Şimdi Ara

Sınavda odaklanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler ben metilfenidat kullanmama rağmen odaklanamiyorum birde sanki o ilaclarin bende kötü etkisi var gibi yani kafami buğulu yapıyor dalgınlık bir şey yazacakken ben ne yazacaktım ya vs oluyorum bu yan etkileri gören var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Birebir ayni durumdayiz ama ben dehb oldugum icin iciyorum. sizde durum nasil ayrica dozunuz nedir
  • MarginalEngineer kullanıcısına yanıt
    Hocam bende narsist ve dehb tanım var ama 2 yıldır medikinet ritalin concentra her türlü ilaci denedim şimdi medikinet ve ritalin kullanıyorum ama hocam sanki daha kötü oluyorum düşünemiyorum hayal kuramiyorum vs

• quote:

Orijinalden alıntı: yksgazisi ama ruken olan

Hocam bende narsist ve dehb tanım var ama 2 yıldır medikinet ritalin concentra her türlü ilaci denedim şimdi medikinet ve ritalin kullanıyorum ama hocam sanki daha kötü oluyorum düşünemiyorum hayal kuramiyorum vs
    narsistik kisilik bozuklugu tanisini nasil koydular hocam ve dehb ile ikisi birlesince agir anksiyete krizlerine yol aciyor mu ? sanirim bende de kisilik oruntusu bozuklugu var
  • MarginalEngineer kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası bende tahmin etmiyordum ama gizli narsistim yaşadığım seyler yaptıgim şeyler bunu gosteriyor ankisyete krizine yol açmıyor hocam ama insanı ruhsuzlastiriyo nasil yaşadığını anlamiyorsun geçen gün markete gittim süt alacaktım süt almak yerine meyve suyu almissim ve ben bunu evde fark ettim sınava 46 gün kaldi ben bu kafayla nasıl deneme cozcem ne yapmam gerekiyor bilmiyorum açıkçası

• yksgazisi ama ruken olan kullanıcısına yanıt
    Concerta bende de aynısını yapıyordu bıraktım daha iyiyim

Beslenmene dikkat etmeye çalış
    Uyku saatlerin sabit ve yeterli olsun sürekli değiştirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BACI ZIBARTAN -- 11 Mayıs 2020; 14:52:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de biraz bunalım yaşamıştım psikiyatr'a gittim adam akıllı dinlemeden hemen prozac yazdı gönderdi. ben de bir tane içtim ve inanılmaz uyku yaptı. sonra hemen bıraktım. zaten antidepresanlara bir onyargim vardı. (böyle aşı karşıtı cahil tiplerden falan değilim) bence inanilmaz agir seyler yasamadiktan sonra kesinlikle antidepresana bulasilmamali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyamkedisi S kullanıcısına yanıt
    Hocam araştırdım beyin sisiymis kiside kahve fazla tüketimi veya metilfenidat kullanimi böyle etkiler yapabiliyormus. Birde iyi yapmışsın birakmissin bende bugün ilk işim çöpe atmak oldu ilaclari :)

• Hocam antidepresanlar insani bildiğin donduruyor haklısın çok mecbur kalmadikca kullanmamak lazım

• Ben 40 mg kullaniyorum, ilaclari alirken de almiyorken de kafam baska baska yerlerde geziyor.
    Alinca daha toparlaniyor ama antidepresanimin da etkisi olabilir. Ciddi calismam gerekirse 2 espresso + 40 mg Medikinet + antidepresan cakiyorum, bir kere onun uzerine Modiodal almistim LDS etkisi yaptı. Onermiyorum.
    Bunyenize gore degisiklik gosterebilir, benim arkadasim Concerta alarak gunde 15 saat calisiyordu.

• Arandiel kullanıcısına yanıt
    Hocam valla concentra 36 54 72 zamanında kullanmisitim ama kontrollü salinim olduğu için ritalin gibi etki etmiyor medikinet değiştirilmis salinim onun etkisi concentradan daha iyi olmasi lazım birde yan etki bakimindan concentradan biraz daha fazla

Ben de Medikinet'in en yuksek dozunu kullaniyorum iste. Sifir yan etki. 20'den 40'a cikinca carpinti olmustu bir kez sadece. Sadece ya antidepresan ya bu, ikisinden biri yemek yememi cok etkiliyor. Asla yemek yiyemiyorum, o konuda da sikayetim yok. :D

• Arandiel kullanıcısına yanıt
    Medikinet 40 iştahsızlık yapar zaten bazi kişiler kilo vermek için metilfenidat kullanıyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksgazisi ama ruken olan -- 12 Mayıs 2020; 17:22:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.