Şimdi Ara

Sınava Kadar Deneme Günlüğüm~ulanbedilan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The killing road dan özendim umarım sonu da onunki gibi olur :) Deneme netlerimi yazmak pek adetim değil net artışımı görmek motive eder diye düşündüm.Okul ve sınav klübünde çok sık denemeye gireceğim artık sık editlerim. Konuyu yükseltmemeye çalışacağım yararlı konular arada kaynamasın.
    Hedefim 110+ sabitlemek

23/04/21
    Rasyonel 6lı deneme 1:
    Türkçe 35/5 ayırt edici birkaç soru vardı iki şık arasında bırakan ve paragraflar güzeldi msü ye benziyordu türkçesi
    Mat 37/2y/1B
    Fen 17/3
    Sosyal 16/4
    Sosyal normale göre daha bilgi ağırlıklıydı ve anlam veremediğim 1 2 soru vardı

Matematik bir tık kolay geldi sanırım ama dikkatsizlik hatalarımı azaltmam lazım deneme gayet güzel genele vurulduğunda

102,5 Net

24/04/21
    Paraf tyt türkçe 36D 4Y
    23 dakikada bitti saçma bir denemeydi paragrafların ösym tarzıyla alakası yok dil bilgisi sorular fazla çözdüğüm süreden de belli zaten sonraki deneme de böyleyse çözmeyi bırakacağım ilk denemelerini beğenmiştim oysaki

Bilgi sarmal kurumsal 02/05/21
    Feni kolaydı sosyali bildiğim yerlerden geldi. Türkçeyi çözme süremi düşürmem netlerimi etkiledi.

107 net

Rasyonel 6lı deneme 2:
    Bu deneme diğerine göre daha zordu ve rasyonele gittikçe daha çok bayılıyorum. Başım çok ağırırken çözmüştüm bir tık kötü geldi.

100 net

Tyt karma deneme

Ygs türkçe+acil mat+hız ve renk kırmızı sosyal+345 fen

Acil matematikte hatalı bir soru vardı ama genel anlamda basit olduğunu düşünüyorum geometrisi güzeldi. Hız ve renkin kırmızı ve turuncu denemeleri gerçekten çok zor kötü bir net yaptım. 345 fen konusunda ne düşüneceğimi bilmiyorum sorularım birazı vasat birazı güzel.
    Sürem olduğu halde dikkat hatalarıma bakmak için dönmeye üşendim dönsem de göremezdim sanırım

108 net

10/05

Ygs türkçe/345 mat/bs fen/hız ve renk kırmızı sosyal
    110 üstüne çıkamamam sinir bozucu

109,5 net

Rasyonel 6lı 3:
    12/05
    Türkçesinde bu sefer çok zorlandım neden bilmiyorum. Feninde çok güzel sorular vardı ama bazılarının türkçesi inanılmaz bozuktu neyi kast ettiği belli değildi. Hala çok beğeniyorum rasyoneli.

111 net

15/05

345 kurumsal 1

Türkçesinde milyon tane dil bilgisi vardı paragraflar da çok güzel değildi.
    Sosyalde de bilgi sorusu çok fazlaydı.
    Genele baktığımızda güzeldi deneme
    Netimi yuvarladım 110 üstüydü üşendim buçuğunu hesaplamaya. Yavaş yavaş 110 üstüne de sabitlerim umarım.

110 net

21/05

3D Tyt genel -1

Türkçesini çok beğenemedim. Feni çok güzeldi. Matematiği ve sosyali bir tık zordu ama abartı değildi. Daha iyi yapabilirdim özellikle matematiği

114 net

24/05
    Karekök /endemik /acil/345
    345 in fen denemeleri kesinlikle güzel değil. Fazla basitti yine.buçuğunu hesaplamadım netin

113 net

29/05
    345 deneme 1:
    110 üstü yapmaya çok müsait bir denemeydi,kötü geçti

104

31/05
    Karekök~345~endemik~Bs

345 in 9. Denemesiydi. 3 tane soruyu sormak istedikleri şeyi adam akıllı soramadıkları için yapamamışım çok beğenmedim bu sefer.

106 net

4/06

345 deneme 2
    Mat ve türkçeyi batırdım
    108 net

Tyt 2018

112 net

09/06
    345 -6. Deneme

103 net normalden düşük geldi matematik ve sosyalim ikisi de zorladı biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 9 Haziran 2021; 20:54:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ayt karma bs+orbital 03/05

72 net
    Matematik kolaydı sanırım, orbital her zamanki gibi yanlış soru koymuş bir türlü aşamadılar şu olayı.
    Aylardır ilk defa adam akıllı ayt denemesi çözdüm ve geç bir saatte çözdüm dikkatsizlik yapıyorum sıkıldığım için daha iyi olabilirdi dikkatsizlik hatalarım dışında sadece 2 boşum ve 1 yanlışım var

Töder ayt 08/05

İnanılmaz basit bir sınavdı okulda yapılmıştı fakat girememiştim şimdi yaptım.Töderin nesinin abartıldığını anlayamıyorum çözmesem de olurdu.
    78 net

Ayt kısmını ayırdım

• Tyt 102 ayt 55 arkadaşlar allah belamı verdi aytde teşekkürler dikkatli kontrol etmrye sinirlerim el vermedi ikisinde de 5 netlik farklar olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 28 Haziran 2021; 16:32:26 >
  • Arkadaşlar kaç k gelir muhtemelem 95,5 obp

• Senin allah belanı verdiyse bizim de anamızı siktiler. yat kalk dua et netlerin gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TETHYS_ -- 15 Temmuz 2021; 1:40:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _TETHYS_ kullanıcısına yanıt
    Tyt den şikayetim yok da ayt :/

• hocam kac k bekliyosun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usagiskitty U kullanıcısına yanıt
    Hiçbir fikrim yok umursamıyorum artık gelince göreceğim istediğim bölüm tutmadığı için her türlü beni alakadar etmiyor pek artık sıralamam

• Neresi hocam

• Bilkent fizik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 14 Temmuz 2021; 16:41:43 >
  • hocam evet zordu falan da harbiden aytde nasıl bu kadar büyük bir düşüş yaşadınız sınav günü falan bir aksilik mi oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.