Biraz spesifik bir konu ama fakültede 4. Yılın bitti dönem 4 ten staj bıraktın. Ek madde 1 ile geçiş yaparken dönem 4 e mi 5 e mi başvuru yapacağız.Daha önce deneyimleyen var mı |
Tıpta Yatay Geçiş
-
-
ek madde 1 ile geçersen sıfırdan başlamaz mı çoğu dersi saymazlar falan filan
-
quote:
Orijinalden alıntı: yardımiçinaçtımhessabıek madde 1 ile geçersen sıfırdan başlamaz mı çoğu dersi saymazlar falan filan
Tıp okuyorum hali hazırda
-
Bu onemli degil gececegin fakulte bastan baslayacaksin deme hakkina sahip
-
Yok sayıyorlar dersleri ben kaldığım yerden devam ettim -
nasıl yani
-
X üniversitesinde tıp okuyorsun 4.sinifa geçtin y üniversitesi tıp fakültesine geçeceksin yine 4 ten devam ettirirler -
bunu bilmiyordum baya iyiymiş. sen nerden nereye geçtin
-
İnönüden kafkasa -
kars gelirse sana yazacağım sıkıntı olmaz değil mi
-
Yaz,ben de içecek adam arıyorum zaten takiliriz. -
okey
-
Özelden devlete gecerken de benzer bir prosedur var galiba. Arkadasim istanbulda ozelden trakya tipa gecmisti. Sinif tekrari yaptirmadilar galiba
-
Deprem zamanı Çok geçiş oldu.Talihsizlikler yaşadım. Özel öğrenci olarak kaldım şimdi. Normal başvuruları yaptım.çok geçen arkadaşım oldu. Teorik kısım ilk 3 sene bittikten sonra çok sorun etmiyorlar. Ama 5 `te geçişte staj uyumsuzlukları var eğer olduğun ünide 4 almadıysan gideceğin üniversite 4te okutulan stajları tekrar aldırıp o şekilde 5 e geçiriyorlar. Dönem tekrar gibi bir şey söz konusu değil ama dil İngilizce olur komiten eksik olur onlar olabilir.Öyle olursa da 10 yere başvurdum bir yer tutar yani🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagoteak -- 13 Ağustos 2024; 10:29:21 > -
Hepsinde bu böyle mi hocam? Ben şu an sbüden ege tıp girdim ilk 3 sene sonrası akdenize geçmeye çalışsam 4den mi devam ederim? Sistemleri farklı sonuçta akdenizde pdö falan var -
sbüden ege tıp nasıl oluyo
-
sbü izmir tıp ilk 3 sene preklinik eğitimini ege tıpta alıyor -
Hepsinde aynı mı bilmiyorum kurul toplanır karar verir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X