Şimdi Ara

sınav senesinde spor yapmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
4
Favori
6.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam sormayın şu anki pişmanlığımı anlatamam.78kg %10 yağ oranı varındaydım göğüslerimden falan her yerden damarlar çıkıyodu ama ah ahhh:(((

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eatmekaiparker kullanıcısına yanıt
    BAS LAN BASSSS

• Ben 11. Sinifta spor yaptim fizigim guzeldi 80 kg %12 civari yag oranim vardi ders calisirim diye biraktim simdi 100 oldum en az %20 yag oranim var hem ders calismadim adam akilli hemde vucudumdan oldum pismanim keske haftada 1 2 de olsa gitseydim. Sende zaten aciga gececekmissin bence devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yap hocam ben yapıyorum bir şey olmuyor vaktini iyi kullanırsan
  • Mezuna kalicam her ne olursa olsun gitmeyi dusunuyorum.

• O da var demi, o sıralar bayağı fit olmaya başlamıştım, omuzlarım falan iyice açılmıştı, şidmi geri g.tü göbeği saldık :(
  • en kötüsü de dönemki o fotoğraflara baktığınızda o halinizle şu anki halinizi kıyaslamak:(( o an gelen üzüntü....

• Nphexy N kullanıcısına yanıt
    hocam şu an evde geri başladım zaten 1.30 saatimi alır yemekle vs 2 saat gitse hiçbir şey

• Cidden cok kotu hissettiriyor.Simdi yandan 8e benziyorum gobek one dogru gotum arkaya dogru buyumus.

• onu yapan da sizsiniz şu anki de sizsiniz sıkıntı yok halledersiniz

• Karantinaya kadar devam ediyordum karantinada spor olmayınca tempom ciddi oranda düştü ben baya faydasını gördüm 3 sene oluyor başlayalı yaklaşık olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla Hayranı T kullanıcısına yanıt
    çok iyi hocam 3 sene devamlılık.bir yerden sonra bağımlılık haline geliyor.sınavdan sonra çok daha iyi ve hızlı bir şekilde toplarsınız

• hocam kesinlikle yap derim vücut geliştirmiyorum iyi hissettiğim için yapıyorum koronadan dolayı evde dumbella falan yapıyorum şu an ve inanılmaz dinç hissettiriyor. spora zaman ayırmak için günü daha planlı geçirmeye başlıyorsun ve spor yapmasan o vakti bir yerlerde öldürüyorsun zaten emin ol. hem daha dinç hissettiriyor hem de ben gündüz yapmayı sevdiğim için uykumu açıyor daha iyi odaklanıyorum

• arkadaşlar mezun senesinde spor salonuna gitmeyi düşünüyorum. sizce dersten önce mi yoksa dersten sonra mı gidilmeli. dersten önce gitmek sıkıntı gibi çünkü spor salonunun sabah erkenden açılacağını sanmıyorum. siz ne diyorsunuz?
  • tolkienjrr kullanıcısına yanıt
    salonlar erkenden açılmıyor hocam en iyisi akşam 5-6 gibi gitmek o zamana kadar derslerinizi tamamlayıp gidersiniz dönüşte de duruma göre takılırsınız

• hocam kesinlikle öyle spor yapmayınca zaten telefonda harcıyorsun o vakti vaktim yok bahaneden ibaret sadece

• Hocam kesinlikle gidin zaten gitmediğiniz o iki saatte ders çalışmayacaksınız. Yatacaksınız yatakta instagramda dolaşacaksınız
  • cscolt1 C kullanıcısına yanıt
    sabah koşmadan aç karna karın antremanı yaparsanız faydasını görürsünüz çok

• Ben günlük 20 25 dk yürüyorum gelince de dus alıyorum
    Spor yeni nöronlar falan urettiriyor zaten baya faydali bence en iyisi yürümek hocam ama siz bilirsiniz tabi

• raaitben10 kullanıcısına yanıt
    hocam spor nasıl yeni nöronlar falan ürettiriyor biraz açıklayabilir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.