Şimdi Ara

Sınav ve aşk. Hayatım gitti elimden ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ama hırs yaptı, seçti tutmayı

çok kıvrandı yalnız vaktini ayırmadı

Bağırsakları patladı ve öldü, yaşayamadan aşkı"

YGS öncesi uyku tutmadı. Uyumam lazımdı sonuçta hayatımı belirleyen sınavdı. Bari arkadaşları arayayım ben uyumuyorsam onlarda uyumasın dedim. Telefonu açan olmadı, çoğununki kapalıydı zaten. Toplamda 10 kişiye yakın kişiyi aradım, genelde çok samimi olduklarımı aradım. Çok stres basmıştı, kalktım dolabı açtım ayran vardı içeyim uykum gelir dedim koca bardağa doldurdum ve içtim. Serinlemiştim ama uykudan eser yoktu. Yattım bi sağa döndüm bi sola. Bi türlü uyuyamıyordum. Annem geldi odama o sırada, olum uyudun mu dedi. Hiç ses çıkarmadım, heyecandan uyumadığımı bilmesinler istedim. Derdim neyse aileme mi hava atıyorum ne. Neyse bütün sene çalışmışım son gece uyuyamıyorum. Yarın sınavda ne yapacağım, uykulu uykulu girilir mi filan derin düşüncelere dalıyorum. Kalktım bardağıma yine ayran doldurdum geçtim odama içtim. Sonra yatağa girdim bi sağa dönüyorum bi sola, sürekli şarkılar mırıldanıyordum. Bi ara aklıma yıllar önceside patlayan bombabomba.com şarkısı geldi. Mırıldanmaya başladım olmadı, internetten sözlerine bakayım dedim o sırada telefonun şarjını bittiğini fark ettim. Şarja takmaya üşendim ve klasik Türkçeye çevrilmiş şarkılardan birini söylenmeye başladım ebru banyodayken kapı çalınır ya aniden falan filan derken bu aşamaları da geçtim, yorulursam uykumun geleceğini düşündüm sevgilimle yaptıklarımı düşündüm ve malum olaya başladım. Bi anda boxer filan battı, neyse dedim kalkmaya üşendim sabah değiştiririm duş alırım dedim. Üstümü sıkıca örttüm derin düşüncelere daldım o sıra uyuyakalmışım. Sabah babamın seslenmesiyle uyandım oğlum hadi kalk geç kalacağız. Hemen kalktım üstümü değiştirdim. Elimi yüzümü yıkacayacaktım ki olum geç kalıyoruz hadi hemen giyinde çıkalım dedi. Saate baktım sınav çok yaklaşmıştı ve bizim biraz yolumuz vardı hemen üstümü giyindim. Annem ekmek arası bişeyler hazırlamış verdi elime bide sınava girmeden dua okumayı unutma başarılar dedi. Babamla arabaya bindik. O sıra cenabet olduğum aklıma geldi beni çok fazla stres bastı. Sınava 4 dakika kala salona girdim. Oha aklıma forrest gump geldi, içimden bi ses run forrest run diyordu. Amacı neydi acaba. Sırf aklımı dağıtmak için içimden bunları geçirdiğimin farkındaydım ve başarılı olamadım hep kodlarken cenabetim kesin sınavım kötü geçecek diye düşündüm. Oysa dersanedeki sınavlarda çok iyiydim, herkes benden derece bekliyordu. Çok stres bastı beni, hızlıca kodladım hoca bundan sonra çıkmak yok dedi. Zaten kodlanacak kitapçık kodundan başka bişey bırakmamışlardı bana. Etraftaki kızlara göz gezdirdim, en arkadaki kızı ilk girdiğimde fark etmiştim ama tam arkamda olduğu için bakamayacağım için seviniyordum. İlk kez güzel bi kıza bakamayacağım için seviniyordum. Neyse sınav başladı ben cenabetken dua okunur mu acaba tersimi olur diye derin düşüncelere daldım kafayı yemek üzereydim. Paragraf sorularına odaklanamayıp direk matematiğe geçmiştim. Matematik geometriye kadar çok güzel gitti ama geometride ki şekilleri cinsel objeleri benzetince cenabet olduğum aklıma geldi. Kafayı yemek üzereydim. Ağzıma bi şeker attım. Hemen tarih sorularını çözdüm ki o sıra bişey oluyordu karnımda. Kelebekler mi uçuşuyordu arkadaki kıza aşık mı olmuştum. Resmen kendimi kandırıyordum çok pis çişim gelmişti. Gece o kadar ayran içmiştim, sabah tuvalete girmeyi unutmuştum. Kafayı sıyırma aşamasına geldim. Hocayı yanıma çağırdım, bişey söyleyecem eğilebilir misiniz dedim. Hayır yasak buradan arkadaşların duyabileceği şekilde söyle dedi. Ben de sırf ona inat bağırarak çişim geldi yapma iznim var mı bu şekilde sınavı çözemeyeceğim dedim. Maalesef dışarı gönderemiyoruz dedi. İyi dedim hep gazetelerde okuyordum şişelere yapıyorlardı, arkaya geçip şişeye yapabilir miyim dedim. Arkadaşlarını rahatsız etmezsen olur dediler. Şişe yi aldım arkadaki kızın yan tarafındaki sıra boştu, geçtim oraya açtım ve yapmaya başladım. Sınıfı ilk başta yapma sesim kaplamıştı bazıları gülüyordu ama ben birdaha göremeyeceğim için kimseyi rahattım. Yan sıradaki kızın kaçamak bakışlar atıp bakacağını düşünüyordum ama kız kafayı tam tersine döndürmüş ve utanmış sırasına kapanmıştı. Utanması gereken bendim. O an ayağıma bişey değdi, bi anda korktum bu ne diye bi baktım ki z ebaniler. Dedim “bu sefer bi durun bakalım, sizin atmanıza gerek yok ben zindana atlarım”, paşa paşa gittim zindana atladım. Yeri gelince yapmak zorunda olduğun hareketi başkalarına zorluk çıkarmadan sen yapacaksın.

Kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz.(Buhari, İlim, 11, Megazi, 60; Müslim, Cihad, 4)

• Sondan başladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumadım

• O an ayağıma bişey değdi, bi anda korktum bu ne diye bi baktım ki zebaniler.

• gulduk bahceye diktiler kardes

• Okumayın Boxeri Batmış cenabet liseli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun hikayelere sondan başlamayı öğrendik sayenizde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yalnız forumda son zamanlarda güzel zebani konusu yoktu eline sağlık
  • Okumayın şeytana uyup aşkı seçen ergen

• Ciddi ciddi sen yazdiysan yazık la kimse okumayacak tamamını

• ben geri döndüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.