Şimdi Ara

Sınavdaki saat sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen ygs sınavında duvardaki analog saatin sesinden dolayı 45 dakika hiçbirşey yapamadım.Sonunda sınavda verilen peceteyi garip bakışlar arasında kulağıma tıkarak sorunu kısmen çözmüş oldum Bu sene yeniden sınava giriyorum ve bundan dolayı oldukça gerginim tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3 -- 24 Ekim 2012; 0:02:06 >

• takma kafaya benim girdiğim hiçbirde yerde böyle bir ses yoktu yada varsada hiç ona dikkat etmedim sende şimdi kendini şartlama hemen düşünme bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

takma kafaya benim girdiğim hiçbirde yerde böyle bir ses yoktu yada varsada hiç ona dikkat etmedim sende şimdi kendini şartlama hemen düşünme bile
    Hocam benim de çişim gelebilir onu napcaz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

takma kafaya benim girdiğim hiçbirde yerde böyle bir ses yoktu yada varsada hiç ona dikkat etmedim sende şimdi kendini şartlama hemen düşünme bile
    Bu saatten sonra zor benim için.Evde de şartlanmasam bile duyarım saat sesini.Saat olan odada tv bile izleyemiyorum Uyumam ise mümkün değil.Yağmur yada hayvan sesi vs sorun değil ama boyle ttekdüze sesler cıldırtıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3

Bu saatten sonra zor benim için.Evde de şartlanmasam bile duyarım saat sesini.Saat olan odada tv bile izleyemiyorum Uyumam ise mümkün değil.Yağmur yada hayvan sesi vs sorun değil ama boyle ttekdüze sesler cıldırtıyor

Alıntıları Göster
    Bak çiş te sıkıntı Önceden salıyorlardı ama artık izin yok.Sıkıntılı

• quote:

Bak çiş te sıkıntı Önceden salıyorlardı ama artık izin yok.Sıkıntılı

Alıntıları Göster
    bu psikolojik bir olay dostum. ben senden beterdim ama şimdi çoğu sesi takmıyorum. saat sesinde soru çözerek alışmaya çalış. bir de bu ses konusunu fazla düşünme. ne kadar düşünürsen o kadar çok kafana takarsın.
  • Bi bende yok herhalde su ses takintisi.aciyorum heavy metal ritme uyarak cozuyorum sorulari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Bi bende yok herhalde su ses takintisi.aciyorum heavy metal ritme uyarak cozuyorum sorulari.
    Katılıyorum üzerine gitmek gerekiyor olayın üzerinde çalışacağım.İşin garibi bende müzik dinleyerek ders çalışabiliyorum ama saat sesi .....
  • quote:

Katılıyorum üzerine gitmek gerekiyor olayın üzerinde çalışacağım.İşin garibi bende müzik dinleyerek ders çalışabiliyorum ama saat sesi .....

Alıntıları Göster
    Bence saat sesi dinleyerek test çözün ya da bu sene sınava girerken mümkünse kulak tıkacı kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCooper

Bence saat sesi dinleyerek test çözün ya da bu sene sınava girerken mümkünse kulak tıkacı kullanın.

Alıntıları Göster
    Evet şu eczanalerde satılan kulak tıkaçları işe yarar ama acaba onunla sınava alırlarmı?
  • quote:

Evet şu eczanalerde satılan kulak tıkaçları işe yarar ama acaba onunla sınava alırlarmı?

Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu soktun. İnş bana da olmaz
    Bir de şunu merak ediyorum saat rahat görünüyor mu normal saat mı dijital mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis

quote:

Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu soktun. İnş bana da olmaz
    Bir de şunu merak ediyorum saat rahat görünüyor mu normal saat mı dijital mi ?

Alıntıları Göster
    normal saat. büyük salonlarda arkalardan net görünmez. çok da ses yapmaz aslında. aslında hiç yapmaz. ben ona takılmamalıyım diye dert yapınca daha çok şartlanır insan.onun yerine sınavda başıma her türlü kontrolüm dışında şey gelebilir diyip akışına bırak. bi kere kaptırınca top patlasa duymazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: fecidağınık

normal saat. büyük salonlarda arkalardan net görünmez. çok da ses yapmaz aslında. aslında hiç yapmaz. ben ona takılmamalıyım diye dert yapınca daha çok şartlanır insan.onun yerine sınavda başıma her türlü kontrolüm dışında şey gelebilir diyip akışına bırak. bi kere kaptırınca top patlasa duymazsın.

Alıntıları Göster
    Televizyonun olduğu odadaki saatin markası ne ?
    Sen bunu böyle düşündükçe daha beter olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNTHERoK

Televizyonun olduğu odadaki saatin markası ne ?
    Sen bunu böyle düşündükçe daha beter olursun.

Alıntıları Göster
    Önceki sınavlarda başıma bu gelmemişti.Bu sınav da bide en öndeydim böle saatin dibinde,sınıfta ufaktı tabi.Takılınca bide sinir stres kafandan atmak zor oldu hepten.Salondaki saatin markasını bilmiyorum, oyle bi sendikanın verdiği promosyon saatlerden.Oda tv izlerken tam tepemde duruyor. Ayrıca şuan sınavdan çok saati düşünüyorum

• quote:

Önceki sınavlarda başıma bu gelmemişti.Bu sınav da bide en öndeydim böle saatin dibinde,sınıfta ufaktı tabi.Takılınca bide sinir stres kafandan atmak zor oldu hepten.Salondaki saatin markasını bilmiyorum, oyle bi sendikanın verdiği promosyon saatlerden.Oda tv izlerken tam tepemde duruyor. Ayrıca şuan sınavdan çok saati düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Oha saat sesine takılınır mı yahu Ben soruya yoğunlaştıgımda top patlasa duymazdım heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Oha saat sesine takılınır mı yahu Ben soruya yoğunlaştıgımda top patlasa duymazdım heralde

Alıntıları Göster
    hocam valla takmıyacaksın sınav saatinde hiç bir şeyi ben öyle bir odaklanıyorumki kağıda sınavda hoca dahil
    herkes beni seyrediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: önemliadam

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

quote:

Aynen

Ygsde 6-7 kere wc gittiğimi hatırlıyorum sınava yarım saat kala.Birkaç damla yapıp geliyordumBuna rağmen son 10 dk baya sıkışmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: K U N

quote:

quote:

Aynen

Ygsde 6-7 kere wc gittiğimi hatırlıyorum sınava yarım saat kala.Birkaç damla yapıp geliyordumBuna rağmen son 10 dk baya sıkışmıştım.

aslında boş bir şişe götürüp onun içine salacaksın :D
    geçen sene arkadaş üstüne salanı görmüş sınavdan çıkarken :D
    bari öğretmen gözetiminde götürün tuvaleti :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

quote:

Orijinalden alıntı: K U N

quote:

quote:

Aynen

aslında boş bir şişe götürüp onun içine salacaksın :D
    geçen sene arkadaş üstüne salanı görmüş sınavdan çıkarken :D
    bari öğretmen gözetiminde götürün tuvaleti :D

pet şişe de ses çıkartır üstüne salmak daha iyi olabilir[sm=evillol.gif

en iyisi çayı az içerek gitmek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.