Şimdi Ara

Sınavlara Hazırlanmak Sıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• erasmus'um aşırı zorluyor beni de, bir ehmci olarak cs master bir hayli zor(bazı derslerim italyanca bir deSınavlara Hazırlanmak Sıktı. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YTÜ Ehm -- 13 Kasım 2024; 17:14:3 >
  • Valla yks çalışırken düz test çözüyordum ne güzel şimdi dersi görüyon kaynak eksikliği var soru olsa çözücem durmadan konu çalışıyorum aaaa

• randyrhoads7 kullanıcısına yanıt

Ben de sık sık konu çalışıyorum ama özellikle belirli derslerde konu çalışmak yetmiyor. Soru çözmek lazım. Kaynak kitaplar en iyisi.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Kaynak kitabı da belli olmayan dersler var hocam  

• Ben şimdiden bıktım. Discrete math dışında rahat rahat A alırım dediğim ders yok.
  • randyrhoads7 kullanıcısına yanıt

Dersin adı ile kaynak kitap araması o halde

Evet, verimli olmayan bir yol, genelde üşenip konu anlatımında kalıyorum ben :D

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

2 3 kitabı sentezliyorlar hepsinden gurme bilgiler oluyor notlarda o yüzden ya 3 kitaba da bakmak lazım -şahsen bakan duymadım- ya da sadece pslerde çıkan sorularla halletmek gerekiyor sınavı

• 10 yıl sonra panda: İşe gidip gelmek sıktı öğrencilik mis gibi xd
  • Bitse de gitsek modundayim ben de, sizin son yılınız en azından 2 yıl var daha benim önümde. Nasıl geçecek hicbir fikrim yok.
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Yok.

Öğrencilik istersem izin alırım, ücretli/ücretsiz. İşten ayrılır, ara veririm.

Çözümler mevcut.

• Keske sadece sinava hazirlaniyo olsam
    Isbu mesaj 3.38de igrenc bir sebeple ayakta kalmak sebebiyle her seyden tiksinti ile yazilmistir
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

Calisio musun abi veya asistanlik isleri mi

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt

Problem setler filan cok uzun (bir sorunun bir sikki 5 sayfa surer mi lan), asistanlik ilk sene yok bizde

• aynı valla, ders çalışmak zaman kaybı.

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

ticarete ne zaman atılıyorsun hocam

• Cryptix kullanıcısına yanıt

valla bakalım ya şu okul bitsin, ticaretten ziyade start-up filan denemesi yapacağım bu tutmassa net ticaret de yaparım normal işlerimin yanında diye düşünüyorum

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

ben de start-up düşünüyorum da aklıma şu geldi. yaptık bi girişim emek zaman harcadık tutmadı ve battık. e sonra sigortalı bir iş bulup çalışacak mıyız bir yerlerde. 

• Cryptix kullanıcısına yanıt

maalesef, fırsat maliyeti çok yüksek. O yüzden bir yerde çalışırken eş zamanlı olarak götürmek lazım, baktın harbiden büyüyor olacak bu iş o zaman tek focusun bu olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.