Şimdi Ara

SINAVDA KOPYA ÇEKERKEN YAKALANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
6.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise 2de okuyup fen sınıfına gidiyorum.Coğrafya sınavımız vardı bugün fakat ben çalışamadım ve kopyaya yöneldim.Hayatımda ilk defa kopya çektim ve yakalandım.Sınıf ortasında hoca bişeyler dedi ve kağıdımı aldı.Tenefüs zili çaldığında hocanın yanına gittim,kantine gönderip çay aldırdı bana.Geldiğimde ise konuştum işte hocayla,birdaha yapmamam şartıyla beni affetti.Sınıfta başka kopya çekenlerde vardı fakat ben yakalandım.Daha arkadaşlarla yeni tanışma dönemindeyken rezil oldum.Ne yapmamı önerirsiniz?

• bişi olmaz. öğrencilik hayatında olur böyle şeyler...
  • Cekemiyosan denemiceksin
  • sınıftakilere rezil olduğunu falan düşünme bence. zaten kaynaştıkça birbirini korur sınıftakiler, savunurlar bile seni, sen hocaya kendini affettirmeye bak.

imla editi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isim bul bana -- 2 Aralık 2009; 21:27:33 >
  • kopya cekmek bir sanattır. unutma herkez kopya ceker fakat cekmek degil yakalanmamak önemlidir. arkadaşlarıda boşver gitsin hepsi cekıyodu dıyosun + kopya ceken ogrencı sevılır merak etme diger sınavlarda yanına oturmak ısteyenler olacaktır görürsün.
  • Hacım beşinci altıncı sınıftan tecrüben olacaktı. Lisede denenir mi ?
  • Çekemiyorsan hiç denemeseydin.Öyle herkes her denediğinde çekebilse düşük not olmazdı.Diğerleri çekmiş bak.Demekki problem sende
  • Çok geç kalmışsın. Neyse nasıl yakalandın yahu. Çok kolaydır kopya çekmek.
  • Yahu nasıl yakalandın yaşıt.. Kitap açıyoruz hoca çakmıyo acaba biimkilerde mi bi sorun var.. Daha dikkatli ol rahat ol yeterli olacaktır..
  • ben hazırlıkta yakalandım hoca bi tane daha kağıt verdi farklı sırada oldum sınav bi önceki sınavdanda 100 alırdım ama anlaşılır diye bi azını yazmadım ha çekiyoumuyum hala çekiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 2 Aralık 2009; 21:36:29 >
  • Nasıl bir kopya denemiştin acaba?
  • Ya bazı hocalar var dediğin gibi kitap bile açılıyor.Fakat bu hoca baya bir eğitimli sanki bu konularda,bende biraz acemice davrandım oda çaktı.Hocayla aram bozulmadı beni affetti.Fakat sınıftaki konumum çok kötü oldu.
  • Lise 1 de okuyorum bu sene bütün yazılılarda çekmişimdir hiç yakalanmadım .

maşallah deyin nazar değmesin
  • Biraz önce arkadaş bir binbaşı üyelikle cevap vermişti.Şimdi silmiş mesajını.Şikayet ettim fake üyelikten
  • 4EveR RoGue şuanda onun bilgisayarından giriyorum,hesabından çıkmayı unuttum.Kendisi komşum olur.
  • ne olcak yaw normaldir takma şöyle şeyleri kafana.
  • Kopya çekmeninde incelikleride var.Zaten bu yaşına kadar çekmemişsen bi daha da çekme coğunda yakalanırsın.Hocanın suratına bakmışsındır sen bana bakıyormu diye.Bir kere göz göze geldinmi tamam artık bütün sınav gözü senin üstünde olur.Kopyayı da sınavın sonlarına doğru çekiceksinki yakalandınmı kağıttaki notun sana yetsin.Şimdi çoğu hoca 0 vermiyor kağıttaki notunu veriyolar.Bunlar sana tiyo olsun
  • Ya çok güzel yöntemler biliyorum fakat hazırlanamadım dediğim gibi.Öyle en acemi bi yöntemle denedim ve yakalandım.
  • Dinden çekip yakalanan warmı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.