Şimdi Ara

Sınav Vip dershanesine kaydoldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda sınav dershanesiyle ilgili olanları okudum herkes kötü yorum yapmış ancak kayıt oldum.

Bursa Hürriyet Sınav Vip Dershanesi

*Haftanın 6 günü dershane /pazartesi tatil - salı.....cuma günleri sabah 9 akşam 7 ancak ben 10-11 e kadar kalacağım,, cumartesi.pazar sabah 9 öğlen 3
    *Özel hocalar
    *Max. 5 kişilik sınıflar
    *Vip sınıflarında min. puan 460/VİP yapılmış bu zamana kadar, en düşük 460 bunu yapan meslek lisesi öğrencisi. 4 tane 150-200 puan yapan öğrenci gelmiş ve yükselişlerini gösterdiler.
    *VİP bölümü 2 sene önce açılmış
    *Bütün dersler gösteriliyor, eaysanız daha baskılı ea oluyor, saysanız ağırlık say oluyor
    *Normal sınav dershaneleriyle karşılaştırılmamalı çünkü; ilgi çok fazla.

Yorumlarınız bekliyorum ve aklınızdaki soruları
    Aklıma gelenler bunlar..

• İsterse einstein hocan olsun iş sende bitiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyoruz
  • sınav dershanesi nin vip ini ilk defa duydum ama dediğine göre butik bir dershane bende bu yıl böyle bir dershaneye yazıldım. sana çalışmanda başarılar iyi değerlendir dershaneni

• Butik tarzı çalışan bir dershane.. Teşekkür ederim, sanada başarılar.
  • her sey sende bitiyor ayrıca imzan kural dısı düzelt onu
  • kaça yazıldın sınav vip ilk defa duydum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEZUN SENESİNDE DERSHANE
    4 yıl önce açıldı
    Ankara TOEFL Sınav Merkezleri
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İmzam kural dışımı bilmiyorum.
    Normal fiyatı; 17 - torpil olduğu için 10
  • çok para valla umarım faydalı olur senin genel durum nasıl deneme felan çözdün mü hi.ç
  • Herşey bizlerde bitiyor. İstediğiniz öğretmeni karşınıza çıkarın ama bizler bişey almadıkça hep aynı yerde kalacaktır.
    Benim durumum açıkçası kötü oldukça kötü. Kolejlerde okuduğum için açıkçası iktire kaktıra okudum.

Bu sene YGS 'ye girmedim, normalde girmem lazımdı 2012 de ygs ye giremedim polisle tartıştık, atıştık.

Seneye kendimi güzel yerlerde görmek için güzel bir disiplin gerektiğini yeni anlıyorum.
    Umud ediyorum bu sene diğer senelere göre daha iyi olacak, çünkü 4-5 sene sonra kendi hayatım olacak babam bakmayacak, bu yüzden kendi ayaklarım üstünde duracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artimurat-16 -- 12 Ağustos 2012; 21:29:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.