Olabildiğince rahat olun yapamadığınız soruyu direkt geçin döndüğünüzde zaten yapacaksınız geçmediğinizde dönme sansiniz da kalmayacak %90 o soruyu yapamayacaksiniz da.Gereksiz sallama yapmayın.Geçen sene lys matta 4 soru sallamistim 4u de yanlis gelmisti bunlari sallamasam suan eskisehirde hukuk okuyordum 1 puanla kacti selcuk hukuktayim.Cok basit gordugunuz sallama bile hayatiniza cok yon veriyor.Bir de mutlaka geo yapin ne ygsde ne lysde 1 geo bile isaretlememistim.Azicik geom olsa en kotu 10 kdaydim
bir de sakın uykusuz gitmeyin sinava
2 şık arasında kalıp mı salladın yoksa direk mi?
Lys de 2 sik arasinda kalirsaniz ilk dusundugunuzu isaretleyin 0 bilgimle matta 24 net yapmistim fende ise yaramadi ama olsun karli ciktim
ALTAYYYY
kullanıcısına yanıt
2 şık
Asiruh01A
kullanıcısına yanıt
iyi yapmissin benim denemeler hep 50+ geliyodu 27 yaptim lysde
2 şık arasında kalındısa mutlaka salllayın. burada önmeli olan diğer 3 şıkkı nasıl elediğin eğer emin bir şekilde elediysen %50 ihtimalin var ve düşük bir ihtimal değil.
4ünüde yanlış yapmışsındır doğrudur fakat 2 şık arasında kalıp da doğru yaptıklarını da görmezden geliyorsun bence.
coreturk4C
kullanıcısına yanıt
2 şık arasinda kalip sallamistim bunlari baska da salladigim soru yoktu hocam bence mat sallanacak bi ders degil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme