Şimdi Ara

Sinerji Bilgisayar kullanılmamış ürünü iade kabul etmiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
9.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 kurus para yedirmeyin hocam hepsini iade edin.

• Sugar23 kullanıcısına yanıt
    Parça parça almış ürünleri bence gider, tek ürün için 15k sınır vardır muhtemelen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazık günah ya. Şu piyasa işini kim iyi yapıyorsa herkes ona kayıyor ama sonrasında hemen bozulmalar görüyoruz. Amazon ve Hepsiburada üzerinden kadar yaptığım hiçbir alışverişten pişman olmadım. İnşallah olmamda.

• oulcanx kullanıcısına yanıt

alıyorum. bence fırma hemen gere iadeyi kabul etmeli.

• Böyle durumlarda yerli firmalar sıkıntılı malesef, üründen emin değilseniz ve iade etme ihtimaliniz varsa her zaman Amazon kullanın.

• şubat ayında vatan bilgisayardan aldığım logitech mk235 klavye mouse seti klavyesinde problemler olmasına rağmen 6 ay kadar kullandım. bazı tuşları zor algılıyor ve basma sertliği vardı, mouse'ta sıkıntı yoktu. 2 hafta önce teknik servise verdim ve fabrikasyon hatası oldugu için iade/değişim kararı çıktı ve gittim yenisini verdiler. Müşteri memnuniyeti böyle olmalıdır. Tabii 2 yıl garantisi var ürünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 30 Ağustos 2022; 21:41:53 >
  • Şimdi firmalarında haklı olduğu noktalar var o ürün kullanılmıştır yada kullanılmamıştır ancak bandolu açılmış geri yapıştırılmış yada ciddi anlamda yoklanmış ürünü bana yollasalar kesinlikle kabul etmezdim. İşin bir de bu yönü var!

• Sylisyum kullanıcısına yanıt

ücretsiz keyfi iade kaldırılacak,

14 gün içinde iade hakkımız yine var, fakat kargo ücreti göndericiye ait

Stickerlar üstünde evet ama o stickerların açılıp kapandığı resmi yakınlaştırınca anlaşılıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

ne farkeder, ben vatanı övmedim ki.

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Evet hocam fakat soyle bir sey var turkiye'ye gelen urunlerin icerisine turkce kullanim kilavuzu ve garanti belgesi ekleniyor sonradan. Boyle bir zorunluluk var. tek kat patpata sarmislar. Ne koruyucu koliye sariliydi ne de bir koruyucu ek kutuya koymuslar. ustune bassalar, firlatsalar. Ustune baska bir koli koysalar tek kat patpat ram'kutusunu ne kadar korur ? Ben o parayi kazanacagim diye sabahlara kadar ek mesai yapmisim calismisim sen 300 lira kar edecem diye 80 takla mazeret uyduruyorsun ben sana 17.000 tl odeme yapmisken ? Neyse zaten tek gelen urunumun patpatini actigimda sticker'lari yarim yamalak tutuyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oulcanx -- 30 Ağustos 2022; 21:45:42 >
    Böyle pahallı ürünler alırken kargocunun yanında inceleyin. 1 bardak su meyve suyu ikram edin 2 dk nızı almaz. Açıldığını gördüğünüz anda tutanak tutup iade etseniz hiç sorun yaşamazsınız.

Hocam is yerime geldi guvenlige birakiyorlar kontrol etme imkanim olmuyor. Anakart ve diger urunleri cok guzel kolileyip gondermislerdi iki gun sonra bu boyle geldi. Tahmin edemedim. 3.500 tl kargolasaniz nakit patpata sarip gondermezsiniz...

Ben değerli ürün alırken mutlaka kendim alıyorum, evde olamayacaksam kargoyu arayıp erteliyorum. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım bu yüzden. 1 kere tutanak tutup iade etmek sorunda kaldım sadece. Tutanak tutuluncada sıfır sorun ürün bana teslim edilmemeiş gibi 3 gün içinde param iade oldu yenisini aldım.

Doğru söylüyorsun hocam. Ülke'de kimse işini tam yapmadığı için her şeyle ilgili ekstra tedbir ekstra önlem alman gerekiyor..

• Böyle konuları muhakkak açın. Ben kara listeme aldım. Ben de bu aralar 3080ti li bir masaüstü toplayacaktım. Yarın gün içinde satın alayım dedim. Sinerji/itopya/amazon üçlüsüne bakacaktım. Fakat sinerji elendi. Hiç alışverişim olmadı. Katiyen bu saatten sonra indirimli dahi olsa almam. Hatta pahalı olsa dahi amazon üzerinden alacağım. Hiç riske girmeyeyim. Aklımda da 70-80 bin tllik bir şey var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet edilince bir şey yapıldığını veya şikayet ettikten sonra durumla ilgileniyoruz hiç demiyorlar okadar insan şikayet ediyor ama sonuç alamıyoruz

• Sorun da zaten iade kabul etmiyorlar garip bir şekilde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.