Şimdi Ara

Sinemada izlediğiniz ilk film? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 11 Temmuz 2008; 10:54:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: coyjonquil

quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Hayal meyal hatırlıyorum ki Aslan Kral'dı sanırım. Sonunda nasıl ağlamıştım yav. ONun bir de kitabı çıkmıştı filmle aynı anda. böyle kitapçılarda satılıyordu az sayfalı renkli resimli kitabı. Durmadan anneme okutturuyordum

Edit:. evet işte buydu 1994 yapımı Lion King

Sinemada izlediğiniz ilk film?

resmi görünce tüylerim diken diken oldu ya çıkartmalarından tut herşeyine kadar manyağı olmuştum. Bir çıkartmasını alamazsam içimde kalıyordu nasıl üzülüyordum.

Neden acaba genelin ilk izlediği film bu film? Yaş grubundan dolayı mı acaba?

88-89 luların genelde sinemada ilk izlediği filmdir. Çevremden biliyorum yani. İstisnalar vardır tabii.

• bende ASLAN KRAL'ı izlemiştimm çok küçüktüm hayal meyal hatırlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHOTOGRAPH3R

Tarzan

Aynen Tarzan adından başka birşey hatırlayamıyorum tarihleri hakkında fikrim yok ama sanki herculesi daha önce izlemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan -- 12 Temmuz 2008; 9:37:35 >

• ASLAN KRALLLLL MÜZİĞİNİ BİLE HATIRLIYORUM

Enyaaa tıpenyaaa baba ditti babaaaaaa ben ole hafızaya almışım ama bole bişeydi

• quote:

Orjinalden alıntı: thaliaa

the lion king

ağlamıştım.

bende alkışlamıştım
  • Pokemon veya Tarzan
  • bende hafızamı zorluyorum ama bulamıyorum burdaki arkadaşlar genç galiba o filmler yeni o kadar eski değil
  • quote:

Hayal meyal hatırlıyorum ki Aslan Kral'dı sanırım. Sonunda nasıl ağlamıştım yav. ONun bir de kitabı çıkmıştı filmle aynı anda. böyle kitapçılarda satılıyordu az sayfalı renkli resimli kitabı. Durmadan anneme okutturuyordum

resmi görünce tüylerim diken diken oldu ya çıkartmalarından tut herşeyine kadar manyağı olmuştum. Bir çıkartmasını alamazsam içimde kalıyordu nasıl üzülüyordum.

Benimde ilk gittigim film bu filmdi...

• Karınca Z
  •  Sinemada izlediğiniz ilk film?
  • Batman Buz Adam'a karşı(Adı öyleydi galiba.)
  • Evde Tek Başına 3'e gitmiştim
  • Harry Potter;Felsefe Taşı.Güççüktüm bayağı.Kortuğum anlar olmuştu
  • Sadece 6 yaşındaydım ve ailemin beni götürdüğü ilk filme bakarmısınız

KORKUDAN ALTIMA SIÇIYODUM
  • Annemlerle gitmiştim bu filme ilk kez koltuktan sıçradığımı bilirim.Nasıl bir psikopatlıksa ebevenylerimin o yaşta öle bi filme götürmeleri hala anlam veremem..

• FAKE misin kardeş
  • Kardeş filanmıyız babam aynı anda diğer zıçırtmalarından birini mi getirmişki filme,ne ahlaksız adam yahu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: coyjonquil

quote:

Neden acaba genelin ilk izlediği film bu film? Yaş grubundan dolayı mı acaba?

88-89 luların genelde sinemada ilk izlediği filmdir. Çevremden biliyorum yani. İstisnalar vardır tabii.

e hocam ne bekliyosunuz ki sanki aşırı derecede sinema kulturu vardı ama 1.yi izledim digerlerini hic gormedim duymadım

•  Sinemada izlediğiniz ilk film?

Dunston Checks In (1996)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.