Şimdi Ara

SINAVA ONUNUZDEKİ YIL GİRECEKLERE TAVSİYELERİM(mezuna kalip 48 binden 3 bine ceken biri olarak ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
53
Favori
3.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dersaneye gitmeyecek ve sorularini sorduramayacak birine ne onerirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bro tebrik ederim. bende bu sene 40 binlerdeyim tm icin. mezuna kalicam. fende calismayi dusunuyorum. bunlardan baska bi onerin var mi mezunlara

• gecesesi.35 kullanıcısına yanıt
    bence de dinlen kafan dağılsın mental anlamda da çok yoruldun fiziksel olarak da.ben ağustos sonu eylül başı o dönemde başladım ama %100ümü verdim başlarda çok kasma tatilden sonra affalamıştım çünkü ben ama hedef odaklı olursan affallamazsın bile aklında sürekli hedefini düşün ve iyi yerlere giden arkadaşlarını düşünüp onun yerinde neden ben olmayayım diye sor kendine.kendini gaza getirmek için dikkatını çeken yerlere ben BAŞARICAM yaz ama ders çalışırken dikkatin dağılmasın diye masanın karşısını hep boş bırak öyle daha iyi odaklanabilirsin
  • Lys netleriniz nedir aşağı yukarı?

• bence kazanması gayet mümkün öncelikle bunu söylemek isterim .
    zaten emin ol bir çok arkadaşım dersaneye gidiyordu fakat hiç tekrar etmiyordu önemli olan zincirleri kendi eline alıp tekrar etmek( tüm konuları ama,ne olursa olsun)bir insan bir konuyu kendi başına oturup çalışmazsa hiçbir şekilde ögrenemez ögrense bile 2 güne unutur emin ol sorularına gelirse onları burda paylaşıp insanlardan yardımcı olmalarını istersen çok güzel de sorularını ögrenebilirsin ama şunu unutma bu foruma saatlerce oyalanmak için girme sorularını sor cevaplarını al ve çık böylesi daha iyi olacaktır
  • ygs1: 3800
    mat :38.25
    geo:28
    fiz:27.75
    kimya:27.75
    biyo:22.75
    lys netlerim bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonmitozbölücü

ygs1: 3800
    mat :38.25
    geo:28
    fiz:27.75
    kimya:27.75
    biyo:22.75
    lys netlerim bunlar

Valla Geometriniz süpermiş hocam. Hayırlısı olsun inşallah.

• teşekkür ederim kardeşim
    ygs fen mi lys fen mi çalışacaksın ona göre bir kaç fikir verebilirim ygsni yükseltirsen senin için çok büyük bir avantaj olur
  • çok teşekkür ederim çok sağol inşallah kardeşim hepimiz için hayırlısı
  • sonmitozbölücü kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle teşekkürler gerçekten büyük bir başarı geçen sene yapıpta pişman oldukların neler yani mezuna kalınca neler yapmadın yada neler yaptın.

• quote:

çok teşekkür ederim çok sağol inşallah kardeşim hepimiz için hayırlısı

Hocam ben de seneye giricem sınava. Bu yaz ygs mat ve feni bitirmeyi düşünüyorum. Sizce kitaptan mı çalışmalıyım teknofem videolarından mı

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    belki çok fazla gelecek ama bir konuyu ögrenmek için ikisini de yaparsan hem farklı kaynaklardan görmüş hem de bakış açını genişletmiş olursun ve asla unutma konu tekrarı yaparken geçirdiğin zaman asla boşa geçmiş değildir yapabileceğin bir net daha demektir seni yüzlerin binlerin önüne geçirecektir bu
    hocam bi konuda pm atmıştım bakar mısınız? yararlı konu,tebrikler!
    geçen sene yaptıgım ve çok pişman oldugum sey kendimi başkalarıyla kıyaslamam oldu bunu asla yapmayın bu yıl bunu asla yapmadım çünkü kendi rakibim sadece benim sizin de aynı şekilde yalvarırım bunu yapmayın kimsenin ne yaptığı umrunuzda olmasın çünkü sonuçlar açıklandığında sadece sen ve senin sonucun olacak yapabilecegin en iyi sey ileriye odaklanmak .bu yıl yaptığım en iyi şey ise hedefim ugruna herşeyden vazgeçtim 15 kilo aldım ama umrumda değil alerji krizleri gecirdim serumlar aldım ama asla pes etmedim çogu zaman neden bana böyle seyler oluyor diye düşündüm ama allahın beni sınayıp ne kadar istediğimi sorgulaması oldugunu düşündüm basıma bir şeyler geldikçe daha da çabaladım daha ileri gittim gerçekten dogru yolda oldugumu hissettim

Hocam not defteriniz hala lazım mı? Çünkü en büyük hazine o not defteri bizim için

• quote:

geçen sene yaptıgım ve çok pişman oldugum sey kendimi başkalarıyla kıyaslamam oldu bunu asla yapmayın bu yıl bunu asla yapmadım çünkü kendi rakibim sadece benim sizin de aynı şekilde yalvarırım bunu yapmayın kimsenin ne yaptığı umrunuzda olmasın çünkü sonuçlar açıklandığında sadece sen ve senin sonucun olacak yapabilecegin en iyi sey ileriye odaklanmak .bu yıl yaptığım en iyi şey ise hedefim ugruna herşeyden vazgeçtim 15 kilo aldım ama umrumda değil alerji krizleri gecirdim serumlar aldım ama asla pes etmedim çogu zaman neden bana böyle seyler oluyor diye düşündüm ama allahın beni sınayıp ne kadar istediğimi sorgulaması oldugunu düşündüm basıma bir şeyler geldikçe daha da çabaladım daha ileri gittim gerçekten dogru yolda oldugumu hissettim

bu seneki halim gibi başkaları daha iyi olduğu için kendimi hep kıyasladım

• s2sancak kullanıcısına yanıt
    o not defterimi saklamayı düşünüyorum aslında çocuklarım olursa onlara örnek olsun da benimle övünebilsinler diye belki saçma ama bence çok anlamlı o benim herşeyim gibioldu bu yıl aslında ve beni yansıtıyor her sayfası emegım
    bu da sen de aynı şeyi kendin için yapabilirsin demek oluyor her sayfası sana ait acıların duygularınla beraber hiç bırakmadan ders çalışmayı sürdürdüğün her saniye o defter
    ve önemli olan senin konuyu anlayıp not çıkarman ben sana onu göndersem de emin ol sen konuyu tekrar etmezsen çok da bir faydası olmaz
    bence kendine hoşuna giden bir defter al yeni olsun yeni başlangıç oldugundan ve hep renkli kalemler kullan ezberlemene yardımcı oluyor ve istediğin şekilde sayfanı doldur gerekirse anlamadığın soruları çözümleriyle yaz ama sana ait olsun seni yansıtsın ki için ısınsın onu bıraktığında kendini kötü hisset ve hep tekrar et emin ol seninki benimkinden daha güzel olur

bana da öyle olmuştu çünkü çalışmayıp başkalarının neden beni geçtiğini düşünüyordum ama bu yıl oyle olmayacak senin için emin olabilirsiin
    sadece kendine ve bildiğin konulara odaklan
  • quote:

bana da öyle olmuştu çünkü çalışmayıp başkalarının neden beni geçtiğini düşünüyordum ama bu yıl oyle olmayacak senin için emin olabilirsiin
    sadece kendine ve bildiğin konulara odaklan

bildiğin konulara odaklan derken sizce yapamamadığımız zorlandığımız konulara odaklanmak gerekmez mi
  • Pm ye bakar mısınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.