Şimdi Ara

Singapur Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dunyanin acik ara en iyi hava limani changi gonul rahatligiyla yapin alisverisinizi ben istudio dan defalarca alisveris yaptim.5 saat doya doya gezin asil filipinlerde dikkat edin oralar sakat biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok sağol. Havalimanının namını duymuştum zaten... Filipinler eşimin memleketi... Hem aile ziyareti hem de tatil olacak bizimkisi... Allah'ın izniyle orada da bir sakatlık olmaz inşallah... Bir dahaki yolculuğumuzda önce bir kaç gün singapur'da kalıp sonra filipinlere geçmek istiyoruz.. Bu sene bu alternatifi düşünmeden biletleri aldık sonra aklımıza geldi... Bu arada bir sorum daha olacak. Singapur dolarını sadece havalimanında alışveriş için kullanacağım. Sizce TL ile gidip orada mı SGD ye çevireyim. Yoksa gitmeden Türkiye de mi SGD ye çevireyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 10 Mart 2016; 17:17:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öz... kullanıcısına yanıt
    Hocam dediklerinin ne yazikki ikisinide yapamassin.TL yi buralarda degistiremessin ayni sekilde turkiyede de singapur dolari bulman mumkun degil.Sen yanina amerikan dolari alip cik burda degistirirsin

Tamam dediğin gibi yaparım. dünyanın en hızlı interneti Singapur'da diye duydum doğru mu? Bir de şu sakız meselesi nedir hocam? Singapur'da çiğnemek yasakmış

Aynen en hizli internet burda.Sakiz satisi yasak ulkede ama ben turkiyeden gelirken birbtorba sakiz getiriyorum yani burda hep sakizim var bisey olmaz polisin onunde yere atmadikca sakizi sorun yok ama dedigim gibi sakiz yasak

Eyvallah tüm bilgiler için çok teşekkürler.
    Iyi tatiller simdiden

• Şu ana kadar iş Dolayısı ile Singapur'da 4 kez bulundum.Açık ara en Sevdiğim ülke.İlk 1998'de gittim peder ile.Orada restaurant sahibi bir Abi'miz vardı adı Ali idi yanlış hatırlamıyorsam.İşlerimiz High Street üzerindeydi, elektronik satın alıyorduk Hintlilerden.Çok güzel ama acık ara Dünya'nın en pahalı ülkesi, calışma fırsatı bulsam hemen giderim tek kötü yönü bunaltıcı nemli havası ama o bile çekilir, öyle güzel bir ülke.

Son sorum iStudio'dan Amerikan dolarıyla alışveriş yapabilir miyim? Yoksa parayı oradan Singapur dolarına çevirmek mi lazım?

Yapabilirsiniz herhangi bir sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

sayın rouge44 2 gün sonra 4 arkadaş singapura uçuyoruz 5 gün kalıcaz. elektronik eşya cep telefonu slr foto. makina alma niyetimiz var. bir tavsiyeniz var mı? adaya mutlaka gideriz hatta denize gireriz diyoruz. orchard üzrinde 4 yıldızlı bir otel ayarladık.gece gezmesi için tavsiye bekliyorum. en son bangkok yaptık 1 hafta. teşekküler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtvolkanozbay

quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

sayın rouge44 2 gün sonra 4 arkadaş singapura uçuyoruz 5 gün kalıcaz. elektronik eşya cep telefonu slr foto. makina alma niyetimiz var. bir tavsiyeniz var mı? adaya mutlaka gideriz hatta denize gireriz diyoruz. orchard üzrinde 4 yıldızlı bir otel ayarladık.gece gezmesi için tavsiye bekliyorum. en son bangkok yaptık 1 hafta. teşekküler

Merhaba

Elektronik icin aradiginiz herseyi funan mall da bulabilirsiniz baska yere gitmenize gerek yok.

Sentosa adasina gidince sabahdan gidin yaniniza sirt cantalarinizi alin birerde havlu orda ustunuzu degistirip havlulari kuma atin ve guzel bir gun gecirin

Gece gezmesi icin clarke size yeterli olucaktir diye dusunuyorum ama para karsiligi hatun falan aliriz derseniz orchard da yani sizin kalicaginiz cadde uzerinde pasajlarin iclerinde gece clublar var bence eglenceli yerler illa hatun alicaksiniz diye bir kaide yok ama clarke ve cevresi sizi eglendiricektir diye dusunuyorum

Iyi tatiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROUGE44 -- 5 Nisan 2016; 11:50:17 >

teşekküler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtvolkanozbay -- 5 Nisan 2016; 14:48:42 >
  • dtvolkanozbay kullanıcısına yanıt
    Orchard Tower'a mutlaka gidin ama 2. Ve ya daha üst kattaki bazı kulüplerden uzak durun shemale kaynıyor oralar, Bodrum kattaki kulüp iyidir, daha çok Filipinli kızlar(pinay) çalışır ama daha kalbur üstü, canlı müzik yapan bir yer isterseniz, Avustralya'lilar ve ya Avrupalılar'ın takıldığı Ipanema'ya gidin.

