Şimdi Ara

Sinemadaki abidik gubudik kişiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce bir filme gittim arkamda oturan kişi ayağıyla vurup duruyor.Tabi bunun yanında arkadaşıda var ben tekim.Film oynarken ayağa kalkıp bir şey demek istemedim ama kafamı yan çevirip yapma diye uyardım yine dinlemedi.Film araya girdikten sonra kalkıp öyle uyardım bir daha yapmadı.Daha öncede yanıma oturan biri kolunu benim alana getirmişti kolunu itledim çekti.Artık sinema'ya gitmenin manasıda kalmadı.Filme mi bakayım milletin çocuklarıylamı uğraşayım?

• Doğru diyorsun, psikolojik takıntılı kişiler kesinlikle toplumsal alanlarda bulunmamalı.
    Sonuçte neye nereden nasıl takıntı yapacak ruh halleri ile baş başa evde tek takılmalılar.

Toplum içi herkese göre deel.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir kere gittiğim filmde (film adı vermiyim yoksa hangi sahne olduğu anlaşılır) ana karakterlerden birinin öleceği sahneye yakın yanımda oturan iki kızdan biri ''ayy şimdi ölcekkkk'' diye bağırıp zıpladı ve arkadaşıyla birlikte kahkaha atmaya başladılar, tabii ben dahil duyan herkes sahnede üzülüp şok olmak yerine gülmeye başladı :D

• O yüzden yeni vizyona girmiş filmleri hemen izlemek yerine bir kaç gün bekleyip gitmek daha mantıklı. Koltuklar boş oluyor :)

• Sanki uzaydan inmiş medeniyet namına hiçbir şey öğrenememiş cahil tipler var. Mesela ATM'den para çekecem, arkama geliyor birisi popoma kadar yapışıyor.

• Stones kullanıcısına yanıt

Çok popüler bir filmse 2 hafta kesin beklemek gerekiyor.Bende Türkiye de vizyona girdikten birkaç gün sonra gitmiştim doluydu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.