Şimdi Ara

Sınav senesi sosyal medya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce sınav senesi instagram twitter silinmeli mi yoksa kalmalı mı?

• valla yemin ederim geçen senenin başından beri girmiyorum eskiden günde en az 4 saat takılırdım sınav senesinden önce. Sınav senesi başlayınca kendime söz verip silip hesabımı dondurmuştum o gün bu gündür girmiyorum.

• Olmaması en doğrusu gibi burası da biraz sosyal medya gibi aslında salak saçma insanların kırıcı lafları moral bozabiliyor (bir üstteki şahıs gerçekten hoş değil yaptığın ) neyse öyle işte bence
  • Bence hiçbirini kullanmamak en iyisi

• Kapatınca insanın kafa biraz rahatlıyor 1 ay oldu kapatalı tavsiye edilir
  • sağlam irade yoksa günde 3 saat dersten rahat çalıyor. üstüne bir ton şeyle beyni de meşgul ediyor. gündem takip etmek vs de aynı şekilde...

takip etmeyelim mi gündemi? ot gibi mi yaşayalım sınav senesinde? diye soran olursa da hayır tabii ki ama sonuçta sıralama sınavı ve sıralama için 1-2 sene boyunca her şeye gözünü kapatıp derse gömülen çok insan var seçim kişiye kalıyor...

• silinmeli mi bilemem ama instagram/youtube shorts tarzı kısa videolarda saatlerce kaydırıp durmak hem dikkat sürenizi inanılmaz kısaltıyor hem de farkında bile olmadan bir bakıyorsunuz 1 saatiniz gitmiş
  • Dondur
  • hocam kapattım sosyal medyayı üstümden bi yük kalktı kapatın gitsin

• kendine hakim olamıyorsan kapat

• Şöyle diyeyim yksye kadar instagramım bile yoktu ve Facebookta sırf haberlere bakmak bile zaman çalıyordu, üstelik sınavdan sonra açtığım instagrama girmeden duramuyorum. Yani ara vermek en mantıklısı gibi görünüyor.
  • İnstagram’ı kesinlikle kapat. Twitter durabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.