Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
933.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başta zor çekiyordum. 2 defa tekrarladım haftaları en son dada 5.haftayı tekrarladım sürekli

sınav çektikce göğüs gelişti ... ve hala 5. haftayı tekrarlıyorum sürekli 30 dk mı almıo zaten bünye alıştı çok rahat çekiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arca ACAR -- 8 Ocak 2016; 22:38:59 >
  • Vucudum hic olmadigi kanat fit omuzlarim Gelisti bnm ucgen duruyorum .. Bicepsler acayip cikti.. On kol kaslarida az bir guc artisi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapılıydım 85 kilo dayken başladım şınav çekmeye ve zayıflamaya 70 kilo indim....

sabah peynir domates yumurta yiyordum...yeşil çay içiyordum zayıflamak için birde

öğlen salata ile geçiştiriyordum....

akşam hamsi yiyordum ucuz diye 250 gr.. haşlama ve meyve yiyordum

tatlı veya şekerli hiçbirşey yemedim. çaydaki şekeri bile bıraktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arca ACAR -- 9 Ocak 2016; 21:13:33 >
  • Bir şınav çok da sorun değil, tekrar edip döngüyü bozmayın bence. Farklı bir sütundan başlamaya da gerek yok. Siz iki gün sonra normal seyrinde 2. gününü yapmaya çalışın.
  • Bence siz programa daha başlamadan bırakmak için sebep arıyorsunuz Hele bir başlayın, 6 hafta bir devam edin, nasıl olsa bir kaybınız olmayacak. En kötü ihtimalle; hiçbir değişiklik olmaz. Altı üstü 1,5 ay sürüyor.

Pazartesi başlasanız, 19 şubatta bitireceksiniz yani. Bir şu anki halinizin fotoğrafını çekin, bir de 19 şubattaki. İkisini karşılaştırın. Eğer programa tam olarak uyduysanız ve hiçbir değişiklik yok ise, bir daha yapmayıverirsiniz. Hatta burdan bizim kulaklarımızı da çınlatabilirsiniz Yok eğer gelişme görürseniz fotoğrafta, o zaman programı kendinize göre daha da ağırlaştırarak devam edersiniz. Yani bu öyle senelerce süren bir program değil ki başlamak için bu kadar tereddütte kalasınız.

Konu 30 sayfayı geçmiş, ben daha hiç "Programa uydum ama hiçbir faydasını göremedim. Şınav sayım bile artmadı, vücudum da aynı halen" diyen adamı görmedim.

• Benim iki dirseğimde de karpal tünel sendromu var, özetle dirseklerim acıyor yani Masabaşı işte çalışmaktan olan bir şey. O yüzden programı çok kereler başlayıp yarıda bıraktım. Bu aralar biraz daha iyi hissettiğim için ben de yine programa başlıyorum pazartesi günü.

Başlamayı düşünenlere duyurulur, birlikte başlayalım, birlikte bitirelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Benim iki dirseğimde de karpal tünel sendromu var, özetle dirseklerim acıyor yani Masabaşı işte çalışmaktan olan bir şey. O yüzden programı çok kereler başlayıp yarıda bıraktım. Bu aralar biraz daha iyi hissettiğim için ben de yine programa başlıyorum pazartesi günü.

Başlamayı düşünenlere duyurulur, birlikte başlayalım, birlikte bitirelim.

Ben de ara vermiştim tekrar başlayacağım, ısınma hareketi olarak ne yapılmalı ? Siz ne yapıyorsunuz ?
  • dörtçeker kullanıcısına yanıt
    İmzamda linki olan Dambıl konusunda resim ve video paylaşmıştım, ısınma ve esneme hareketleri var orada.
  • Şınav programına baştan başladım. Bu kez baya kararlıyım sonuna kadar götürmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Şınav programına baştan başladım. Bu kez baya kararlıyım sonuna kadar götürmekte.

Hocam programı uyguluyorum güzel de beslenme olarak ne yapmalıyız ? Her zaman sağlıklı yemekler bulamıyorum bazen makarna, tost falan yemek zorunda kalıyorum bir sorun olur mu ?
  • Mclaren-Honda kullanıcısına yanıt
    Şimdi vücut tipinizi, kilonuzu, programı uygulama amacınızı tam bilemediğim için beslenmeyle ilgili net bir şey diyemem. Ancak genellikle temelde spor yapanların diyetleri benzerdir. Minimum yağ ve şeker almak, mümkün olduğunca saf proteinle beslenmek.

