??? |
Sınav senesinde hiç oyun oynuyor musunuz
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Oynuyordum. Gerekli çalışmaları yaptıktan sonra oyun oynayıp oynamamak pek önemli değil bence. Yeter ki çalışacağınız süreden çalmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 7 Ocak 2021; 11:51:42 > -
Evet -
evet oyun dizi film kısmıyorum hiç -
Oynuyorum 1-2 saat falan sıkıntı olmuyor.Hatta akşam 7den 9'a kadar 9'dan sonra full ders ama.Kendine hakim oluyorsan oyna.
-
-
Kendine hakim olmak zor oluyordu bende. Kafam orda kalıyordu,şahsen ben tavsiye etmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20.30a kadar çalışıyorum sonra da 1 saat oynuyorum kafa dağıtmalık iyi oluyor -
valorant gümüş bronzlar eklesin
-
Mlbb oynuyor
Hic kismam
Kafan oyunda kalıyorsa çok sıkıntı oluyor. Benim kalıyor, o yüzden hiç oynamadım sınav senemde.
tatil gününde oyna aralıksız ders çalışmak da zararlı psikolojik açıdan
Günde 8-9 saat aralığında çalışıyorum. Verdiğim aralarla birlikte 12 saati buluyor. 7 saat uyku desen 5 saatin 2 saati oynuyorum. Stres yapmiyacagin oyun oynarsan sorun olmaz. -
sınav süreci bana bilgisayar oyunlarının ne kadar büyük zaman kaybı olduğunu öğretti. hayatta oynamam artık galiba. dışarıda 5 dk yürümek bile daha iyi.
-
Film izlemenin güzelliğini fark ettiğimden beri ben de böyle düşünmeye başladım. Bazı oyunların çok iyi hikayeleri oluyor ama film izlemek başka. İnsanı gerçekten çok değiştiriyor. Tabii izledikleriniz nitelikli filmlerse...
Bir süreden sonra oyun gibi bağımlılık yapabiliyor ama.
Bilgisayarda x süre dediğim şey 3x sürdüğü için 2 yıl boyunca bulaşmadım hiç. Sınava 1 ay kala falan ara sıra 20-30dk oynadığım oluyordu sadece.
Belli bir plan ve iraden varsa sen bilirsin ama ben genelde oynanılmamasını tavsiye ediyorum;kendime yararını gördüğüm için.
-
bütün maçları kendim oynayarak fifa kariyerde 14 yıl geçirmiştim sınav yılımda -
Arada bir among us atıyorum o kadar.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Oynuyordum. Gerekli çalışmaları yaptıktan sonra oyun oynayıp oynamamak pek önemli değil bence. Yeter ki çalışacağınız süreden çalmasın. |
Benzer içerikler
- msü net sıralama
- ayt matematik için hangi tyt konular bilinmeli
- tıp dışı meslek mensupları için tus kontenjanları
- türk alman üniversitesi yorumları
- daha önce yatay geçiş yapmadığına dair belge
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X