Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
707
Favori
932.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 3. haftayı tekrar edin bence bu hafta. Gelecek hafta ise 4. haftaya geçin. (3.sütun tabi)
  • Bu şınav programını yaparak değişim elde eden var mı?
  • Vallaha helal olsun konuyla hala ilgileniyorsunuz bende başlamaya karar verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: printf("Hello DH\n");

Bu şınav programını yaparak değişim elde eden var mı?

normalde 20 yi zar zor çekerken şimdi 50 yapıyorum, kesinlikle işe yarıyor. Ayrıca göğüs de şişirirsiniz biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: printf("Hello DH\n");

Bu şınav programını yaparak değişim elde eden var mı?

Ara verdiğim için yeniden max 10 'a düşümüştüm . 2 ay kadar çalıştım, şimdi yine 40 a çıktım. Gögüsler de iyi şişiyor.
  • başladım
  • Konuyu yeni gördüm başlangıç aşamasındaki insanlara oldukça yararı olacaktır. şuan 3 set olarak 35 şınav yani toplam 105 şınav çekiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • program 10 numara kardeş
  • Hocam ben yeni kapı barfiksi aldım barfikse başlayacağım bir yandanda şınavada başlamayı düşünüyorum. Zorlanarak en fazla 20 şınav çekebiliyorum barfiks ise 5-6 tane çekebiliyorum şuan. Ben set olayını anlamadım hocam mesela 1Set yazmışsınız 2 barfiks = 3-4 veya 9+ barfiks= 8 şimdi ben burayı anlamadım 9+ barfiks'i 8 kez mi tekrarlayacağım? Önceki örnekte ise 2 barfiksi 3-4 kez mi tekrar edeceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 1 Temmuz 2016; 19:33:36 >
  • Up

• Ya bende şöyle bir sıkıntı var kollarim değilde karnım çok agriyor sınav cekerken

• Yılbaşından itibaren başladım programa. Üçünü birden birlikte yürüttüm. Bunlar haricinde koşu programı ve bilek programı da yaptım kendim.

Şuan 100 mekik
    100 şınav
    17 barfiks

çekebiliyorum. Programı paylaşan arkadaşa sonsuz teşekkürler. Programı aksatmadan uygulamaya devam edeceğim. 100 ve üzeri için bu tarz programlar var mı acaba şınav ve mekikde daha fazla zorlayan ? Veya bu aşamadan sonra ne tür egzersizler yapmamı tavsiye edersiniz? Power push up a başlamayı düşünüyorum sizin programla uygulasam çok zorlanır mıyım ne dersiniz? Bir de kendi vücut ağırlığımla squat çalışmayı düşünüyorum bunun için de bir program varsa süper olur. Kısacası beni programlara boğun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 18 Temmuz 2016; 21:14:31 >
  • Çeviriyi yapan kardeşime teşekkür ederim... Arkadaşlar programa yeni başlayacağım. Şınavı hızlı hızlı mı yoksa normal tempoda mı çekmek lazım?

Gerçekten doğru şınav nasıl olmalı bununla ilgili video linki atabilecek bir arkadas yardimci olursa Allah razı olsun o arkadaştan Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefes123st -- 25 Temmuz 2016; 0:40:44 >
  • Arkadaşlar mekikte sıkıntım yok programa başladım ama bu şınavda 3. 4.sete gelince kollar dayanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Yılbaşından itibaren başladım programa. Üçünü birden birlikte yürüttüm. Bunlar haricinde koşu programı ve bilek programı da yaptım kendim.

Şuan 100 mekik
    100 şınav
    17 barfiks

çekebiliyorum. Programı paylaşan arkadaşa sonsuz teşekkürler. Programı aksatmadan uygulamaya devam edeceğim. 100 ve üzeri için bu tarz programlar var mı acaba şınav ve mekikde daha fazla zorlayan ? Veya bu aşamadan sonra ne tür egzersizler yapmamı tavsiye edersiniz? Power push up a başlamayı düşünüyorum sizin programla uygulasam çok zorlanır mıyım ne dersiniz? Bir de kendi vücut ağırlığımla squat çalışmayı düşünüyorum bunun için de bir program varsa süper olur. Kısacası beni programlara boğun hocam.

Helal olsun azminin sonucunu almışsın. Bu programlara bak uygun olanı yap veya salona da kayıt olabilirsin kafana göre takıl.

İnsanity :https://forum.donanimhaber.com/m_58134437/tm.htm
    P90x :https://forum.donanimhaber.com/m_68775305/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Kezahakeza

quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Yılbaşından itibaren başladım programa. Üçünü birden birlikte yürüttüm. Bunlar haricinde koşu programı ve bilek programı da yaptım kendim.

Şuan 100 mekik
    100 şınav
    17 barfiks

Helal olsun azminin sonucunu almışsın. Bu programlara bak uygun olanı yap veya salona da kayıt olabilirsin kafana göre takıl.

İnsanity :https://forum.donanimhaber.com/m_58134437/tm.htm
    P90x :https://forum.donanimhaber.com/m_68775305/tm.htm

Tesekkurler hocam tavsiyelerin icin.

• Bilek programı nasıl bir şey, bahseder misin hocam biraz?
  • Dambilli tek elime alip kolumu duz bir sekilde sandalyeyebuzatiyorum. Daha sonra bilegimi bosluga getirerek kaldirip indiriyoyrum dambili.

Ama son zamanlarda bu harekeri biraktim zira bircok harekette bilegim zaten calisiyordu.

• Bugün başladım bakalım bir faydası olucak mi

• Geçen sene 0'dan (evet yazıyla sıfır) 20'ye ulaşmıştım. Sonra ara verdim ve 2 gün önce test yaptım ve 6 tane anca yapabiliyorum. Tekrar başlamanın zamanı geldi. Bugün 1. hafta 1. günü yaptım. Bakalım ileride ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 15 Ağustos 2016; 0:39:26 >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.