Şimdi Ara

SINAVLA ILGI FORUM AILESININ AYRILDIGI GRUPLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Sinavin one cekilmemesini isteyen kitle.(Bunlarin yarisindan fazlasi gercekten samimi bi sekilde kendilerine adil geleni savunuyor olsa da digerleri gozu titredigi icin korkudan etrafa saldiriyor.)

2-Sinavin one cekilmesini isteyenler( Bu grup gercekten cok komplike. Aralarinda azinlik da olsa samimi olanlar var. Samimi olmayanlarin bi yarisi sinavla alakasi olmayan belki 5 sene once girmis belki 2 sene sonra girecek, ipim ile kussagim s.kim ile da.sagim modundaki adamlar. Diger yarisi da caliskan gozukmek icin one alinsin len mq yhaaa diyen tipler. Ilkokulda bile vardi bunlardan awk. Bi bitmediniz.)

3-Halayci (Cok da bir sey yazmaya gerek olacagini sanmiyorum.)

4-Lord (Hala anlamayanlara soyluyorum bu adam trol. Hala cevap verenler var aq. Hayatimda bu kadar iyi kamufle olan bir trol gormedim.)

5- Bi deneme atmak yerine bunlari yazan sigir princezuko. Napiyorum lan ben neyse buraya kadar geldik. Saglicakla...

• avatar the last airbender gelmiş geçmiş en iyi animasyon dizi
  • Anime çizgifilmdir
  • Reis yeni haberim oldu ayni yazarlar seriyi cizgi roman olarak devam ettirmisler. Dizi kadar efso olmasa da yakin bir tat veriyor. Her yerde dolasiyor pdfleri. Haberin yoksa bu da boyle bi kiyagim olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: princezuko

Reis yeni haberim oldu ayni yazarlar seriyi cizgi roman olarak devam ettirmisler. Dizi kadar efso olmasa da yakin bir tat veriyor. Her yerde dolasiyor pdfleri. Haberin yoksa bu da boyle bi kiyagim olsun
    teşekkür ederim knk
  • rice ederim
  • Kahkaha attim dksjsklddmsj
  • princezuko kullanıcısına yanıt
    bulursan bana da yollar mısın ?
  • adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    Attim garides reyiz
  • troll değilim.dediklerimin %90ı çıkıyor.(aslında %100 ama egolu gozukmek istemem.)
    eyw
  • ulan ya :D
    NO 6 çok iyi...
    Hocam bana da gönderir misin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.