Şimdi Ara

Sinavdan kaldim ne yapmam gerekiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direksiyon sinavindan kaldim subattan sonra yogunum bir daha ancak haziranda deneyebilirim ozamanda memlekette olurum burdaki surucu kursundan dosyami alip istedigim zaman memlekette sadece direksiyon sinavina girebilirmiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden kaldınız hocam?

• isiklar dur kalk falan rampayida yaptim dondum sorun yoktu park icin ilk duba doluydu ilerle dedi ilerledim dur diyince sinyal vermeden durdum duba sag cizgideydi zaten vitesi degistirirken ne yapiyoruz dedi anlamadim bekliyoruz dedim yandaki hoca sinyal dedi sinyali yaktim ondeki dubadan cikinca ilerlicektim vites 1 e girmemis bosta kalmis kalkmadi istop etti tamam inebilirsin dedi park etmeden indim geri donduk

• hocam malesef kafa karıştırmışlar size keşke biraz daha ilerleyip boş buldugunuz yere girseydiniz benim sınav 16:40 ta ben onları felan dinlemem boş buldugum yere direk dalarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: soluk siyah

isiklar dur kalk falan rampayida yaptim dondum sorun yoktu park icin ilk duba doluydu ilerle dedi ilerledim dur diyince sinyal vermeden durdum duba sag cizgideydi zaten vitesi degistirirken ne yapiyoruz dedi anlamadim bekliyoruz dedim yandaki hoca sinyal dedi sinyali yaktim ondeki dubadan cikinca ilerlicektim vites 1 e girmemis bosta kalmis kalkmadi istop etti tamam inebilirsin dedi park etmeden indim geri donduk

Araba boşta iken stop etmez ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcko1 -- 18 Ocak 2015; 18:39:33 >
  • Ben de kaldım. Parkımı beğenmediler ama ben kötü park ettiğimi düşünmüyordum, dubayı tam karşım yerine radyo kısmına hizalamış bir şekilde park ettim beğenmeyip indirdiler. Birdahaki sınav ne zaman acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.