Hadi abim ben mezun artık |
Sınavlara Hazırlanmak Sıktı.
-
-
erasmus'um aşırı zorluyor beni de, bir ehmci olarak cs master bir hayli zor(bazı derslerim italyanca bir de )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YTÜ Ehm -- 13 Kasım 2024; 17:14:3 > -
Valla yks çalışırken düz test çözüyordum ne güzel şimdi dersi görüyon kaynak eksikliği var soru olsa çözücem durmadan konu çalışıyorum aaaa
-
Ben de sık sık konu çalışıyorum ama özellikle belirli derslerde konu çalışmak yetmiyor. Soru çözmek lazım. Kaynak kitaplar en iyisi.
-
Kaynak kitabı da belli olmayan dersler var hocam
-
Ben şimdiden bıktım. Discrete math dışında rahat rahat A alırım dediğim ders yok. -
Dersin adı ile kaynak kitap araması o halde
Evet, verimli olmayan bir yol, genelde üşenip konu anlatımında kalıyorum ben :D
-
2 3 kitabı sentezliyorlar hepsinden gurme bilgiler oluyor notlarda o yüzden ya 3 kitaba da bakmak lazım -şahsen bakan duymadım- ya da sadece pslerde çıkan sorularla halletmek gerekiyor sınavı
-
10 yıl sonra panda: İşe gidip gelmek sıktı öğrencilik mis gibi xd -
Bitse de gitsek modundayim ben de, sizin son yılınız en azından 2 yıl var daha benim önümde. Nasıl geçecek hicbir fikrim yok. -
Yok.
Öğrencilik istersem izin alırım, ücretli/ücretsiz. İşten ayrılır, ara veririm.
Çözümler mevcut.
-
Keske sadece sinava hazirlaniyo olsam
Isbu mesaj 3.38de igrenc bir sebeple ayakta kalmak sebebiyle her seyden tiksinti ile yazilmistir -
Calisio musun abi veya asistanlik isleri mi
-
Problem setler filan cok uzun (bir sorunun bir sikki 5 sayfa surer mi lan), asistanlik ilk sene yok bizde
-
aynı valla, ders çalışmak zaman kaybı.
-
ticarete ne zaman atılıyorsun hocam
-
valla bakalım ya şu okul bitsin, ticaretten ziyade start-up filan denemesi yapacağım bu tutmassa net ticaret de yaparım normal işlerimin yanında diye düşünüyorum
-
ben de start-up düşünüyorum da aklıma şu geldi. yaptık bi girişim emek zaman harcadık tutmadı ve battık. e sonra sigortalı bir iş bulup çalışacak mıyız bir yerlerde.
-
maalesef, fırsat maliyeti çok yüksek. O yüzden bir yerde çalışırken eş zamanlı olarak götürmek lazım, baktın harbiden büyüyor olacak bu iş o zaman tek focusun bu olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X