Şimdi Ara

sınav modundan kopanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu aralar çok ama çok sıkıntı çekiyorum ders çalışırken bilemiyorum ne yapıcağımı boşlukta gibiyim mezunum evde hazırlanıyorum ve çabuk sıkılıyorum bıkıyorum ders çalışmaktan tmden hazırlanıyorum ve tm3ten Psikoloji istiyorum netler çok iyideğil daha 70 neti görmedim arkdaşar kurban olayım yardımcı olun kardeşinize herşeyin farkındayım ama sınav modundan koptum ne yapıcam aileme karşı ve diğer beni tanıyan bir çok kişiye karşı mahcup olmak istemiyorum daha önemlisi iyi bir üniversite istiyorum benim gibi bunu isteyen arkadaşlar Allah rızası için banada yardımcı olun gerçekten zor bi durumdayım bilgisayarı kaldırmak istiyorum hemde çok ama matematiği oradan öğreniyorum vall kafam çok karışık yarına çok iyi bir başlangıç yapmak istiyorum geldiğim konulara devam ederek ama nasıl?kusurabakmayın beni birtek sizler analayabileceğiniz için içimi size dökebiliyorum lütfen yardımcı olun kazanmayı çok istiyorum yemin ederim

• kardeşim oturup çalışacaksın valla başka bir yolu olsa sana söylerdim ama yok.günde 5 saat ders çalışmıyorsan zaten sen piskolojiyi falan unut.şurda az bi zaman kaldı sınava kardeş otur çalış.emeklerin boşa gitmesin.yarın bi güzel başla çalışmaya.ya çok fazla çalışamıyorsan bile bi 40 dk çalış 15 dk ara ver 3 günde birde ders çalışma dakıkanı fazlalaştır.mesela 40 dk dan 50 dakıkaya ordan 1 saate öyle öyle gider.2 haftaya oturur zaten.her nekadar gec başlarsan çalışmaya dahada koparsın derslerden.hadi kolay gele.pc yi kaldırma dersi dinle sonra dahada açmayacağına ananın babanın ustunbe yemın et dahada açmazsın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elvan1993

arkadaşlar bu aralar çok ama çok sıkıntı çekiyorum ders çalışırken bilemiyorum ne yapıcağımı boşlukta gibiyim mezunum evde hazırlanıyorum ve çabuk sıkılıyorum bıkıyorum ders çalışmaktan tmden hazırlanıyorum ve tm3ten Psikoloji istiyorum netler çok iyideğil daha 70 neti görmedim arkdaşar kurban olayım yardımcı olun kardeşinize herşeyin farkındayım ama sınav modundan koptum ne yapıcam aileme karşı ve diğer beni tanıyan bir çok kişiye karşı mahcup olmak istemiyorum daha önemlisi iyi bir üniversite istiyorum benim gibi bunu isteyen arkadaşlar Allah rızası için banada yardımcı olun gerçekten zor bi durumdayım bilgisayarı kaldırmak istiyorum hemde çok ama matematiği oradan öğreniyorum vall kafam çok karışık yarına çok iyi bir başlangıç yapmak istiyorum geldiğim konulara devam ederek ama nasıl?kusurabakmayın beni birtek sizler analayabileceğiniz için içimi size dökebiliyorum lütfen yardımcı olun kazanmayı çok istiyorum yemin ederim

Arkadaşım yazdığın her kelime beni anlatıyo aynı dertlerden bendede var ne yapıcağımı bende bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle sakin ol bu sınavı gözünde cok büyütme kolay bir sınav sadece konu ağırlığı fazla hemen program yap kendine gerçekçi olsun ve uygulamaya başla hala cok zaman var unutma

• quote:

arkadaşlar bu aralar çok ama çok sıkıntı çekiyorum ders çalışırken bilemiyorum ne yapıcağımı boşlukta gibiyim mezunum evde hazırlanıyorum ve çabuk sıkılıyorum bıkıyorum ders çalışmaktan tmden hazırlanıyorum ve tm3ten Psikoloji istiyorum netler çok iyideğil daha 70 neti görmedim arkdaşar kurban olayım yardımcı olun kardeşinize herşeyin farkındayım ama sınav modundan koptum ne yapıcam aileme karşı ve diğer beni tanıyan bir çok kişiye karşı mahcup olmak istemiyorum daha önemlisi iyi bir üniversite istiyorum benim gibi bunu isteyen arkadaşlar Allah rızası için banada yardımcı olun gerçekten zor bi durumdayım bilgisayarı kaldırmak istiyorum hemde çok ama matematiği oradan öğreniyorum vall kafam çok karışık yarına çok iyi bir başlangıç yapmak istiyorum geldiğim konulara devam ederek ama nasıl?kusurabakmayın beni birtek sizler analayabileceğiniz için içimi size dökebiliyorum lütfen yardımcı olun kazanmayı çok istiyorum yemin ederim

Bana iyi gelmişti belki sanada bir faydası dokunur.Tus olduğuna bakma anlattıklarının çoğu genel,bütün sınavlar için geçerli şeyler.

• Allah yardimcin olsun.. umarim iyi bi baslangic yaparsin. unutma ki calismadigin zaman daha kotu olcaksin ve hissetceksin. Calistikca iyi hissedeceksin. Ve yaza kadar calisip ondan sonra serbest olacagini dusun. Allah kolaylik versin. Sakın bırakma

• quote:

Arkadaş git boş işlerle uğraş sonra dersin kıymetini anla :) Birebir çözümdür.

• Arkadaşlar herbirinizden Allah razı olsun Allah sizlere en iyi üniversiteleri nasip etsin inşallah başarırız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.