Şimdi Ara

sınavda iki kere istop ettirdim [geçmişim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlki park ettikten sonra çıkarken ikinciside yokuşta kalkarken ilk denememde oldu, başka hiçbi sıkıntımda yoktu (daha ne olacakta diyebilirsiniz ) park ettiğimde kaldırımla aramda 10 cm bile yoktu, yokuşta ikinci denememde güzel kalkmıştım, yol hakimiyetim filanda iyiydi, ama istop ciddi bi olay sanırsam, geçme ihtimalim var mı sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzee -- 28 Eylül 2014; 23:03:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim 2.girişimdi . İlkinde kırmızı ışıkta geçmiştim direk indirmişlerdi bunda gayet iyiydim ama park ederken sorun oldu direk indirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

benim 2.girişimdi . İlkinde kırmızı ışıkta geçmiştim direk indirmişlerdi bunda gayet iyiydim ama park ederken sorun oldu direk indirdiler.

İkinci giriş için kursa yeniden para verme gibi bişey var mı, bide ne kadar süreyle yapılıyo sınav, bu istop ettirmeler yüzünden geçemicem sanırım, cevaplarsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: CompLamia

quote:

benim 2.girişimdi . İlkinde kırmızı ışıkta geçmiştim direk indirmişlerdi bunda gayet iyiydim ama park ederken sorun oldu direk indirdiler.

İkinci giriş için kursa yeniden para verme gibi bişey var mı, bide ne kadar süreyle yapılıyo sınav, bu istop ettirmeler yüzünden geçemicem sanırım, cevaplarsan sevinirim

Evet tekrardan para vermen gerek , sınav ücreti 50 lira ve tekrar ders ıcınde para alıyorlar . Burda stop ettırsen yada en ufak bı hata yapsan dırek ındırıyorlar . Hata yapsan yıne tüm parkuru tamamlatsalar daha iyi olacakta 2.kez kaldım yıne ...
  • beni de gözetmen lafa tuttu rampa kalkışı yaparken. vitesi 1 e takmayı unuttum.vites 2 de kalmaya çalışınca da araba istop etti.sadece 1 kez istop ettim.ona rağmen ilk girişimde sınavı geçtim.
  • Oh çok şükür geçmişim

• Ben de bugün girdim direksiyon sınavına. Yokuşta istop ettirdim, şansıma ışık da yanıyordu fazla önemsemediler devam et dediler. Birde motive edici konuşmalar filan yaptılar sürerken, sonuç olarak geçtim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok onemseyen olmuyor galiba istop olayını,yoksa çoğu kişi kalir basari orani iyice duser

• quote:

Kaç giriş hakkı var bu direksiyon sınavına? Sizin şimdi mesela ne yapmanız gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~natre

quote:

Kaç giriş hakkı var bu direksiyon sınavına? Sizin şimdi mesela ne yapmanız gerekiyor?

Bilmiyorum kaç giriş hakkı olduğunu . Birşey yapmamıza gerek yok sınav ücretini vereceğiz tekrar o kadar
  • Hic istop ettirmedim ama araca acayip sovdum. Penallardan gacir gucur sesler geliyodu ve gazi yemiyordu. Yokusta hava da yagmirlu oldugundann biraz patinaj cekti qma hocam gecersin dedi.

• Nasil istoplarda geciriyorlar arkadas bana niye denk gelmiyor boylesi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: anatomi96

Nasil istoplarda geciriyorlar arkadas bana niye denk gelmiyor boylesi ?

Ya benim anladığım kadarıyla istop ettirmekten çok istop ettirdikten sonra telaş yapıp yapmaman önemli, eğer heyecanlanmayıp bişey olmamış gibi geri kaldırabiliyosan arabayı sıkıntı yapmıyolar gibi geldi bana, tabi gözetmenin tersine denk gelirsen affetmeyebilir

• İkinci kez tersine denk geldim o zaman kaldirirdim yani raht bi sekilde . Ki ben onumdeki arac yuzunden istop ettim

• Ben 2 stop yaptim geçtim bugun komisyonlar iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~natre

quote:

4 giriş hakkı var
  • 4 Gündür araba sürüyorum bundan önce sıfırdım bilmezdim ve böyle olmama rağmen bir kere bile arabayı stop ettirmedim o arabalarda bunu yapmanızda bir garip doğrusu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razgradz

4 Gündür araba sürüyorum bundan önce sıfırdım bilmezdim ve böyle olmama rağmen bir kere bile arabayı stop ettirmedim o arabalarda bunu yapmanızda bir garip doğrusu :)

o iş belli olmaz. yeri geliyor 20 senelik araba kullananlar bile stop ettiriyor.
  • Hibrit kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, bi anlık dalgınlıkla olacak iş :)
  • Bize de rastlar umarım böyle komisyon üyeleri.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.