Şimdi Ara

SINAV YOLCULUĞUM/TM'YE TAVSİYELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
11
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerdeyse 2 senedir forumu takip ederim birçok kişinin de yardımını görmüş tavsiyelerinden istifade etmişimdir.

Öncelikle hikayemi anlatayım. 11. sınıfa kadar dersleri düzenli takip eden işini yapan sınavlara da sınav haftası iyi hazırlanan genele göre iyi bir öğrenciydim. Hedefim İstanbul hukuktu. 11. sınıfın ilk döneminin sonuna kadar da bu tempo devam etti yani bir nevi günü kurtararak işimi görüyordum. Dönemin sonuna doğru sınava yönelik çalışma ihtiyacı duydum aslında 10. sınıfta başladı bu ihtiyaç ama daha 2-3 sene var diyip kendimi rahatlatıyordum. Ama sınava 1-1.5 sene kaldığını görünce çeki düzen verme ihtiyacı duydum. Yurtta kalıyordum yurt ortamını kalanlar bilir alt üst ilişkileri sıkıdır. Ben de üst dönemlerle konuştum hocalarla konuştum. YGS çalışmayı çok düşünüyordum sınıftakiler okuldakiler 11'in başından beri hatta daha evvelden beri dersaneye etüt merkezlerine gidip sınava yönelik çalışıyordu hatta 100 neti geçiyordu millet ben daha ygs ye yönelik zerre çalışmam yoktu hatta deneme bile çözmemiştim. Ama üst dönemler ygs ye yazın hatta 12'nin başında başla diyordu. Sadece deneme çözmemi söylemişlerdi. Ben de bu tavsiyeye uydum hedef koydum kendime. Tr sos mattan 35 fenden de 15 net. 10bin civarı yapar diye tahmin ediyordum. Lysde ise 40 mat 15 geo 50 ed 16-17 coğ yaparsam yeterli diye düşünüyordum. Bunun üzerine 11.sınıf mat konularını ve edebiyat konularını sağlam bir şekilde oturtmak üzere sınava yönelik çalışmaya başladım. Aynı zamanda geometri çalışmaya çalışıyordum ama çok sıkılıyor ve yapamıyordum ya da saçma sapan yöntemler uyduruyordum ya da kesin 30-60-90 çıkcak burdan falan diyip çözüme gidiyordum ama yapamıyordum kendimi sıfırın bir tık üstünde görüyordum. Neyse çalışmaya başladım. Karmaşık sayı logaritma toplam çarpım dizi matris falan hepsini yalayıp yuttum. Üstüne trigonometriden bir kitapçık bitirdim. Bi PKOB konularını bıraktım çünkü kafam kelimenin tam anlamıyla basmıyordu edebiyatta da hocamızın kendi hazırladığı notlardan çalışıyordum. Derken dönem bitti. 2. dönem boyunca toplasanız 5-6 deneme ya çözdüm ya çözmedim 60-70 arası yapıyordum ki yayın denizi çözüyodum bu da moralimi düşürmüştü.

