Şimdi Ara

tıpta yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben çapayı cerrahpaşayı çok istiyordum.hatta kesin girer gözüyle bakılıyordu kafamda bu iki yerden başka bi yer yoktu öyle şartlanmıştım ama gelgelelim sınav aksilikler oldu ve hiç beklemediğim bi sonuç alarak trakya tıp fakültesine gittim ilk başlarda alışırım buraya çapa,cerrahpaşayı unuturum diyordum ancak unutamadım.içimde kaldı.benden daha düşük olan insanların oraya girdiklerini görünce kendime sürekli kızıyorum hep hayırlısını istedim ancak gerçekten bu iki üniversiteyi çok istiyordumne yapabilirim yatay geçiş düşünüyorum.ilk hedef çapa,olmazsa cerrahpaşa.yani tıpta fazla farklar yoktur ama kendimi buralara şartladığımdan dolayımı ne içim hiç rahat değil çapa,cerrahpaşa denilince çok üzülüyorum.bana bu konuda yardım edebilecek arkadaşlar var mı bir tıptan başka bir tıpa geçen veya tanıdığı geçmiş olan birileri yardım ederse sevinirim.trakya tıp kötü bi tıp değil ama ben çalışmalarımı çapa ve cerrahpaşa indeksli yürütmüştüm.çalışırsam illaki bu ikisinden birine girerim diyorum ama olmadı ve bu sebepten artık çalışınca bir şeyi başarıp başaramıyacağım hakkında bile şüphelerim olduğundan çalışırken ya yapamazsam seçeneği sürekli aklıma geliyor ve çalışmalarım tam karşılığını alamamaktan korkuyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim :D

• up up up up uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
  • up up up up up up up
  • dostum tıpta farketmiyor mezun olunca işin garanti. Mesela mühendislikte odtü itü olması gerekiyor iyi bir iş için. tıpta herkesin işi garanti.
  • Hacettepe de iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacettepe iyidir de istanbul istiyorum ben istanbuldan yaşadığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

dostum tıpta farketmiyor mezun olunca işin garanti. Mesela mühendislikte odtü itü olması gerekiyor iyi bir iş için. tıpta herkesin işi garanti.

evet de içimde kaldı işte biliyorum aralarında bi fark yok hatta cerrahpaşa ve çapa prof sıkıntısı çekiyormş ama hedef tutmayınca psikolojikmen rahatsız oluorum işte
    aileme layıkıyla güzel bi mutluluk yaşatmak istiyorum şu an buruk bi sevinçleri var.doyasıya sevinsinler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TIPTA YATAY GEÇİŞ
    4 yıl önce açıldı
    tıp yatay geçiş
    2 yıl önce açıldı
    tıpta yatay geçiş
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bbalmkb14

quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

dostum tıpta farketmiyor mezun olunca işin garanti. Mesela mühendislikte odtü itü olması gerekiyor iyi bir iş için. tıpta herkesin işi garanti.

evet de içimde kaldı işte biliyorum aralarında bi fark yok hatta cerrahpaşa ve çapa prof sıkıntısı çekiyormş ama hedef tutmayınca psikolojikmen rahatsız oluorum işte
    aileme layıkıyla güzel bi mutluluk yaşatmak istiyorum şu an buruk bi sevinçleri var.doyasıya sevinsinler.

tıpı kazanmışsın bunun buruk sevinci mi olur hiç?
  • ya bizim hedefler yüksekti tıp zaten bekleniyordu da bunun en iyisini mi hangisini kazanacağım belli değildi.yani en iyileri olsaydı çok sevinecektik.yani aşırı.şu an yine sevindik ama yani kendimi bir şeyi başarmış gibi hissetmiyorum ben üzerime düşeni yaptım.daha fazlasını yapamadım daha fazlasını yapmak için de açıkçası çok çalıştım ama nasip olmadı
  • kardeş bana capa geliyordu ama gitmedim arada sırada acaba gitsemiydim diye düşünüyorum fakat doktorluk bana göre değil diyiip vaz geçiyorum bence kafana fazla takma oluyosa olur olmazsa zaten olmaz sonra oraya gidersin hiç beklediğin gibi değildir filan hayel kırıklığına uğrarsın bence küçük şehir herzaman daha iyidir boşfer istanbulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismety öz

kardeş bana capa geliyordu ama gitmedim arada sırada acaba gitsemiydim diye düşünüyorum fakat doktorluk bana göre değil diyiip vaz geçiyorum bence kafana fazla takma oluyosa olur olmazsa zaten olmaz sonra oraya gidersin hiç beklediğin gibi değildir filan hayel kırıklığına uğrarsın bence küçük şehir herzaman daha iyidir boşfer istanbulu

1.Hayel değil Hayal
    2.Boşfer değil Boşver

Sen nasıl Çapa'yı kazandın dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Skipper

quote:

Orijinalden alıntı: ismety öz

kardeş bana capa geliyordu ama gitmedim arada sırada acaba gitsemiydim diye düşünüyorum fakat doktorluk bana göre değil diyiip vaz geçiyorum bence kafana fazla takma oluyosa olur olmazsa zaten olmaz sonra oraya gidersin hiç beklediğin gibi değildir filan hayel kırıklığına uğrarsın bence küçük şehir herzaman daha iyidir boşfer istanbulu

1.Hayel değil Hayal
    2.Boşfer değil Boşver

Sen nasıl Çapa'yı kazandın dostum

dostum 160 sorudan sadece 2 soru yazım noktalamaydı hatırlatırım istersem ss atayım

• ismety öz İ kullanıcısına yanıt
    Yok ya şaka yaptım alınma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.