Hayal meyal hatırlıyorum ki Aslan Kral'dı sanırım. Sonunda nasıl ağlamıştım yav. ONun bir de kitabı çıkmıştı filmle aynı anda. böyle kitapçılarda satılıyordu az sayfalı renkli resimli kitabı. Durmadan anneme okutturuyordum
Edit:. evet işte buydu 1994 yapımı Lion King
resmi görünce tüylerim diken diken oldu ya çıkartmalarından tut herşeyine kadar manyağı olmuştum. Bir çıkartmasını alamazsam içimde kalıyordu nasıl üzülüyordum.
yanlış hatırlamıyosam seriydi film seri deilse 2-3 kere gitmişimdir 2 kere falan gittigimi hatırlıyorum
Yanlış hatırlamıyorsam Peter Pan idi
Hatırlamam çok zor valla. 7-8 yaşından beri sinemaya giderim. O zamanlar (1987 ve sonrası) Samuraylı filmlere falan giderdik. Daha sonraları gittiğim Rambo serisi ve korku filmlerini hatırlıyorum.Terminatör 1i de sinemada izlemiştim.
Ayrıca o zamanlar çoğu film şimdiki gibi aynı anda gösterime girmiyordu bu arada.http://www.imdb.com/title/tt0083907/ 1981 yapımı bu filmi 10 yaşındayken (1989) yılında Denizli'de sinemada izlemiştim mesela.
bebek firarda'ta gitmiştimaz birşey hatırlıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: darkblaziken
Hafızamı zorluyorum veee
Bu konunun açıldığını hatırlıyorum
Evet vardı. Bende hatırlıyorum. O konuya yazdığımı bunada yazıyorum. Space Jam...
quote:
Orjinalden alıntı: Dante
Hayal meyal hatırlıyorum ki Aslan Kral'dı sanırım. Sonunda nasıl ağlamıştım yav. ONun bir de kitabı çıkmıştı filmle aynı anda. böyle kitapçılarda satılıyordu az sayfalı renkli resimli kitabı. Durmadan anneme okutturuyordum
Edit:. evet işte buydu 1994 yapımı Lion King
resmi görünce tüylerim diken diken oldu ya çıkartmalarından tut herşeyine kadar manyağı olmuştum. Bir çıkartmasını alamazsam içimde kalıyordu nasıl üzülüyordum.
Neden acaba genelin ilk izlediği film bu film? Yaş grubundan dolayı mı acaba?
İnanmayacaksınız ama ben ilk defa kurtlar vadisi ırak'a gitmiştim. Çünkü abimle hep pc'de izlerdik
bende ilk sevimli canavarlar(2001) yada harry poter 'in ilk filmine gitmiştim.2sindede 5-6 yaşlarındaydım
Star Wars episode 4, yıl 1980 veya 1981 di. Kadıköy Süreyya locada seyretmiştik.
Tango ve Cash.
Sanırım 89 yılıydı. Hala izlediğimde o sinemanın kokusunu ve ortamını hatırlarım.Bir de babamın elimden tutup götürmesini. Ne güzel bir gündü ya...
Beauty & the Beast (Güzel ve Çirkin)
Conan the Barbarian 1982
Home Alone (Evde Tek Başına) filmine gitmiştik ailecek. İzmit'tin eski büyük bi Seka Sineması vardı. Orda gitmiştik. Bu arada filme baktım 1990 yılında çekilmiş. Ben izlediğimde 7 veya 8 yaşımdaydım sanırım. Demek 93-94te oynamış Türkiyede.
İkinciyede yine Home Alone 2'ye gitmiştik ailecek
Sonra heralde ilk yanlız arkadaşlarımla gittiğim film Aslan Kraldı
ben ilk kediler ve köpeklere gitmiştim
Yeşil Yol Mal Gibide En Önde izlediydim
Pokemonun bir sinema filmi vardı ona gitmiştik 1 arkadaş ve annesiyle. malum ufacık tefecik çocuktum