Yaza başlarken 3 hafta boyunca dinlendim. Mat 1 ve mat 2 için simetri kitaplarını aldım. Geometri için de karekök 0 ve lys simetri aldım. Ve yavaşça başladım en baştan. Öncelikli hedefim ağustosa kadar lys mat simetrinin ilk 3 kitabını ve geometri de üçgen dörtgen çember ve analitiği bitirmekti. 1 gün mat 1 gün geo şeklinde ilerliyordum. Ramazana denk gelmişti bu arada çalışmalarım ilk hafta biraz zorlanmıştım ama sonradan günde min 3-4 saatlik tempoyu tutturmuştum. Lys mat konuları kaymak gibi akıyordu. Geometride de önce karekök 0 dan konuyu çözüyor sonra üstüne simetriyi çözüyordum; çok sıkıcıydı hatta bazen baştan savma çözüyordum desem yeridir ama geliştiğimi hissediyordum. Ağustosa geldiğimde mat2 hedefime ulaşmıştım (PKOB hariç ). Geometride ise üçgen ve analitik bitmişti sadece. Arada da ygs coğrafya çalışıyor ve tarih bilgim iyi olduğu için eğlencesine tarih okuyordum. Tempomu bozmadan ygs ye çalışmaya başladım ağustos ayında 6-7 günde ilk kitap bitmişti. 2. kitap da fena ilerlemiyordu ama problemler çok sıkıcı ve yapamıyordum lys de PKOB neyse ygsde de problemler oymuş ve ben kritik bir hata yaparak üstüne gitmek yerine atlamayı tercih ettim direk 3. kitaba geçtim. 3. kitapta da cidden fonksiyonlar konusu çok zorlamıştı motivasyonum düşüyordu teknofem videolarından ilerleyerek götürmeye çalışıyordum ama olmuyordu geometride simetriyi kenara koyup dörtgen konusunu bitirdim bu süre zarfında. 15'i gibi işte bu zamanlar motivasyonsuzlukla çalışmayı bıraktım. Arada ygs denemeleri de çözüyordum bıraktığım zaman kendimi 90 neti görmüştüm. Trde 30-32 matta 25 civarı sosyal 30 civarı fenden de 7-8 net geliyordu.

Eylül ayına girdiğimizde okulda bir hazırlık kursu açıldığı haberi geldi. Eylül de dersler başladı bayram tatiline kadar. Mat1-2 ve geo için eis föylerini aldırmışlardı. Kursta türkçe, edebiyat, coğrafya, tarih dersleri de vardı. İyi bir başlangıç yaptık. Yurt ortamı ve başlangıçta herkeste olan gazın etkisiyle ben de tekrar çalışmaya başladım. Lys mat konularını (12 hariç) bitirmiş olmanın ve geoda temel atmanın verdiği güven de eklenince iyi bir başlangıç yaptım seneye. Ciddi bir şekilde çalışıyorduk yurt ortamı cidden körüklüyordu bu tempoyu. Mat2 için femin beyaz soru bankası var 300 sayfalık onu almıştım ayrıyeten eis föylerinin sorularını çözüyordum. Geo için hata yapıp lys karekök soru bankası almıştım. Hatam şuydu seviyeme uygun bir soru bankası değildi çözüyordum ama çok zorlanıyordum fazla vakit harcıyordum Onun dışında gene föyleri ve simetriyi çözmeye devam ediyordum. Ygsde verilen derslerin etkisiyle o kaybolan güvenim yerine geldi problemler için kitap aldım çok vaktimi aldı o sıkışıklığın için de ama temelimi sağlamlaştırmama büyük katkısı oldu. Konuların yavaşça oturmasıyla kasım ayının başında ygs mat karekök soru bankasını aldım. Cidden sağlam kitaptı bazı konularda çok abartılı zorlukta olsa da problemlerini çok beğenmiştim tam sınav seviyesinde gelmişti ki sınavdaki problemler de o seviye oldu. Türkçe için bol bol deneme çözüyor neyi yanlış yaptığımı düşünerek ilerliyordum. Coğrafyada dersimize iyi ve kaliteli bir hoca geliyordu esenin soru bankasını çözerek pekiştiriyordum. Yavaş yavaş Türkçeyi matı ve sosyali hallediyordum. Ekimin ortasında bir deneme olmuştu 105 net gelmişti cidden çok sevinmiştim kasım ayında 110 bandına ilerliyordum. Kasım ayında gene aldığım tavsiyeler doğrultusunda fen çalışmaya başladım başlangıçta hedefim fen için 15'ti. Fene tabiki kimya çalışarak başladım elimin altında çok fazla kaynak vardı(yurttaki üst dönemlerin kitaplarını toplamıştık baya) simetri eksen fen bilimleri vb. bir kitaptan anlamadığım bir konu olunca diğerine atlıyordum kimyamda zaten iyi sevdiğim bir dersti bunun da etkisiyle iyi yapıyordum. Bu arada ciddi bir şekilde aksatmadan edebiyat çalışıyorduk. Zaten o kadar ders arasında en zevkli gelen edebiyattı kafa dağıtmak için birebirdi hocamız da verdiği notlar da cidden çok kaliteliydi. Çok sıkı çalışıyordum bazen bu kadar abartmaya da gerek yok mudur aslında yav diye geçiriyordum içimden ama ygsden sonra çok faydasını gördüm. Bu arada daha iyi yapabileceğimi düşünüp hedefim iühf den saptı işletme iktisat da düşünmeye başlamıştım artık.

