Şimdi Ara

sınava 5l pet şişe ile girilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hocam o kadar suya tuvalet ihtiyacı doğabilir onun dışında etiketi çıkarılmış şişeyse sorun olacağını sanmıyorum 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam pet şişede votkayla gidin hem heyecanı keser

• Şimdi düşünecek olursak "şişe" tanımında "Dar ağızlı uzun kap." olarak alınmış. Darlık , genişlik , uzunluk vb. öznel bir yargı belirttiği için bence girişine izin verilmeli. Bana göre 5 L pet şişe gayet dar kapaklı ve kısa ama başkasına göre için ise uzun ve geniş olabilir bu yüzden sınavda içeri alan polis amcamız / teyzemize göre değişkenlik gösterecektir.

• Diğer bir tanımda ise "Ağzı gövdesinden daha dar olan" ibaresi geçiyor , bu da girebilitesini daha da yükselten bir durum.

• hocam o zaman damacana da olur doğru mu anladım

• Sağlık sorununuz yoksa küçük su yeter yeter abartmayın bence. :)
    O şişeyi kullanmanın getireceği yük hem sizi hem sınıftaki diğer arkadaşlarını yorar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarumoloji -- 13 Haziran 2022; 18:50:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam istersen damacanayla gir sadece üstteki etiketini yırtman yeterli. sınavda tuna tavus gibi tutup dikersin, boşaltım ihtiyacınıda hazne büyük olduğundan çok rahat karşılar

• Olur olur. Bir arkadaş da Tuna Tavus örneği vermiş ki çok mantıklı.

• msüye kola şişesiyle girmiştim sıkıntı çıkmadı

• Bir de şöyle bir tartışma buldum oradan bilgi edinebilirsin.

forum.memurlar.net
    Sınava Girişte 2.5 litrelik şişede su götürebilir miyiz :) - Memurlar.Net - Forum
    https://forum.memurlar.net/konu/1309164

forum.memurlar.net
    Sınavı protesto için 5 lt şeffaf şişede su ile gidelim - Memurlar.Net - Forum
    https://forum.memurlar.net/konu/1309659

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACD33758C -- 13 Haziran 2022; 18:54:2 >
  • Ciddi soruyorsan sınav kuralları kitapçıkta yazar. Orada yanında getireceğin suya litre sınırı konmamışsa gidersin. Bir şey diyen olursa sınav kurallarını hatırlatıp böyle bir yasak yok. Ben çok su içiyorum, gözüm doymuyor gibi gerekçeler sunarsın. Kimse de sana bir şey diyemez.

Biri yazmış. Zamanında sadece bayanlar hemşire olabiliyormuş. Erkeğin biri üniversite sınavına giriyor, hemşirelik bölümünü yazıyor. Puanı da tutuyor ve üniversiteye giriyor. O olaydan sonra hemşirelik bölümlerine sadece bayanlar girebilir şartını koyuyorlar. Ama o yazan erkek okula giriyor, ona bir şey yapamıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.