Şimdi Ara

Singapur Hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cyta07

Evet singapur vatandasi aslen malezyali

Turkiyede evliligin bir avantaji yok. Orda evlenin daha sonra suan ismi aklima gelmedi bi kurum var oraya gidip eşinizden dolayi oturma izni alicaksiniz. Kurumun ismi ICA yanlis hatirlamiyorsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler vizesiz 1 ay kalinabiliyor sanirim, 1 ay icinde evlenmek gerekli sanirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyta07 kullanıcısına yanıt
    Evet turklere vize istenmiyor giriste 1 ay vize veriyorlar yanliz hukumetin yanlis politikalari yuzunden turklere epey zorluk cikariyorlar artik giriste.

• Zorluk derken nasil mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: cyta07

Zorluk derken nasil mesela

Yaninda en az 1000 1500 dolar bulundur kiz arkadasinin adresi falan elinde olsun. Hatta kiz arkadasin kimliginin resmini watsup dan yollasin sana nisanlima geldim der onu gisterirsin. Yanlis dis politikalar yuzunden turkler bir cok asya ulkesinde istenmiyor kisaca si bu yuzden zorluk cikariyorlar. Bana kalirsa evlenmeye falan geldim deme nisanlimi ziyarete geldim de. Tahmini 1 saat falan bekleticekler seni pasaportun orda korkma kendinden emin ol saibeli cevaplar verme neyse onu soyle

• Turkiyeye gelecek beraber singapura giris yapacagiz genede zorluk cikartirlarmi?

Pasaport kontrolune once sen gir o arkanda olsun buyuk ihtimal seni kenara cekerler o da senle birlikte gelir orda gereken aciklamalari yaparsiniz sonra girersiniz ulkeye

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

Aklima soyle bisey de geldi sizin aileniz falan burda burda evlenip esinizle birlikte singapura gelip burda evlilik islemlerinizi yapabilirsiniz bunda bir sorun yok. Yani orda oturma izni almak icin illa orda evleniceksiniz diye bir kosul yok. Ama yabanci ile evlenmelerde soyle bir durum var. Siz singapurlu biriyle evlendiniz burda diyelim ilerde ayrilik oldu ve bosanmak icin onun tr ye gelmesi lazim yoksa burda hep evli kalicaksiniz cok sakat bir durum. Ama gidip orda evlenir bizim konsoloslugada haber vermesseniz sadece singapurda evli gozukuceksiniz

• Turkiyede evlenmek sakat ozaman en iyisi orada evlenmek :-)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.