Şimdi Ara

Sınava iki ay kala Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bugün YGS'ye 72 gün var ve ben doğru düzgün hiç matematik çalışmadım. Senenin başında Antrenmanlarla Matematik çözdüm biraz. 25. güne kadar geldim sonra kaldı öyle. Temelim neredeyse hiç yoktu ama o kitap sayesinde iki bilinmeyenli denklemleri, rasyonel sayıları falan öğrendim. Yani az da olsa bir şeyler kattı. Önceden matematikten 0 yapıyordum, şimdi 1-2 tane yapabiliyorum ki bazen onlar da yanlış çıkıyor. Acaba Antrenmanlarla Matematik 2'ye mi başlasam diyorum, oda şimdi kalın gözüm korkuyor, acaba sınava kadar yetişir mi diyorum. Hiç ne yapacağımı bilmiyorum, Dilciyim tahmin edebileceğiniz gibi matematikten 10 net çıkarsam benim için büyük bir şey, Türkçe ve Sosyalden çok az yanlışım çıkıyor zaten. Diyeceğim, nasıl bir yol izlemeliyim? 10 net garanti yapabilmem için nasıl ne kadar nereye hangi kaynaklardan çalışabilirim? Şimdiden teşekkürler

• Butun sozelciler ve dilciler on net kafi diyo hep
    Ben sozelim denemelerde 5 yapiyorum. Senol hoca izliyorum ve fdd ipuclariyla kolay matematik cozuyorum, 5 e cikabildim. Konular bitmedi daha. Bitince 10 a cikacagimi umit ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pau_turkce -- 1 Ocak 2015; 14:21:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • On net kafi de ondan Şenol hocayı bende yeni keşfettim, sıfırdan anlatıyor, beğendim Tavsiyelerin için sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.