Bildirim
sınavda siperlik
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
internette gördüğüm kadarıyla bunun açıklaması bugün yapılmış. benim gibi endişelenen arkadaşlar varsa halis aygün siperliğe onay verileceğini söylemiş -
Verilemez onay bence. Siperlik kopya için uygun alet. Bunlar daha akbil zar Zor alıyorlar, yada bozuk para -
İnce kenarlı mercek gibi davranıp optiğinizi yakabilir. Dikkatli olun. -
Bugun siperlikle girilebilir diye okudum twiterda.
Ama siperlik 3 saatte baş agrisi yapar gibi geliyo bana. Evde dene bikac denemede -
salonda ozellikle sinav aninda kimse takmazsa siperligin de maskenin de bir mantigi olmaz, kendinize iskence etmeyin... -
hocam doğru söylüyorsunuz, nefes almak epey zorlaşacak ama vereceği psikolojik rahatlamaya değer diye düşünüyorum. -
lgs ye siperlikle girmek serbestti -
kuzen çok bi zorluğu yok ki sadece anlı tuttuğu yeri biraz terletiyor bide hafif önündeki şey parlak o kadar -
oyle de bir mantigi da yok bence. yani siz maskeydi siperlikti virus stresiyle dugrasirken salondaki adamlarin umrunda olmazsa gereksiz bir caba olacak :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X