Şimdi Ara

SINAVA ONUNUZDEKİ YIL GİRECEKLERE TAVSİYELERİM(mezuna kalip 48 binden 3 bine ceken biri olarak ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
53
Favori
4.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Calismaya gelince tabiki bilmedigin konulara odaklanacaksin burada kastetmek istedigim sey kendini baskalariyla kiyaslarken bildigin konulari dusunursen kendini eksik hissetmezsindi aslinda yanlis anlasilmis olabilr yanlis anlasilma olduysa ozur dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onronr210 kullanıcısına yanıt
    Pmye aksam bakicam benden cevap bekle (su an musait degilim )

• Saçma gelecek ama bir şey sorabilir miyim ?
    Çevreden bu sene olmadıysa seneye hiç olmaz. Çok gördük vs vs cümlelerine kulaklarını nasıl kapadın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardes ben de kalmayı dusunuyorum soyle bı sıkıntım var gecen senede cok calıstım ama cok calısınca da bıtmıyor calısma stılınden bahsedermısın bıde naptında eksıklerın gıttı denemeler olsun konu calısman olsun anlatırmısın seneye kalırsam cıddı bı tempoyla baslıyım ıstıyorum paragraf ısı ve sosyalı hallettıkden sonra ygs denemesıne gecıcem buyuk zamanı lys ayırcam sonra bı sene ıcı naptın kısa ozet gecermısın
  • sonmitozbölücü kullanıcısına yanıt
    Birşey daha istiyorum
    Tarih coğrafyayı felsefeyi ne zman nasıl çalıltın benim mesela coğrafyam sıfır bu sene çalışmadım tarih soru çözdüm felsefeye çalıştım ama gerçek sınavda bakacak vaktim olmadı

• Geometrini nasıl geliştirdin?

Hocam pm attım bakabilirsen sevinirim.
  • Onur0625 O kullanıcısına yanıt
    mezuna kaldığımı anlayınca geometri çalıştım bol bol tekrar ettim bireya ve birey byi(bir adım öteleri bazen çok kasıntı )bitirdim bu yıl içinse güvender bana çok sey kattı
  • gecesesi.35 kullanıcısına yanıt
    felsefeye çok önem verdiğim söylenemez ama terimlerin ne olduğunu biliyordum internetten çalışmıştm
    ygsye 2 ay kala başladım her ikisine de(tarih cografya) ama tarihe çok önem verdim güvenderi çözmem faydalı oldu çünkü çıkmış sorulara paralel soruyorlar
    aynı şekilde cografyaya da çalıştım bunlarda önemliolan konu tekrarları ve ezberler ayrıca gereksiz ve hiç sorulmayan şeylerle kafayı doldurmamak gerek bunu anlamak da çıkmış soruların hangi konulardan olduguna dikkat ederek mümkün ve ayrıca deneme çözdüğüm dönemde bile hala konu tekrarlarımı yapıyordum tarih ve coğrafyadan çok faydalı oldu o yüzden tekrar söylüyorum son güne kadar çalışmaya devam (ben de ilk yılımda bir şey bilmiyordum sosyal adına bu arada)

• koncuyyacina K kullanıcısına yanıt
    aslında kulağımı hiç tıkamadım suratlarına bakıp yapabilecegimin farkındalar ve kıskanıyorlar dedim ve onlara sadece izleyin dedim kimseye laf anlatarak enerji harcayamazdım bu yolda teksin çünkü derslere veririm o zamanı onlarla geçirecegime ve enerjimi düşürenlerle ilişkimi kestim bana neler dediler duysan ygs açıklandı çok mutluyum filan bana geri düşen çok var sen de yapamayablirsin biliyosun dimi gibi binlerce şey söyleyip beni elemeye çalışıyorlardı ama duvara konustum çogu zaman içimi döktüm ve aklımı karıştırmasına asla izin vermedim onları haklı çıkarmak istemedim sen de siz de böyle yapın bu sınav geçince sadece siz ve sonucunuz kalıyor kimseyi üzmeye değmez kimseyirakip görmek gerekmez tek rakip kendiniz BUNU UNUTMAYIN!!
  • Bu sene ortalama 20-30k civarı gelecek, ilk 20k'ya girmem lazımdı, sizce seneye kalmak mantıklı mı?
    Ben biraz depresifim, bu sene de ruhsal dengelerim bozulduğu için ekimden ocağa kadar çalışmadım(Her şey yolundayken). Bu sene de iyi olacağıma garanti veremiyorum, üstelik hergün evde olacağım. Ne yapmalıyım?
  • alpinn A kullanıcısına yanıt
    haklısın bazen çok çalışmakla bitmiyor daha da fazla çalışmak gerekiyor çünkü kolaya kaçmamak her şeyini vermek fedakarlık etmek gerekiyor bunları ben yaptıysam sen de yapabilirsin
    butun bir yılım sabah 6.30da kalkıp dersaneye gitmek ve aksam 11e kadar etütte ders çalışmakla geçti yolda yukarıdagördüğün not defterimi tekrar ettim yarıda kaldığım yerleri postit ile işaretleyip başka boş zamanımda oradan devam ettim bu not defterini çok ama çok tekrar ettim sadece bir kere değil ve en baştan başladım tekrara
    paragraf inanılmaz önemli çıkmış soruları çözmen çok faydalı olacaktır
    ygsye kadar ygs +lys çalıştım her sınava son güne kadar çalıştım ygsye son 2hafta kala sadece ygsye asıldım
    lysye zaten aynı sekilde son güne kadar çaliştim
    BÜTÜ YGS VE LYS KONULARININ YAZILI OLDUĞU BİR KAĞIT ÇIKARTTIM DERSANEDEN BURADAN DAHA NELER ÇALIŞMAM GEREKTİĞİNİ PROGLAMLADIM ÇOK FAYDALI OLDU

