Şimdi Ara

Sınava giderken ne götürecez?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bir arkadaş tutturmuş vesikalık foto da götürecez diyo..

• eğer seni kimlikte ki resmine benzetemezlerse yardımcı olucak

götür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snaqe

eğer seni kimlikte ki resmine benzetemezlerse yardımcı olucak

götür
    Kalem, silgi, kurşun kalemse kalem traş, kimlik, sınav giriş kartını götürcez. Fotoğraf da götürmen faydalı olur. Başka bişey gitmez herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Kalem, silgi, kurşun kalemse kalem traş, kimlik, sınav giriş kartını götürcez. Fotoğraf da götürmen faydalı olur. Başka bişey gitmez herhalde.

Alıntıları Göster
    3 sene önce LGS de soruları sesli okuyan bi çocuk vardı çok uyuz olmuştum. tabi küçüğüm pek birşey sözleyemez çekinirdim. yazın ortalama yükseltme sınavlarında yada seviye tespit sınavlarındada hep soruları fısıldar gibi sesli okuyan uyuzların yanına düşüyordum hep. ÖSS de de birinden ses duyarsam çok pis hakaret ve küfür etcem. hatta devam ederse dışarda görüşürüz dicem...

• quote:

Alıntıları Göster
    ilk yılımda arka çarprazımda oturan eleman sanki pikniğe gelmiş gibiydi kocaman bir poşeti vardı sınav boyunca onun içinden çıkmayan şey kalmadı yarım ekmek mi ararsın eti cinler bisküviler mi dersiniz.Aman diyeyim gerekli belgeler ve su haricinde bir şey götürmemeye çalışın

• quote:

Orijinalden alıntı: TheHaplo

3 sene önce LGS de soruları sesli okuyan bi çocuk vardı çok uyuz olmuştum. tabi küçüğüm pek birşey sözleyemez çekinirdim. yazın ortalama yükseltme sınavlarında yada seviye tespit sınavlarındada hep soruları fısıldar gibi sesli okuyan uyuzların yanına düşüyordum hep. ÖSS de de birinden ses duyarsam çok pis hakaret ve küfür etcem. hatta devam ederse dışarda görüşürüz dicem...

Alıntıları Göster
    Sen emaneti yanında bulundur, ne olu ne olmaz... Nerde, ne olacağını bilemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Sen emaneti yanında bulundur, ne olu ne olmaz... Nerde, ne olacağını bilemezsin.

Alıntıları Göster
    kalem-0.7 veya 0.5 uç-fotoğraf-giriş belgesi-nüfus cüzdanı-cep telefonu(kapalı yalnız)vs vs vs vs..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Samuru

ilk yılımda arka çarprazımda oturan eleman sanki pikniğe gelmiş gibiydi kocaman bir poşeti vardı sınav boyunca onun içinden çıkmayan şey kalmadı yarım ekmek mi ararsın eti cinler bisküviler mi dersiniz.Aman diyeyim gerekli belgeler ve su haricinde bir şey götürmemeye çalışın

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Business

Eleman pikniğe gitmiş mübarek. Mangal yakmadığına dua et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 16 Haziran 2007; 17:18:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

kalem-0.7 veya 0.5 uç-fotoğraf-giriş belgesi-nüfus cüzdanı-cep telefonu(kapalı yalnız)vs vs vs vs..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: baro55

Uçlu kalemlere güvenme 2 3 tanede hb kalem götür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pretender

quote:

Alıntıları Göster
    Ps 3 , PSP , laptopunu , edebiyat ve mat-2 konu anlatımlı kitaplarını etüd hocalarını da götürebilirsin..

Arkadaşım hayatında hiç sınava girmedin mi ? Gerekli bilgiler formda yazıyor zaten,adamlar sana sınav giriş kartını yolluyor arkasınada üşenmeden ne gerekiyorsa onları yazıyor.

Bu kadar hazırcı olma gadanı alayım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Pretender

quote:

Alıntıları Göster
    Glatasaray forman, Ua armalı davulun ve 1-2 pet şişe..ayrıca fener bayrağı ve bir çakmak..çakmak niçin diyorsan fb bayrağını Yakmak için tabii..
    Abicim bu soru da sorulurmu yaw..2 KALEM Bİ SİLGİ YANİ BUNDA NE VAR..iDRAK EDEMİYOR MUSUNUZ??
    Ayıp yaw..

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Kit

Glatasaray forman, Ua armalı davulun ve 1-2 pet şişe..ayrıca fener bayrağı ve bir çakmak..çakmak niçin diyorsan fb bayrağını Yakmak için tabii..
    Abicim bu soru da sorulurmu yaw..2 KALEM Bİ SİLGİ YANİ BUNDA NE VAR..iDRAK EDEMİYOR MUSUNUZ??
    Ayıp yaw..

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

Ps 3 , PSP , laptopunu , edebiyat ve mat-2 konu anlatımlı kitaplarını etüd hocalarını da götürebilirsin..

Arkadaşım hayatında hiç sınava girmedin mi ? Gerekli bilgiler formda yazıyor zaten,adamlar sana sınav giriş kartını yolluyor arkasınada üşenmeden ne gerekiyorsa onları yazıyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: judith

Abi doğru söylüyorsunda son cümlene acaip güldüm ya bizim oralardada çok kullanılır bu

• quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor44

quote:

Orjinalden alıntı: judith

Abi doğru söylüyorsunda son cümlene acaip güldüm ya bizim oralardada çok kullanılır bu

Alıntıları Göster
    ya bu resim konusu war ya.şimdi benim kimlikteki resim bana hiç benzemiyo ki taa ortaokuldan kalma.ama benim pasoda da aynı rsim war.we şu anda elimde bu zamanlarda çekilmiş bir foto yok ne yapcaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: uzil

ya bu resim konusu war ya.şimdi benim kimlikteki resim bana hiç benzemiyo ki taa ortaokuldan kalma.ama benim pasoda da aynı rsim war.we şu anda elimde bu zamanlarda çekilmiş bir foto yok ne yapcaz.

Alıntıları Göster
    eğer resimdeki hiç sana benzemiyorsa sorun çıkarabiliyorlarmış diye duydum ama bilmiyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

eğer resimdeki hiç sana benzemiyorsa sorun çıkarabiliyorlarmış diye duydum ama bilmiyorum ...

Alıntıları Göster
    Sınava giriş belgesinde fotoğraf yok mu millet alooo.
    Sınava giriş belgesine bakar isim soy isim T.C Kimlik No tutarsa ne sorun olacak. Sınav belgesi ve sana bakması yeterli.

• quote:

Sınava giriş belgesine bakar isim soy isim T.C Kimlik No tutarsa ne sorun olacak. Sınav belgesi ve sana bakması yeterli.

Alıntıları Göster
    git vesikalık çek hemen bi tane yanında olsun acele macele çek bi şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: TheHaplo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TheHaplo

ben sustururum valla.. hele bi susmasın dediğin gibi dışarda hallederim .. o tipleri hiç sevmiyom hadi gürültüdür kornadır carttır curttur anladıkta fısıl fısıl sesler tamamen konstre bozucu... inşallah denk gelmez..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Orası öyle bizim bir arkadaşın abisi sınava kayıt olurken traş olup gitmiş çocuk parlıyo ,ama sınava girerken papaz gibi saçla ve sakallarla gitmiş sonuç,çocuğu sınava almamışlar yinede her ihtimale karşı bir foto götürelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oBLoOd

quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Orası öyle bizim bir arkadaşın abisi sınava kayıt olurken traş olup gitmiş çocuk parlıyo ,ama sınava girerken papaz gibi saçla ve sakallarla gitmiş sonuç,çocuğu sınava almamışlar yinede her ihtimale karşı bir foto götürelim.

Alıntıları Göster
    salatalık götürün.sınav kötü geçerse işe yarar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.