Elektronik alacaksınız Funan center dan alın, bir de daha buyuk bir elektronik market var Sim Lim square ama üçkağıtçı kaynar, oraya gitmeyin.

Bir de Geylang vardır meşhur ama orayı es gecin ve gitmeyin benden tavsiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaNgO -- 6 Nisan 2016; 20:19:30 >
  • Merhaba
    2-14 ağustos arası balayı için bangkok-phuket-singapur turunu seçtik uçak biletlerimiz ve otellerimiz tamam.
    Fakat singapurda 1 gece kalacağız ama 2 gün. Yani 12 ağustos sabah phuketten singapura geçicez, gece kalıcaz,13 ü 14 e bağlayan gece yarısı uçağa binip dönücez.
    Jen otel orchard gateway de kalacağız. Marina by sand'da aklımız kalmadı değil arada 1.000 tl fark var. Kalacağımız otelde kahvaltıda dahil fakat marinada kahvaltı kişi başı 39$ şaka gibi. Sizce bu farklara değermi? Ve jen otel ile ilgili bir bilginiz var mı ?

2.sorum ;
    Uçuşumuz singapur aktarmalı bangkok olarak başlıyor. İlk uçuşta singapur'da havaalanından çıkmadan 1 saat bekleyip bangkok'a geçicez. Küçük fotoğraf makinesi alıcam tr de 800 tl burdan almadan direk ordan alsam avantajım olur mu? Ama havaalanından almam gerekiyor çünkü bangkokta ve phukette foto çekebilmem için. Bana kalsa dönüşte singapur'da sizin ve başka arkadaşın dediği Funan Center'dan alırdım ama ozaman tayland'da telefonla foto çekmek Zorunda kalıcam. Birde dolar yükseldi aradaki fark nasıl? Trde mi alayım Singapur'da mı sizce?
    Çok soru sordum farkındayım 😊 Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbcr -- 19 Nisan 2016; 2:22:07 >

• dbcr kullanıcısına yanıt
    1.sorunuz icin; sadece 1 gece kalacaksiniz bunun icin deger mi degmez mi yi bir kenara birakin aklinizi kurcalamasin.

2.sorunuza gelirsek; kamerayi Turkiye'den alin Singapur Dunya'nin en pahali ulkesidir ama uzun sure gitmedigim icin elektronik piyasasi nasil bilmiyorum, takip etmiyorum uzun suredir.Bence Turkiye'den alin, Singapurda'ki degerli zamaninizi kamera almak icin harcamayin.

Ayrica, Singapur'da ki Mustafa Centre'ye gitmeyi unutmayin, normal Singapur piyasasinda ki fiyatlarin biraz altina esya alabilirsiniz.
  • dbcr kullanıcısına yanıt
    Bana kalirsa makinayi turkiyeden alin zaten burda kisa kalicaksiniz onuda makina alicam diye harmayin ayrica aktarma sureniz 1 saat o arada gidip birde makina falan almak icin ugrasmayin.1 gun icin marina bay sands de kalmak mantikli degil fazla yani 3 5 gun kalicak olsaniz tadina varirdiniz belki ama topu topu 1 bucuk gun falan kalicaksiniz.Bir ustteki arkadasin dedigi mustafa center a gitmenizi pek onermem lakin tamamen hintli mekanidir yani ucuza bisey almiyicaksaniz ne isiniz var o pis yerde

• Merhabalar,singapura gidip yerlesmeyi dusunuyorum,kiz arkadas orali turkiyedemi evlilik yoksa oradami evlilik yapmak daha mantikli olur, oturma izni ve calismak icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyta07

Merhabalar,singapura gidip yerlesmeyi dusunuyorum,kiz arkadas orali turkiyedemi evlilik yoksa oradami evlilik yapmak daha mantikli olur, oturma izni ve calismak icin.

Kiz arkadasiniz singapurlumu ? Yani singapur vatandaşımı?

• Evet singapur vatandasi aslen malezyali

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.