• ÖNCELİKLE HEDEFİNİ GERÇEKTEN İSTEYİP İSTEMEDİĞİNİ KENDİNE SOR ÇÜNKÜ KİMSE SENİN YERİNE EKİMDE KASIMDA ARALIKTA OCAKTA çalışmayacak rakiplerinin çalıştıgını senin hedefini isteyen onlarca ınsanın nasıl çalıştığını gözüne getirmelisin onccelikle kendini rahatlat ailenle arkadaslarınla olmadı psikolojik destekle bunu yapmanda sakınca yok çünkü hepimiz depresif oluyoruz sadece kendimizi alıştırmaya atlatacagımıza inandırıyoruz ve zamanla geçiyor bu depresiflik mental dinlenme çok öenmli eger gerçekten yaparım diyorsan kalmalısın bence 20-30 bin çok güzel sıralama çalışasark çok güzel seyler yapabilirsin daha da iyi olabilirsin bunu unutma ve kendini küçümseme asla
    Çok hırslı değilimdir, ama uzay mühendisliğini gerçekten istiyorum. Ailem de karşı çıkmayacak çünkü geçen ekimden beri onlara bunu empoze ettim. Lys seve seve de, ygs çalışmak zoruma gider. Bir de bu sene ygsde yaptığım bir hata soruların hepsine bakayım diye matematik ve fende panik yaptım. Sizce hangisi mantıklı fen matematik türkçeyi sağlıklı çözmek yeter mi?
    Hocam benim arkadaşım ygs güvender tarihe gereksiz kolay demişti aizce öyle mi o palme ygs tarih çözmüştü

Üç sorum olacak.

Ben şuan birey b çözüyorum ama birey a çözmedim çözsem iyi olur mu?

Birey b deki adım ötesi soruları çok zor olabiliyor bunları çözmeye gerek var mı?

Güvenderin hangi kitabından bahsettiniz?
  • Hocam çok haklısınız da hiç alakam olmayan akrabalar bile gelip senden çok ümitliydim demeye başladı
    ben yapabilceğİmi çok iyi biliyorum çünkü benin seviyemdeki insanlar hep ilk beş binde. Onlar yaptıysa ben niye yapamayayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler mezuna kalacaklar çalışmaktan korkmasın.İş sadece doğru çalışma stilini bulmakta bitiyor.Çok çalışmakla falan alakası yok.Eğer bunu yapabilirseniz hem sıkılmazsınız hem başarı elde edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Beyler mezuna kalacaklar çalışmaktan korkmasın.İş sadece doğru çalışma stilini bulmakta bitiyor.Çok çalışmakla falan alakası yok.Eğer bunu yapabilirseniz hem sıkılmazsınız hem başarı elde edersiniz.

Hocam ben mezuna kalıcam ve şuan evdeim kafamı dağıtmak için kitap okuyorum. Dizi İzliyorum memlekete falan gidicem bazı kişiler çalışmayı ağustos gibi başla derken bazıları (rehber hocası) temmuzda her gün 3er saat çalış dedi bir yönden her gün azar azar iyi ama sıkılırım diye endişeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: gecesesi.35

quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Beyler mezuna kalacaklar çalışmaktan korkmasın.İş sadece doğru çalışma stilini bulmakta bitiyor.Çok çalışmakla falan alakası yok.Eğer bunu yapabilirseniz hem sıkılmazsınız hem başarı elde edersiniz.

Hocam ben mezuna kalıcam ve şuan evdeim kafamı dağıtmak için kitap okuyorum. Dizi İzliyorum memlekete falan gidicem bazı kişiler çalışmayı ağustos gibi başla derken bazıları (rehber hocası) temmuzda her gün 3er saat çalış dedi bir yönden her gün azar azar iyi ama sıkılırım diye endişeliyim

Temmuz için 3 saat iyi hocam.Zaten şu yaz ortamında fazla yapabileceğini düşünmüyorum.Ygs'yi tekrar edeceksen Temmuzdan Eylüle kadar sana 2 ay çok rahat yeter.Eylülden sonra Lys'ye başlarsın Ygs denemesi çözersin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.