Arkadaşlar sınavsız geçiş yapmak istiyorum Puanlarım aşağıda hangi puan türüne bakarak hangi tabloda nereye bakıp tercih yapıcam dokumanı okudum ama birşey anlamadım :/ Yardımcı olursanız çok sevinirim. BİLGİSAYAR BOLUMLERİ İSTİYORUM 2 YILLIK Endüstri Meslek lisesi / Bilişim Teknolojisleri mezunuyum.
Dostum eğer işletme düşünürsen ygs 6 puanın ile İstanbul Üniversitesi işletme bölümüne girersin gibi bu puanla
quote:
Orijinalden alıntı: by_rappe
Dostum eğer işletme düşünürsen ygs 6 puanın ile İstanbul Üniversitesi işletme bölümüne girersin gibi bu puanla
o derece vahim diyosun yani :/ diplomam yüksek sayılır ama ? direk geçişte şansım yok mu ben ygsden çok direk geçiş istiyorum ?
arkadaşlar bende diğer konuya yazdım cevap alamadım Ticaret meslek lisesi mezunuyum ist ve çevresi 4 yıllık girebilirmiyim ? Bilişim Teknolojileri mezunuyum konuda ki arkadaş gibi. Sınavsız geçişten önce ygs ile girebilirsem 4 yıllık girmek istiyorum olmadı 2 yıllık bilgisayar programcılıgı ist olur mu arkadaşlar? puanlar resimde : okul ortalamam 86,00