Kabaca;

Kahvaltı: 2-3 haşlanmış yumurta (sadece beyazlarını yemek daha doğru), 1 büyük bardak yağsız süt, yağsız lor peyniri, dilediğiniz kadar yeşillik veya domates, 1-2 dilim kepek ekmeği
    Ara öğün: Badem, fındık
    Öğle Yemeği: Yağsız makarna, haşlanmış veya ızgara tavuk/balık/kırmızı et, salata
    Ara öğün: Az şekerli meyveler
    Akşam Yemeği: Bulgur pilavı veya makarna (sossuz), 1 tabak baklagil (kuru fasulye, nohut), haşlanmış veya ızgara tavuk/balık/kırmızı et, salata

Makarna genelde 2-3 günde bir yediğimiz bir besin ülkemizde. Spor yapmamız için gerekli enerjiyi karbonhidratlardan sağlarız, bulgur ve makarna bu yüzden hemen her gün, özellikle de spordan 1,5-2 saat kadar önce tüketmemiz gereken besinler. Pirinç şeker içerdiğinden, her ne kadar protein de içerse, ben pek tavsiye etmiyorum. Makarnayı sossuz, yağsız yemek lazım. En güzeli haşlayıp, yoğurt ve sarımsak katıp yemek.

Tost, simit, poğaça, börek tarzı yiyecekleri hiç tavsiye etmiyorum. Beyaz undan yapılırlar, yoğun oranda şeker içerirler. Tost da fazlasıyla yağ kaşar peyniri vs içeriyor. Bunları hayatınızdan çıkarmaya gayret gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 13 Ocak 2016; 9:50:05 >

• Darkness kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Boy 1.70 kilo 73. Göbeği, bel çevresini ve bacakları eritmek için, biraz da fit bir görünüm elde etmek için yapacağım. Bazen öğle öğününü kaçırabilirim ama dediklerinizi uygulamaya çalışacağım. Sabahları da hızlı yürüyüş yapmaya çalışacağım.

• Mclaren-Honda kullanıcısına yanıt
    İmzamdaki dambıl konusuna bir göz atın. Orada beslenme ile ilgili daha detaylı bilgiler paylaşmıştım.
  • Eline emeğine sağlık kardeş, yararlı konu.

• Darkness kullanıcısına yanıt
    peki kilo almak icin şeker ve yağ tüketmeli miyim ? astsubaylığa başvuracağım da 10 kilo almam lazım genelde yağlı ve şekerli şeyler öneriyorlar spor mülakatını sizin programınız ile yapacam inşallah ama kilo sorun
  • chatlck C kullanıcısına yanıt
    Hayır kilo öyle alınmaz, en azından öyle sağlıklı alınmaz. Yağ ve şeker ile anca kolesterol ve şeker hastalığı sahibi olursunuz.

Proteinle beslenin, ağırlık çalışın. Kas dokusu, aynı hacimdeki yağdan çok daha ağırdır, daha sıkı olmasından mütevellit. O yüzden bu konudaki programlara uymanınız yanında, imzamdaki dambıl konusundaki gibi bir ağırlık ve beslenme programı da belirleyin kendinize. Hepsini uygularsanız sıkıntı kalmaz.
  • Verimi öyle 2 günde anlayamayız, zaman içerisinde maksimum sayınız artıyorsa verimli çalışıyorsunuz demektir. Ağrı olup olmamasıyla da anlaşılmaz yani.
  • mekik tek seferde 50 çekiyorum da şınav benim 2 anca
  • Barfikste 4. haftaya başlayacağım henüz testini yapmadığım için kaç adet çekebildiğimi bilmiyorum.
    Mekikte 6. haftaya geçmek üzereyim yaklaşık 70 tane çekebiliyorum şuan rahatlıkla. Başta bu 33 imiş.
    Şınavda 3. haftaya geçmek üzereyim yaklaşık 20 tane çekebiliyorum.

18 ocaktan beri her gün 1 hareketin bir gününü yapıyorum baya iyi oluyor tavsiye ederim.
  • Barfiks hic,sinav 1 ceken biri programa nasil baslamali?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.