Aralık ayının sonuna doğru konular bitiyordu. Mat1 bitmişti mat2 de 10 ve 11 konularını bitirmiştik. Geometride üçgen dörtgen çemberler bitmişti. Tr'yi oturtmuştum denemelerde 35'e sabitlemiştim. Sosyal çok dengesizdi ama yani 25'i de görüyordum 38'i de. Tarih bilgim iyiydi ama bu ygs tarihi iyi yapacağım anlamına gelmiyormuş meğersem bunu gördüm evet tarih fulleniyordu arada ama 6 yanlış da çıkıyordu. Coğrafya 1-2 yanlış oluyordu genelde. Felsefeden çok yanlışım geliyordu. Dinde ise nadiren 1 yanlış. Kimyayı ise bitirmiştim biyolojiye başlamış fizik olduğu gibi duruyordu. Ocak ayında denemeleri iyice artırdım ocağın ortasında artık iyice 120 neti geçiyordum. Sömestr tatiline geldiğimde ise çok plan program çizdim ama ne yazık ki büyük ölçüde uyamadım. Sonra okullar açıldı yine. Yurtta çalışıyoruz gene iyice denemeler çözüyor arada eksik konulara bakıyordum. Trde 35 neti oturtmuştum sosyal de 33-34 civarıydı ama mat o kadar çalışmama rağmen 35 i aşamıyordum sürekli ufak tefek sinir bozan hatalar. Fende ise 20'yi hatta 25'i aşıyordum kendime güvenim gelmişti 15-20 arası hedefimi 25'e çıkarmıştım. 130'u buluyordum artık ve güvenim yerindeydi. Bu arada okulda mat2 de limiti de bitirmiştik. Türev ve integral duruyordu hala. Ygs den çok bunaldığım için derslere giren kalmadığından 12 lerden boş dersleri artan hocama rica edip türev anlatmasını istedim o da memnuniyetle kabul etti böylece türeve başladım sınava 3 hafta kala. Şimdi keşke çok daha evvelden başlasaydım diyorum.

Sonra sınav zamanı geldi çattı. Aslında çözerken çok kolay geliyordu sınav ama tr çok değişik gelmişti o çözdüğümüz tarza göre kısa basit ama fazla ikilemdeydi sosyal ise cidden çözdüğüm en dandik sosyal testlerinden biriydi ki 35 üstü yapan nerdeyse çok az denk geldim. Hani hep şey derdik en kaliteli sosyal soruları ösymden çıkar diye ama seviyesi bireyin denemeleri kalitesizliğindeydi. Ama yine de sınav rahat geçti bir tek tr içimi kemiriyordu. Neyse 2 gün dinlenip stresimi attıktan sonra okula geldim ve hemen türevi bitirdim o hafta. Millet sınavdan sonra 2 hafta nerdeyse kendine tatil ilan etti ben o esnada türevi konu anlatım bazında bitirip soru çözüm aşamasına gelmiştim. O hafta lys karekök soru bankası ile türev-integral apotemi aldım hemen. Bu arada o femin beyaz kitabı da bitmişti integral hariç. Derken sonuçlar açıklandı. 10bin gelmezdi ama en kötü ihtimal 16-17 bin falan diyordum ki o da 115 net hesaplanmış haliyle. Sonuç ygs5 21k gelmişti.
    TR 31 8
    SOS 32 8
    MAT 37 3
    FEN 27 9
    Tam tamına 120 net yıkılmıştım. Belki diyeceksiniz çok iyi lan ne istiyon daha işte ama o an çevremde rekabet ettiğim bi 10 kişi(düşmanca değil birbirimizi gaza getiren) arasında sona yakındım ki çok ciddiye almadığım kişiler bile beni geçmişti. Sos ve mat beklediğim gibiydi. Fen beklediğimden fazla iyiydi 18-19 beklerken 25'e yakın gelmesi sevindirmişti kimyadan sadece 1 yanlışım vardı biyolojiden 9 fizikten de 4 netim vardı ama 29 net yapmak trden çok koymuştu çünkü en kötü sonucum bile 30 netken türkçede 29 çok üzmüştü. Tar 1 yanlışken coğ sürpriz bir şekide 4y din1y felsefe 2y gelmişti. Matta ise olasılık sorusuyla çok basit birer geo ve mat sorusu yanlıştı.

