Şimdi Ara

Sınava 2016'da gireceğim. (11.sınıf)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. 2016 yılında sınava gireceğim malum başlıktan da belli. Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi istiyorum. İstanbul'un mütevazı bir ilçesinin en iyi anadolu lisesinde 11.sınıfım. Hayatında hiç düzenli çalışmayan biri olarak 6,7 ve 8'de ki SBS puanlarım sırasıyla 477,435 ve 417. (Profesyonel bir kulüpte futbol oynadığım için genel bir düşüş var.) Lise hayatımda bir kere zayıf getirdim onda da belge alma şansım vardı alamadım. Sınavlara bile okulda çalışırım genelde. Ilk kez dış dünyayla bağlantımı kesip sınava çalıştım ve 25 aldığım ilk matematik yazılımı 75 ile kurtardım. Diğer arkadaşlarıma göre daha tedirginim üniversite konusunda fakat icraat yok tahmin edeceğiniz gibi. Dershaneye gitmiyorum, dershaneye gidip denemeden(ygs) 75 net yapan arkadaşımdan denemeyi istedim ve bu haylaz halimle 91 net yaptım. Hedeflerim doğrultusunda artık çalışmaya başlamalıyım diyorum ve tecrübeli forumdaşların öneri ve yardımlarını bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler, iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.