Bildirim
Sınava Çalışmak için Kalan Süre
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yetişir -
ne kadar sıfır olduğunla alakalı şuan sınava girsen 70 falan alamıyacaksan 2 ay içinde 90a zor çıkarsın -
Hocam benim mat ve türkçem ortalama yani şuan zaten deüde inşaat mühendisliği okuyorum türkçe mat bir şeyler yaparım gibi bu tarih vatandaşlık kısmıno felan 1-2 haftada halledebilir miyim sizce tarihimde fena değildir aslında ama coğrafya sıkıntılıydı zamanında biraz birde vatandaşlık kısmıyla ilgili fikrim yok birde bu puanlamaso nasıl oluyor bilginiz varsa paylasabilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tarih 1 hafta olmasa da 10 güne olur. yapılır yani geç kalınmış değil ama şu günden itibaren düzenli çalışman lazım. tarihte youtubeda ramazan yetgin in videoları başarılı. 2x hızında izle ama 1xde çok vakit kaybedersin.quote:
Orijinalden alıntı: Badandsad
Hocam benim mat ve türkçem ortalama yani şuan zaten deüde inşaat mühendisliği okuyorum türkçe mat bir şeyler yaparım gibi bu tarih vatandaşlık kısmıno felan 1-2 haftada halledebilir miyim sizce tarihimde fena değildir aslında ama coğrafya sıkıntılıydı zamanında biraz birde vatandaşlık kısmıyla ilgili fikrim yok birde bu puanlamaso nasıl oluyor bilginiz varsa paylasabilir misiniz -
Anladım teşekkürler hocam sağolasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X