Şimdi Ara

SINAVA ONUNUZDEKİ YIL GİRECEKLERE TAVSİYELERİM(mezuna kalip 48 binden 3 bine ceken biri olarak )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
53
Favori
3.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle arkadaslar o gun ne gorduyseniz tekrar edin bu size bazen sıkıci ve zaman kaybi gelecek ama degil mumkunse not defteriniz olsun kucuk ama cok da kucuk degil ona yazin her konuyu ben bu yil iki not defteri cikarttim mesela insanlar konulari unutmusken ben rahat rahat hatirliyordum ayrica ne kadar erken baslarsan senin icin o kadar guzel olur dersanem eve otobusle yarim saatti sabah 6.30ta kalkiyordum otobuse bindigimde not defterimi cikarip okudum tekrar ettim daha da pekisti bilgilerim
    Ayrica hergun yaptigim veya yapacagim programi yazdigim minik bir not defterim daha vardi kac soru cozdugumu hangi konuyu tekrar ettigimi ona yaziyordum
    Elinizden geldigince kolay olsun zor olsun her sinava girin bir seyi tam anlamiyla anlamadan hocanizi birazkmayin her tenefus soru sorun anlamadiginiz yeri anlattirin bazen 900 bazen 700 soru cozerdim arka arkaya ama bazen de insanin dinlenmeye ihtiyaci oluyor onu da yapacaksiniz tabiki !!
    Ve bunu belli bigun yapicam diye kendini kasma o gun kafan daginik beynin bir sey almiyorsa zorlama ama ertesi gun tekrar etmedigin o konulari tekrar et
    BASKA SORMAK İSTEDİGİNİZ VARSA SEVE SEVE CEVAPLARİM BİRAZCİK YARDİMİM DOKUNURSA COK MUTLU OLURUM

• geçen sene yaptıgım ve çok pişman oldugum sey kendimi başkalarıyla kıyaslamam oldu bunu asla yapmayın bu yıl bunu asla yapmadım çünkü kendi rakibim sadece benim sizin de aynı şekilde yalvarırım bunu yapmayın kimsenin ne yaptığı umrunuzda olmasın çünkü sonuçlar açıklandığında sadece sen ve senin sonucun olacak yapabilecegin en iyi sey ileriye odaklanmak .bu yıl yaptığım en iyi şey ise hedefim ugruna herşeyden vazgeçtim 15 kilo aldım ama umrumda değil alerji krizleri gecirdim serumlar aldım ama asla pes etmedim çogu zaman neden bana böyle seyler oluyor diye düşündüm ama allahın beni sınayıp ne kadar istediğimi sorgulaması oldugunu düşündüm basıma bir şeyler geldikçe daha da çabaladım daha ileri gittim gerçekten dogru yolda oldugumu hissettim
  • Ygs çalışmayı hangi aylarda bırakmak lazım? Lys ye ne zaman başlasak yetişir?
  • Bende seneye girecegim suan ne yapacagim hakkinda hic bi fikrim yok nerden baslamami onerirsin
  • s2000 kullanıcısına yanıt
    Acikcasi ben ygsye kadar birakmadim ygsye de lysye de calismayi ama son zamanlarda agirlikli ygs calistim tabiki lysyi calismaya gelince dersaneye gidiyorsan anlatilan lys konularina su an onemsiz deyip gecme ileride cok ihtiyacin olacak ustte yazdigim gibi ne gorduysen tekrar et ayrica ygsden ciktigimda benim organik kimyam yoktu kcc yoktu asit baz yoktu matematik integral turev biyoloji sistemlerim yoktu ama o iki ay icerisinde hepsini bitirme imkanim oldu gordugum her konuyu tam ogrendim sen de oyle yap bir daha geri donup bir konuyu tekrar ettigimi hatirlamiyorum ayrica birgun o kadar uzun ki dogru kullanabilirsen onlarca birgun var
  • CMKNTR kullanıcısına yanıt
    12. Sinif oluyorsan simdiden basarilar dilerim
    Ygs kimya cok basit bence onu aradan cikarip cok rahat edebilirsin ben yazin mat 1 i bitirmistim inanilmaz hizlaniyorsun bana sorarsan herkes sozel calis yazin dese de ben sozele son 1 ay calistim ve bana yetti diyebilirim ygs sinavinda onemli olan ne kadar konu bildigin ama ne kadar da hizli cevap verdigin o yuzden bol bol soru cozup hizlanirsan cok iyi olur ayrica butun bir yil zaten yorucu olacak biraz tatilini yapmanda fayda var son gune kadar calis ben hep oyle yaptim sadece sinavdan bir gun once biraktim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonmitozbölücü

12. Sinif oluyorsan simdiden basarilar dilerim
    Ygs kimya cok basit bence onu aradan cikarip cok rahat edebilirsin ben yazin mat 1 i bitirmistim inanilmaz hizlaniyorsun bana sorarsan herkes sozel calis yazin dese de ben sozele son 1 ay calistim ve bana yetti diyebilirim ygs sinavinda onemli olan ne kadar konu bildigin ama ne kadar da hizli cevap verdigin o yuzden bol bol soru cozup hizlanirsan cok iyi olur ayrica butun bir yil zaten yorucu olacak biraz tatilini yapmanda fayda var son gune kadar calis ben hep oyle yaptim sadece sinavdan bir gun once biraktim
    Hangi okula gidiyorsun tahmini? :)
  • s2000 kullanıcısına yanıt
    Marmara tip diye dusunuyorum ama umdugumdan iyi gelirse cerrahpasa da olabilir su an cok kararsizim ve inanilmaz heycanliyiiim umarim emek eden herkes emeginin karsiligini alir
  • quote:

Marmara tip diye dusunuyorum ama umdugumdan iyi gelirse cerrahpasa da olabilir su an cok kararsizim ve inanilmaz heycanliyiiim umarim emek eden herkes emeginin karsiligini alir
    ayrıca bazı vermeyi düşündüğüm kitaplarım var
    Fem biyoloji konu anlatım lys
    zirve fizik ygs lys konu anlatım
    karekök lys geometri denemesi
    ihtiyacı olanlar varsa mesaj atsın daha çok kitabım var lazımsa yardımcı olurum
  • Benden tavsiye de şudur ygs neredeyse hiç etkilemiyor. Kötü sonuçtan sonra moralinizi bozmayın yani.
  • heymannn kullanıcısına yanıt
    katılıyorum nelerini gördüm arkadaşım 13 binden 1.2k ya çektii boğaziçi inşaatta pes etmemek şart
    50 binden 15 bin abimin arkadaşı şuan diş hekimi olacak
  • quote:

katılıyorum nelerini gördüm arkadaşım 13 binden 1.2k ya çektii boğaziçi inşaatta pes etmemek şart
    50 binden 15 bin abimin arkadaşı şuan diş hekimi olacak
    merak etmiştin not defterimi [ SINAVA ONUNUZDEKİ YIL GİRECEKLERE TAVSİYELERİM(mezuna kalip 48 binden 3 bine ceken biri olarak ) SINAVA ONUNUZDEKİ YIL GİRECEKLERE TAVSİYELERİM(mezuna kalip 48 binden 3 bine ceken biri olarak ) SINAVA ONUNUZDEKİ YIL GİRECEKLERE TAVSİYELERİM(mezuna kalip 48 binden 3 bine ceken biri olarak ) SINAVA ONUNUZDEKİ YIL GİRECEKLERE TAVSİYELERİM(mezuna kalip 48 binden 3 bine ceken biri olarak )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmitozbölücü -- 23 Haziran 2015; 22:58:38 >

• sonmitozbölücü kullanıcısına yanıt
    saolasın hocam
  • hımanladım H kullanıcısına yanıt
    her zaman kardeşim
  • hanhi kitapları cozdun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E84249922 -- 23 Haziran 2015; 23:23:21 >
  • Kardesim tebrik ederim oncelikle hangi kitaplari bitirdin bi de calisma programin vardir tahmin ediyorum onun bi ornegini atabilir misin tekrar tebrikler buyuk is basarmissin
  • quote:

Orijinalden alıntı: isilceliik7

Kardesim tebrik ederim oncelikle hangi kitaplari bitirdin bi de calisma programin vardir tahmin ediyorum onun bi ornegini atabilir misin tekrar tebrikler buyuk is basarmissin
    defteri yollasana bana kargoyu ben öderim

birde sana birşey sormak istiyorum ygs kimyada bu elementlerin değerlikleri ve isimlendirmeleri falan var.bunları bilmiyorum ve biryerden başlamak istiyorum ne yapmalıyım?
  • biyoloji için fem(ama sistemler kısmı biraz yetersiz geldi) , final ve fdd çözdüm , palme çözdüm içlerinden en çok ben palmeyi begendim finalin yeşil biyolojisi biraz üst düzey diğerlerine göre onu alırsanız en son çözün bence
    kimya için palme ygs palma lys palme organik birey lys güvender lys güvender ygs çözdüm (burda da palma ygsyi öneririm ve güvender lys kısmı biraz üst düzey onu son çözün)
    fizik için konu anlatımlılar: zirve fem birey,soru bankalarım:fem güvender zirve körfez(körfez baya zor bazen gereksiz zor)
    matematikygs için karekök (kesinlikle çözülmeli) ,finalin kayıt kitabi sonra denemeler çözdüm .lys için karekök yine yinee öneriyorum ve aynı zamanda karekökün fasiküllerini de aldım integral limit türev trigonometri
    geometri için birey a ve byi de çözdüm güvender (gerçekten çok iyi )
    tarihte bol bol tekrar ve güvender çözdüm çünkü çıkmış sorulara paralel sorular hazırlıyorlar!!
    cagrafya içinde güvender
    türkçe için karekök güvender çözmüştüm dahası da var ama inanki şuan aklıma gelenler bunlar

• isilceliik7 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler kardeşim sağol
    bitirdiğim kitapları bir önceki cevabımda yazdım
    çalışma programım çogunlukla dersane programımla paraleldi o gün hangi dersler hangi konular varsa onu tam anlamıyla ögrendim asla geride soru isareti bırakmadım bir bakıma temelimi sağlamlaştırdım diyebilirim ama dersaneye gitmiceksen yardımcı olmaya çalısırım program konusunda ama bence insan kendini herkesten iyi tanır bir calışmaya başlayınca kendi sitemini kendin bulup çok güzel yürütürsün ben de öyle oldu bana yapılan hiçbir program ben de işe yaramadı ne zaman ipleri elime aldım o zaman her şey rayına oturdu seninde öyle bir zamanın olacak bu zamana kadar yardımcı olurum ama yine de
  • CrystalCacik kullanıcısına yanıt
    o dert bende de vardı yukarıda paylaştığım not defterime yazıp her gün dersaneye giderken okudum gözümü kapatıp içimden tekrar ettim boşluğa düştüğünde yeterince çalışmadığını hissettiğinde için rahat olmadığında aç notlarını oku ezberlemeye çalış görüceksin o kadar da zor değilmiş ve kimyada çok rahatlatır seni değerlikler adlandırma
  • sonmitozbölücü kullanıcısına yanıt
    Peki hocam mezun kaldığın yaz hangi ayda başladın bende mezuna kalıcam şuan kafamı dağıtnak için çalışmıyorum ağustosbgibi çalışcam sizce ne yapmalıyım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.