Evet arkadaşlar ösym edebiyat sınavını bu kadar kolay yaparak sanırımm yığılmaları arttırmayı amaçladı.Uzman rehber öğretmenlerin görüşlerine göre puanların 10-15 puan artacak iyi şanslar
Ben tmden tercih yapmaya karar verdim dostum zaten mat iyidi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
R.Feynman1R
kullanıcısına yanıt
ygs-6 puanlarını etkilermi bu durum ?
Bu kadar kısa bir sürede bu uzman öğretmenler bu sonuçlara nasıl ulaştı ? acaba hepsi sınava mı girmişti ? onu çok merak ediyorum sınav bittikten sonra milleti trollüyerek zevk almaya çalışmak ayrı bir zevk meselesi tabii şimdi diceksin ki senin kötü geçmiştir de böyle diyorsundur gayet iyi geçti ama milletin moralini bozma sınavdan sonra bu yaptığın ne insanlığa sığar ne de başka bir şeye
2014 LYS-3 Edebiyat testinde geçen seneye göre Cumhuriyet Döneminde daha az soru geldi. Onun dışında Dil ve Anlatım testi de Edebiyat testi soruları gibi geçen yıllardaki sorulara benziyordu.2013 LYS-3 Edebiyat sınavının bir tık altındaydı
2014 LYS-3 Edebiyat testinde geçen seneye göre Cumhuriyet Döneminde daha az soru geldi. Onun dışında Dil ve Anlatım testi de Edebiyat testi soruları gibi geçen yıllardaki sorulara benziyordu.2013 LYS-3 Edebiyat sınavının bir tık altındaydı
ona bakılırsa geçen seneki divan sorularının hepsi kekti ilk bölüm kekti 6 tane sadece divan 4 tane de dolaylı olarak 10 divan çıktı geçen sene neyin kafasındasın 32 soru garantiyle başladı zaten millet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme