arkadasla sinek savar (Anti Mosquito) diye bi program varmıs acaba nerde bulabilirim google de arattırdım ama cıkmadı. Buraya ekleyebilir yada mail atabilirsiniz. kaan62@hotmail.com tesekkurler
ya kardeş bence hiç arama bişi yaramıyor çünkü program ....
ne için bu ya böyle
[Deleted by Admins]
bi ara intenettv.gen.tr de vardı linki duruyomu bilmem ama hic bi ise yaramıyo soyliyim
yaramıyor diyorsunuz o zaman aramıyım yani :) eyse ben telefonu yeni aldımda bana onerebileceginiz kullanıslı programlar varmi (mesela arkadasta gormustum resmi acayip sekiller veriyor.)
www.maxicep.com sitemizde ilgli program mevcuttur...
Fakat ben o programı kullanmıştım daha önce ilşin ilginci sinekler gitsin derken telefona siek konmuştu gerçekten kovacağına çekiyor sanırım.....
RAİD den Şaşmayın. Sheltox da idare eder.
bomba.... hiçbir işe yaramıyo. telefonun şarjını yemekten başka.
ne iSe yarayan bi program ne icin kullaniliyor ?
ya arkadaşlar hiç bi işe yaramıo ki bu program sinek felanda kovmou bu pro yalan bişi
valla benim telefonda hala yuklu ama bu programın sinek kovalama ihtimali sx1imin sineklikle sinek avlamasından daha duşuk bence
patpat kullan kesin çözüm
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk
Fakat ben o programı kullanmıştım daha önce ilşin ilginci sinekler gitsin derken telefona siek konmuştu gerçekten kovacağına çekiyor sanırım.....
www.wapcep.com
tlefonu karantinaya alın sinek değil bit bilke gelmez karantina dediğim hani şu keklere sinek konmasın diye tel örterlerya ondan!
quote:
Orjinalden alıntı: XDiscovery
RAİD den Şaşmayın. Sheltox da idare eder.
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk
quote:
Orjinalden alıntı: cipcivil
patpat kullan kesin çözüm
Tamam arkadaşlar bu kadar geyik yetmez mi sizce???