Şimdi Ara

Sınavı Geçtim arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün sınavda başta heyecanlamama rağmen gayet güzel sürdüm ve sınavı geçtim fakat bi tane ford focus en sağ şeritte gitmeme rağmen en sol şeritten gelip önüme kırdı ani fren yaptı bide kornaya basıp el yaptı bana ani fren yapmak zorunda kaldım ama allahtan komisyon üyesi gıcık biri değildide oda adama küfür edip beni savundu hatta
    Arkadaşlar şimdi ehliyeti almam kaç gün sürücek sertifika emniyet vs. ne yapmam gerekiyor Ankarada yaşıyorum emniyetin sitesinden randevu alma olayı vs var

• bende girdim 2.kez sınava arabayı park ettim komisyon geçtin evlat geçmiş olsun dedi bende teşekkür ederim dedim sonra hocaya döndüm hocam bu sefer oldumu dedeim oda dedi yine 10 üzerinden 10 geçtin :::D geçen komisyon heyecandan bırakmış beni geçen sınav hoca cok iyidin geçtin dedi yarın gittim ben ne yapılacak diye hoca bir geldi seni bıraktılar ben itiraz edicektim ama komisyon üyeleri gitti dedi:D inş bu sefer kim vurduya gitmeyiz ... :DDDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

bende girdim 2.kez sınava arabayı park ettim komisyon geçtin evlat geçmiş olsun dedi bende teşekkür ederim dedim sonra hocaya döndüm hocam bu sefer oldumu dedeim oda dedi yine 10 üzerinden 10 geçtin :::D geçen komisyon heyecandan bırakmış beni geçen sınav hoca cok iyidin geçtin dedi yarın gittim ben ne yapılacak diye hoca bir geldi seni bıraktılar ben itiraz edicektim ama komisyon üyeleri gitti dedi:D inş bu sefer kim vurduya gitmeyiz ... :DDDD

İnşallah hocam bende başta heyecanlıydım parkurun biraz ilerisinde 2-3 kişi stop ettirmiş yolu tıkamışlardı komisyon üyesi bana bakıp hava çok sıcak ama neyse bizim şoförümüz iyi diye gülünce tüm heyecan gitti bi güven geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.