Şimdi Ara

Sinerji’den alışveriş yaparken bir kez daha düşünün..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sinerjiden cooler master güç kaynağı sipariş etmiştim.Adres olarak işyerimi verdim.Kargoyu ben yokken çalışanlar teslim almış bu yüzden kontrol edemedim.Konuya gelirsek zaten kontrol edilmesi gerçekten çok zor.Paketin tamamını kendi logolu bantları ile çevirmişler çünkü güç kaynağı orjinal kutusu ile değil dikiş makinesi kutusunda geldi.Evet “DİKİŞ MAKİNESİ”.Bantları sıyırdıktan sonra dikkatlice bakıldığında okuyabildim.Sanırım önceden kullanılmış iade edilmiş,Belki de bir arızadan dolayı tamir görmüş ve bu şekilde bana gönderildi.Kutu fazla büyük geldiği için içine başka kartonlar ile destek yapmayı da unutmamışlar.Ve tabiki de garanti belgesi içinden çıkmadı.Ürünün üstünde çizikler var ve kablolar para lastiği ile bağlanmış.Açıkcası çok pahalı bir ürün değil,bu yüzden böyle şeylere takılmadan kullanabilirdim.Ama güç kaynağı olması beni tedirgin ediyor ve parçalara zarar gelmemesi için bilgisayarıma bağlamaya da korkuyorum.Forumdaki yorumlara güvenerek bu siteden ilk alışverişimi yaptım acı bir tecrübe oldu,bir daha asla.

Sinerji’den alışveriş yaparken bir kez daha düşünün..[
    Sinerji’den alışveriş yaparken bir kez daha düşünün..simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1200497/a48f0087-b3fe-4fbe-9d0e-53de9e9bb05f.jpeg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2Trock2 -- 9 Mart 2018; 3:6:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnventus'tan alsaydın keşke.

Zaten Amazon.tr açılınca böyle mal yollayan firmalar teker teker kapanır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vatandan alma ya sinerjiden al diyen tiplere uyup sinerjiden cpu soğutucusu almıştım soğutucunun birçok yeri ezikti. Bu firmaları övenleride anlamıyorum Vatan kazık satıyorda mağazası olduğu halde bunların mağazası yok fiyatında Vatandan geri kalır yanı yok.

• İşte bu tipler yüzünden internetten ürün almaya korkar olduk. Konuyu açan arkadaş şanslıymış küçük bir üründe bu sorunla karşılaşmış, ben yıllar önce Vatan'dan ev sinema sistemi sipariş vermiştim, kargo bir geldi koca kutunun içine tüm hoparlörleri, ayaklarını, kablolarını felan ite kaka sıkıştırmışlar. Bildiğin teşhür ürünü ama gizlemeye bile çalışmamışlar çünkü kutusuna düzgün bir şekilde yerleştirip kapağına da bir bant çekseler kimse anlamaz sıfır olmadığını. Zar zor onca telefon konuşması, şikayet bildirimi derken iade edebilmiştim. O nedenle genelde üç beş fazla olsun ama dükkandan görerek sıfır kendim alayım diyorum artık. Kargo konusuna gelirsek işyerindeki çalışanların teslim alması farketmiyor, ben bizzat bir kargoyu teslim eden görevlinin yanında açtım, farklı bir model gelmişti ve o anda tutanak tutturayım dedim, eleman yanaşmadı şubede tutmanız lazım dedi, üstelik işinin yoğun olduğunu söyleyip şubeye benimle birlikte gelmeyi de kabul etmedi. E şubede gel de açılmış kargo kutusu için tutanak tuttur tutturabilirsen, yani diyeceğim o iş de yaş. Şu an tek çare ya riske gireceksin internetten sipariş vereceksin, ya bizzat mağazadan görerek alacaksın ya da Amazon.com.tr gibi firmaların ülkemizde satışa başlamasını ve çoğalmasını bekleyeceksin.

• sorun yok cihazın sıfır.
    bazı cihazlar kendi kolilerinde gelir.
    bazıları da 10'lu, 20'li paketlerde gelir.

power jelatininde duruyor. fazla takıntı yapmayın.

sinerji iyidir.

• Fiyatlar uygun diye bende buradan toplamak üzereydim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün linkini atar mısınız? Çünkü Sinerji'de bazen Inventus gibi "kutusuz" ürünler satabiliyor. Siz de onlardan birini aldıysanız gayet normal.

Ekstra olarak belirteyim Sinerji'den 20'nün üzerinde yüklü miktarda parça alışım oldu daha 1 kez bile sorun yaşamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sinerji.gen.tr/coolermaster-500w-b-serisi-guc-kaynagi-pmu405296

Burada hiç öyle bir şey belirtilmemiş,beni arayıp bilgi de vermediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2Trock2 -- 9 Mart 2018; 12:59:56 >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    İncehesapı tavsiye ederim. Bir dünya şey aldım ordan.

• Almış olduğunuz ürün ile ilgili yorum yapamayacağım çünkü kutulu/kutusuz durumunu bilmiyorum bu tarz ürünlerin.yalniz firmanın buna tenezzül edeceğini pek sanmıyorum kendilerinden elden alışveriş yaptığım zamanlardaki gozlemlerime dayanarak.yine de firmayla iletişime geçin bir sorun nedir bu durum diye ya da direkt iade edin içinize sinmediyse

• Geçen hafta sinerjiden bende güç kaynağı ve ssd siparişi verdim ancak bi problem yaşamadım firmayı arayarak sıkıntınızı söyleyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.