Arkadaşlar tercih sonuçları açıklandığından bu yana şaşkınlığımı atamıyorum.Tercihlerimi okul aracılığı ile bildirdim.Endüstri meslek lisesi Elektrik - ElektronikTeknolojileri alanı mezunuyum,Bursa'da yaşıyorum.3 tane okul seçtim toplamda 7 adet tercih yaptım.Okul ile alakası olmayan arkadaşlarım yerleşirken ben nasıl açıkta kalabiliyorum.Yanlış bildiğim birşeyler mi var.
Yaptığım tercihler sırasıyla aşağıda belirttiğim şekilde.
01. Tercih 1455521 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Sakarya Meslek Yüksekokulu/Mekatronik 02. Tercih 1456553 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Sakarya Meslek Yüksekokulu/Elektronik Teknolojisi 03. Tercih 1456374 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Sakarya Meslek Yüksekokulu/Otomotiv Teknolojisi 04. Tercih 1346613 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/Kocaeli Meslek Yüksekokulu/Elektronik Teknolojisi 05. Tercih 1496192 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)/Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu/Grafik Tasarımı 06. Tercih 1495873 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)/Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu/Mekatronik 07. Tercih 1496518 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)/Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu/Elektronik Teknolojisi 08. Tercih 1496347 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)/Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu/Otomotiv Teknolojisi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme