Şimdi Ara

SINAVA ONUNUZDEKİ YIL GİRECEKLERE TAVSİYELERİM(mezuna kalip 48 binden 3 bine ceken biri olarak ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
53
Favori
4.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mezuna kalınca arkadaşlar durumu falan nasıl oldu herkes üniye giderken psikoloji vs
  • Arkadaslar hepinizden ozur dilerim birkac gundur saglik problemlerimle ugrasiyorum en kisa zamanda mesajlara cevap vericem tekrar ozur diliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonmitozbölücü

Arkadaslar hepinizden ozur dilerim birkac gundur saglik problemlerimle ugrasiyorum en kisa zamanda mesajlara cevap vericem tekrar ozur diliyorum

Geçmiş olsun.

• Şuanda 350-370 civarı yapıyorum ygs denemelerinde . 12 ye başlayacağım .Sizce süre tıp yada 460-80 aralığındaki mühendislikler için yeterli mi ? Lys ye daha başlamadım .

• sonmitozbölücü kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yazdıkların çok faydalı teşekkürler.
    Bu sene pek hedefimi gerçekleştirdiğim söylenemez. Mezuna kalabilirim fakat geometri ve fizikte ciddi manada sıfırım. Açıkcası bu benim gözümü korkutuyor. Çünkü bu iki dersi düzeltemezsem mezuna kalmamın pek bi faydası olmayacak.Forumda birkaç arkadaşa sordum birde sana sorayım ne önerirsin bu iki ders için ?
  • Dahaka.warrior kullanıcısına yanıt
    Cok ama cook soru cözumu ben oyle yaptiim tekrar ve tekrar soyluyorum fizikte not cikararak calis cok faydali oluyor geometri de ise bakis acini gelistirmen cok onemli bu da cok soru gorerek farkli kaynak cozerek mumkun

• gecesesi.35 kullanıcısına yanıt
    Bana da dersane hocam onermisti guvender cikmis soru paralelinde soruyor sorularini cogunlukla evet kolay ama bilmeden yapamayacagin bir suru soru var sen konulara guzel calis sorular kolay zor olsun fark etmez benim fikrim bu yonde ama guvenderden ben memnundum ve cikmis sorulari coz cok yardimi dokunacaktiir

• electrum kullanıcısına yanıt
    Sana sunu kesinlikle soyleyebilirim ki olmaz olmayacak diye bir sey yok tabi ki mumkun ben gecen sene ygsde 370 puan aldim bu yil 442 yil sonunda lys ile 492 puanim oldu ilk yil ben de sifirdim ama onemli olan gecen sureyi nasil kullandigin baslangic icin cok fena berbat degil puanin ama yapamadigin tekrar etmediginkonulara cok dikkatli bak bu arada biliyorum dedigin konulari da atlama
    YAPARSİN YAPACAKSİİN KENDİNE SUREKLİ BUNLARİ SOYLE VE KENDİNİ BASKASİYLA KİYASLAMA

• Psikolojik açıdan nasıldı?ben her şeyi kafaya takan biriyim mesela:( herkes gitti sen kaldın ve her şeye 0dan başladın.üzülmüşsündür bu psikolojiyi nasıl atlattın?

• Ve bir de ygs türkçede hızlanmak için ne önerirsin?paragraf soruları için

• Opricnik kullanıcısına yanıt
    Acikca soylemek gerekirse tercihlerin aciklandigi gun sadece kendime kizdim ah be dedim calissaydin simdi bir yil nasil olacak dedim herkes bu donemden geciyor ama ben dusunerek bir sey olmayacagini onemli olanin sadece ve sadece cok calisip soru cozmek oldugunu erkenden anladim zaten ilk ygsden sonra kafama koymustu nasil calisacagimi planladim paikolojimi arada sacma salak kiskanclar bozmaya calisti ama ben kanmadim kendime odaklandim baska hic ama hic bisey dusunmedim basari arkasindan geldi bazen tokezledim sinavlarimin kotu oldugu oldu ama ben eksiklerime odaklandim geride konu birakmadim paikoloji tamamen sana kalmis aklini olumlu seylerle doldur ve mutlu ol baska turlusunu de bosver zaten

• Onur0625 O kullanıcısına yanıt
    Birey b guzel kitap ama bazi bir adim otelerine ben 2 dakikadan fazla bakmadim zaman kaybi olarak gordum farkli soru tipleri gormek istedigim icin guvenderin ygs lys sini de cozdum birey a cozmeden de birey byi cozebilirsin sıkinti yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: tugceekaya

Psikolojik açıdan nasıldı?ben her şeyi kafaya takan biriyim mesela:( herkes gitti sen kaldın ve her şeye 0dan başladın.üzülmüşsündür bu psikolojiyi nasıl atlattın?

Bu konunun baslarinda boyle bir soru cevapladim bakabilirsin

• Tebrik ederim sizi hocam.öncelikle lys fen için sıfırdan kaynak öneriniz nedir ve lys mat için?
    Ygs mat 35 rahat yapıp lys matta da ygs bilgisiyle 25buluyorum.lys konularında iyi değilim.

• tugceekaya T kullanıcısına yanıt
    Turkceye en az matematik kadar onem ver ben her gun paragraf cozdum ama az ama cok fark etmez sinav aninda inanilmaz rahatliyorsun bakiyorsun sorular akiyor bazi gunler 200-300 tane cikmis paragraf sorularini cozdum osym neyi amacliyor soruyu sorarken bunu anlamaya calistim ayni zamanda guvender karekok birey ve fem simeyride paragraflari bitirdim !!

• fenci466 F kullanıcısına yanıt
    Ben cozdugum kaynaklari yukarilarda paylastim bu konunun. ben de baslangicta yani bu sene basinda sifirdim fizik ve kimya lysde. Ama coZdugum kitaplar cok yardimci oldu o kitaplara bir bak istersen
    Matematik lysde sana fark attiracak sey limit turev integraldir bunlari sonuc yayinlariyla ve karekokun sifir yayinlariyla halledebilirsin ben de oyle yaptim

• Halen öğretmen olduğum için özel üniversite tıp düşünüyorum bunun için en fazla 30k gerekli olur mu dersiniz?

• fenci466 F kullanıcısına yanıt
    Guzel bir calismayla olmayacak sey yok mumkun derim ne ogretmeni oldugunuzu gore rahat da edebilirsiniz hatta

• Kesinlikle zor sorulara alıstırmaayın kendinizi. kolay sorularda eleyici oluyor.
    PARAGRAF testi günde 2 tane kesin çözün.
    MATEMATİK yazın günde 4 saat çalışın.
    Boş zamanınızda ingilizcce çalışın eglencelidir.
  • Ortaokul fen bilgisi öğretmeniyim Umarım olur.kpss öğretmenlik atama sınavında 95 puanla atanmıştım.lys fen konularına hakim değilim umarım halledebilirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.