1-2 gün biraz sallantıda geçti ama istifimi bozmadan çalışmaya devam ettim. Nisan ayında bir yandan karekök soru bankasında en baştan alıp çözüyor diğer yandan apotemiler arada bir de denge denemeleri çözüyordum ki 33-35 net civarı başlamıştım. Geometride de analitiği ygs den evvel bitirmiş ve şubattan beri bakmıyordum o sırada hocamız çember analitiği konikler 12 geometrisini işliyordu ama ben yine hata yaparak gitmedim ya da lakayt bir şekilde takip ettim dersi. Edebiyatta ise mart ayının sonuyla cumhuriyet tamamen bitmişti şiir ve postmodernizme kadar olan kısım çok sağlamdı postmodern eserler ile öğretici eserler ve tiyatro tam oturmamıştı. Nisan ayı matematiğe asılarak geçti. Mayısın başında olan yarışma için de son bir hafta edebiyata yüklenerek geçti ki cumhuriyet oturmuş sayılırdı 11 konuları zaten iyiydi bir tek 10. sınıf ile söz sanatları zayıftı. Neyse yarışmaya girdik 20 küsürüncü olduk. Edebiyatta iyi olmamın verdiği güvenle ilerlerken mayıs başıyla birlikte apotemiler bitmiş karekökte pkob dışında ötf dahil bitmişti. PKOB u bu süre dahilinde femin 11.sınıf konu anlatımlı eski ama müthiş bir kitabı vardı çok fazla güzel sorunun çözümlü örneklerinin olduğu bir kitaptı ordaki çözümlü pkob sorularıyla uğraşarak eksiğimi kapattım. Geometri de ise belki olur da kolay sorarlarsa diye çalışmadığım konulara başladım. Denemelerde çözüyordum tabi bu esnada haftada 3-4 tane çözüyordum nerden baksanız matta 40 yapıyordum geometride ilginç bir şekilde 16-17 yapıyordum okulun birey kültür yayın denizi denemeleri yanında denge çözüyordum. Edebiyatta 46'nın altına hiç düşmedim ki genelde 4-5 yanlış yapıyordum. Yapamadığım soruları analiz ederek devam ediyordum. Sınava 3 hafta kala artık konuların sonuna gelmişti matta. Denemelerde 345 apotemi ve sonuç derecede 30-38 aralığında gidip geliyordum dengede artık sonlarda 42-43 yapıyordum. 40 net hedefine yakın görüyordum kendimi geoda ise 20 yi bile bulmuştum çıtam da ona göre yükselmeye başlamıştı. Edebiyatta hız ve renklerde bile 50 altına hiç düşmedim ki 30-35 soruluk edebiyat kısmını fullemekteydim. Tr de çıkıyordu nadiren hatam. Sözeller ve coğrafya içinse bu 3 aylık süreçte hiçbir çalışmam yoktu bu arada. Coğrafyada topu topu 10 deneme ya çözdüm ya çözmedim öyle yani. Ramazanın başlamasıyla tempo düştü zaten sıkılıyordum çalışmaktan. Deneme çözüyordum günde 2 tane o kadar.

