Şimdi Ara

Sinemada izlediğiniz ilk film? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: midnattsol

Mulan

Benimde Aynı
  •  Sinemada izlediğiniz ilk film?

Aslan Kral [1994]
  • Kucuk Kahramanlar gıbı bır adı vardı sanırım.

ınsan seklınde kucuk yaratıklar.cok sevmıstım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Hayal meyal hatırlıyorum ki Aslan Kral'dı sanırım. Sonunda nasıl ağlamıştım yav. ONun bir de kitabı çıkmıştı filmle aynı anda. böyle kitapçılarda satılıyordu az sayfalı renkli resimli kitabı. Durmadan anneme okutturuyordum

Edit:. evet işte buydu 1994 yapımı Lion King

Sinemada izlediğiniz ilk film?

resmi görünce tüylerim diken diken oldu ya çıkartmalarından tut herşeyine kadar manyağı olmuştum. Bir çıkartmasını alamazsam içimde kalıyordu nasıl üzülüyordum.

yanlış hatırlamıyosam seriydi film seri deilse 2-3 kere gitmişimdir 2 kere falan gittigimi hatırlıyorum

• Yanlış hatırlamıyorsam Peter Pan idi

• Hatırlamam çok zor valla. 7-8 yaşından beri sinemaya giderim. O zamanlar (1987 ve sonrası) Samuraylı filmlere falan giderdik. Daha sonraları gittiğim Rambo serisi ve korku filmlerini hatırlıyorum.Terminatör 1i de sinemada izlemiştim.

Ayrıca o zamanlar çoğu film şimdiki gibi aynı anda gösterime girmiyordu bu arada.http://www.imdb.com/title/tt0083907/ 1981 yapımı bu filmi 10 yaşındayken (1989) yılında Denizli'de sinemada izlemiştim mesela.
  • bebek firarda'ta gitmiştimaz birşey hatırlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkblaziken

Hafızamı zorluyorum veee

Bu konunun açıldığını hatırlıyorum

Evet vardı. Bende hatırlıyorum. O konuya yazdığımı bunada yazıyorum. Space Jam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Hayal meyal hatırlıyorum ki Aslan Kral'dı sanırım. Sonunda nasıl ağlamıştım yav. ONun bir de kitabı çıkmıştı filmle aynı anda. böyle kitapçılarda satılıyordu az sayfalı renkli resimli kitabı. Durmadan anneme okutturuyordum

Edit:. evet işte buydu 1994 yapımı Lion King

resmi görünce tüylerim diken diken oldu ya çıkartmalarından tut herşeyine kadar manyağı olmuştum. Bir çıkartmasını alamazsam içimde kalıyordu nasıl üzülüyordum.

Neden acaba genelin ilk izlediği film bu film? Yaş grubundan dolayı mı acaba?

• İnanmayacaksınız ama ben ilk defa kurtlar vadisi ırak'a gitmiştim. Çünkü abimle hep pc'de izlerdik
  • bende ilk sevimli canavarlar(2001) yada harry poter 'in ilk filmine gitmiştim.2sindede 5-6 yaşlarındaydım

• Star Wars episode 4, yıl 1980 veya 1981 di. Kadıköy Süreyya locada seyretmiştik.
  • Tango ve Cash.

Sanırım 89 yılıydı. Hala izlediğimde o sinemanın kokusunu ve ortamını hatırlarım.Bir de babamın elimden tutup götürmesini. Ne güzel bir gündü ya...
  •  Sinemada izlediğiniz ilk film?

Beauty & the Beast (Güzel ve Çirkin)
  • Conan the Barbarian 1982
  • Home Alone (Evde Tek Başına) filmine gitmiştik ailecek. İzmit'tin eski büyük bi Seka Sineması vardı. Orda gitmiştik. Bu arada filme baktım 1990 yılında çekilmiş. Ben izlediğimde 7 veya 8 yaşımdaydım sanırım. Demek 93-94te oynamış Türkiyede.

İkinciyede yine Home Alone 2'ye gitmiştik ailecek

Sonra heralde ilk yanlız arkadaşlarımla gittiğim film Aslan Kraldı
  • ben ilk kediler ve köpeklere gitmiştim
  • Yeşil Yol Mal Gibide En Önde izlediydim
  • Pokemonun bir sinema filmi vardı ona gitmiştik 1 arkadaş ve annesiyle.
    malum ufacık tefecik çocuktum
  • kediler ve köpekler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.