Sonra sınav zamanı geldi çattı ilk sosyal sınavına girdim öylesine ve genel olarak iyi geçiyordum ygs de fazla sökmeyen tarih bilgisi lys de fazlasıyla işe yaramıştı. Sonraki gün mat-geo sınavı geldi. Çok tedirgin ve heyecanlıydım ayrıca kafamın dikine gidip oruç tuttum cidden sınavın ilk yarım saati zor geçti ağzım yapış yapıştı heyecanımı da yenemedim. (Ha oruç tutmak bahane midir değildir çünkü tutup da 40-45 arası yapan arkadaşlarım var) Odaklanmak biraz uzun sürdü ve yarım yamalak soru çözme hatasına düştüm. Geo testinde de vaktim yetmedi ayrıca keşke konik uzay geometri gibi sorulara çalışsaydım diyorum ama yine de beklediğimden iyiydi. Sınav biter bitmez edebiyat çalışmaya başladım ama deli gibi. Sarmal edebiyatı aldım 1 hafta boyunca onu çözdüm hız ve renk i bitirdim ki 5 yanlıştan fazla olmuyordu. Edebiyat kısmında yanlışım ise 1 bilemedin 2 gibiydi. Günde 9 saat çalışıyordum abartmadan. Coğrafya içinse hangi maden nerden çıkıyor nerde işleniyor ne nerde yetişiyor ona baktım ve ondan da soru gelmedi. Sonra da sınav girdik işte. Edebiyatta cidden çok basitti 54 hatta 55 doğru yapılabilecek sınavdı. Ed kısmından 1 yanlış geldiki o da yanlış okuduğum içindi. Emeğimin karşılığı olmadı açıkçası cumhuriyetten adam akıllı soru yoktu. Trden 1-2 ed'dan 2 eleyici soru vardı
    Mat 37 8
    Geo 22 1
    Ede 53 3
    Coğ1 20 4
    Felsefe grubu 24 8
    Tarih 40 4
    Coğ2 13 1
    Coğrafya ve geo cidden çok iyi geldi. Hele geo da en yüksek netimi sınavda yaptım. Mat biraz hayalkırııklığı oldu ama yapacak birşey ve malum sonuçlar geldi.

Şimdi gördüğüm ve hatalarımdan yola çıkarak vereceğim tavsiyelerim şunlar:
    Dersanelerin kapatılması KESİNLİKLE sizin için olumsuz bir durum değil. Dersaneye özel hocaya gitmeden kendi imkanlarıyla çalışıp çok iyi netice alan arkadaşlarım var. Ki ben de hiç dersaneyle falan uğraşmadım lise hayatım boyunca.
    Problemler ve PKOB konularının üstüne düşün.
    Müfredat şimdi nasıl bilmiyorum ama üçgen dörtgen çember nokta ve doğru analitiği konuları dışındaki geometri konularına önem verin
    Geometriyi mutlaka ocak ayına kadar sağlam tutun.
    Ygs hiçbir zaman bitmez bunu bilin.
    Ygs sosyal hiçbir zaman çok iyi ya da çok kötü oldum denmez. (25 bile yapamayan arkadaşım 30 üstü yaparken 35 civarı yapan arkadaşım 28 yaptı)
    Türkçe ve sosyalde hayatta böyle saçma soru olmaz demeyin çıkıyor ve üstüne düşerek mutlaka çözün.
    Ygs karekök mat soru bankasını kesinlikle çözün
    İyi bir netice istiyorsanız feni boşlamayın cidden çok kolay soruyolar. Kimya en kek ders mutlaka çalışın biyolojiyi de şayet sözeliniz iyiyse çalışın fizikte de bir kaç kek konu var bakın sınavda çıkar da sırf bilmediğinizden yapamazsınız üzülürsünüz.
    Düzeyinize uygun geo soru bankası seçin hocalarınızdan tavsiye alın bu hususta.
    Hocalarınıza mutlaka sorularınızı gösterin cidden çok geliştiriyor özellikle mat1 ve geoda.
    Mat2 soru bankası çözerken süreli çözün.
    Aşırı zor kaynaklarla uğraşmayın.
    Bir tmci için edebiyat hayat kurtarır. Edebiyatı sakın boşlamayın. Okulunuzda sistem nasıldır bilmiyorum ama normal bir şekilde cumhuriyet ed işleniyorsa sömestr tatiline kadar aksatmadan çok sıkı bir şekilde oturtun
    Türev ve integral konularını ygs den önce temel olcak şekilde öğrenme şansınız varsa öğrenin.
    Nisan ayı mat ve geo çalışmak için en uygun aydır. Dediğimi yapar ocak ayına kadar edebiyatı oturtursanız nisan ayında edebiyat çalışmamak vicdanen sizi rahatsız etmez.
    Ygs coğu kafanıza oturtmak için çabalayın. Lys coğ için pek bir tavsiyem olamayacak.
    Ygs 3-4 sıralamanız iyiyse sözele biraz çalışmanızdan zarar gelmez ilk 100'e oynamanız çok rahat. Ben 11k dan 240'a çektim ama tarih ve ed netlerimin iyi olmasının katkısı büyük
    Mutlaka ve mutlaka ygs den sonra molayı uzatmayın 3 gün olsun max sonra hemen derse dönün
    Yine hocalarınıza soru götürün hatta ders programlarını öğrenin mutlaka
    Arada kendinize vakit ayırın gezin dolaşın bunalıma sürüklenirsiniz
    Arkadaşlarınızın lafına göre hareket etmeyin. Çalışmıyorum ya ben de aynen ya falan diyip rehavete süreklerken sizi kendisi muhtemelen çalışıyor olacaktır kaldı ki çalışmıyorsa bile başkası sizin ölçünüz olmasın sadece en fazla birbirinizi gaza getirecek tatlı rekabet ortamları yaratın
    Herkes sene başlangıcında çok iyi çalışır ama sonra çözülmeler başlar sakın kendinizi kaptırmayın. Mutlaka 1 saat masadan kalkmamayı öğrenin.
    Denemeleri aksatmayın mutlaka her hafta deneme çözün aralık gibi bunu haftada 2 ye sonra yavaş her güne ve günde 2 ye çıkartacak şekilde aşamalı bir şekilde ilerleyin.
    Yine söylüyorum lys yi aksatmayın ygs hiçbir şey değil esasında lysnin yanında. 48binden ilk 2bine çeken bir arkadaşım var ki mat2 ve edebiyatla kurtardı kendini.
    Hedefiniz ilk 6-7k ise 50 üstü ed yapmaya mecbursunuz. Malum sınavlar gitgide kolaylaşıyor yani sizin yanlış yapma lüksünüz azalıyor. Eleyici 3-4 soru artık ya çıkar ya çıkmaz siz de onları yapmaya çalışcaksınız
    Eğer bir Allah inancınız varsa Allaha; yoksa evren ya da o manevi düşünceniz neyse ona inanın
    AKLIMA GELEN OLURSA EKLERİM

TAVSİYE EDECEĞİM KİTAPLAR
    Konu anlatımlı olarak:
    Mat1-Simetri ya da karekök
    Mat2-Simetri, apotemiler,
    TR- Ben kendi hocamın notlarını kullandım pek tavsiyem olamıcak
    ED-Gene kendi hocamın notlarını kullandım ama Yayındenizi TEK kitabı ve limit çok iyi ikisinden birini kullanın
    Geo-Esen, Karekök 0, Simetri
    Ygs Tarih-Kendi notlarımı kullandım ama herhangi bir kalburüstü kaynak uygundur
    Ygs Coğrafya- Esen bence gene iyidir ama kendi notlarımdan istifade ettim genel olarak
    Felsefe-Kalburüstü bir kaynak yeterlidir ama felsefe sözlüğü olan bir kitap edinin simetri, palme, eksen uygundur
    Kimya-Eksen, fen bilimleri
    Biyoloji-Simetri
    Fizik-Karekök 0 dan istifade etmiştim

Soru Bankası Olarak:
    MAT1-Karekök,345,ekstrem,fem beyaz kitap
    MAT2-Karekök, fem, ekstrem
    GEO-Esen,Karekök,Birey
    TR-Palme iyidir ama benim tavsiyem deneme çözerek ilerlemeniz
    ED-Yayın denizi, eis , sarmal, limit
    Ygs Tarih- Sınav, Eksen
    Ygs Coğ-Esen çözdüm sadece
    Ygs Felsefe çözmediğim için diyeceğim yok fazla
    Fen için sadece kimyada ilk adım çözdüm diğerlerinin sadece konu anlatım soruları yetti

TAVSİYE EDECEĞİM DENEMELERİ EKLEYECEĞİM SONRA
    SORUNUZ OLURSA CEVAPLARIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıncı12 -- 11 Kasım 2016; 23:17:44 >

• hocam simetrilere okullar açılınca başlasam olur mu şuan Yayındenizi çözüyorum Temelim çok iyi değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz sıkı bir çalışmayla neden olmasın ama bence olabildiğince erken başla

• akıncı12 A kullanıcısına yanıt
    Simetri + karekök çözsem yeterli mi
    okul final vericek ekstra olarak kitaplara boğulmak istemiyorum

birde şuan EİS ve Yayındenizi çözüyorum edebiyat için hocam yeterli olurmu şimdilik

• Karekökten sb ise simetri üstüne karekök iyidir. Edebiyatta da kaynakların yeterli limit ve sarmalı da tavsiye ederim aklında dursun

Ya hocam çok soru sordum ama kusura bakma
    11.sınıfta dilbilgisini bitirmiştim 1 sene yüzüne bile bakmadım şimdi en kolay soruları bile yapamıyorum hiçbirşey hatırlamıyorum bi önerin varmı

• Est. Oturup tekrar çalışmak çözümü hatta hocana anlattır adam akıllı, üstüne soru çöz bol bol gene. sarmalı çözerdi arkadaşlar bana sorarsan abartı kaçar o kaynak hocana danışman bence daha iyi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • helal olsun kanka
  • Azmettim okurum dedim ama yazının yarısına gelmeden görme kaybı yaşamaya başladım şuan hastaneden yazıyorum.

• Tebrik ederim çok iyi bi emek ve neticesinde gelen güzel bi sonuç..

• Özet mahiyetinde tavsiye kısmı koydum sıktıysa onu oku

• Helal olsun Hocam bende 11 e gectim tm yim hedefim IUHF bana tavsiyeleriniz nelerdir?

Nereye yerlestiniz ?

• Benim 11. Sınıfa tavsiyem bu sene görecekleri mat geo ed derslerini boşlamamaları günü kurtarmak için değil sınav için çalışmaları

İşin şakası o hocam şu kadarcık şeyi okuduk elbette.

• Fazla uzun olduğunu biliyorum onun için özet geçtiğimi belirttim

• İhtiyacı olabilcek arkadaşlar için up

• Hocam bende 11.sınıfım okulumuzda Ygs ye başladık çok sağlam hocalar ile bu sene ygsyi bitirmeyi hedefliyoruz. Bizim okulda uluslararası bir program uygulanıyor bu yüzden edebiyat dersini farklı işliyoruz benim hedefim tmde ilk 1000 edebiyati kendim çalışabileceğim bir kaynak ya da yöntem önerin var mıdır?

• Geometrim 0 edebiyatım 9-10-11 bitmiş durumda cumhuriyet başlamadım ygs problemler de çalışınca yapmaya başlıyorum ama 2-3 gün çözmeyince nerdeyse hiç yapamıyorum ezbere kaçıyo sanırsam geometri ve problemler için tavsiyelerin nelerdir

• Denemelerde sos tr 35 fen 10 mat en iyi 14 net geliyor herhangi bir tavsiyen var mı özellikle matematikle alakalı hocam

• Up herkes yararlansın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.