Şimdi Ara

Singapur Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar singapur hakkında bilmek istediğiniz herşeyi bu başlık altında cevaplayabilirim.

• Punggol ve civarı yerlerde gezilebilecek nereleri var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Punggol ve civarı yerlerde gezilebilecek nereleri var?

Merhaba

Sonradan yerleşime açılan yerlerden biri punggol bide ülkenin kuzey doğusunda sessiz sakin yerlerden biri kiraların biraz düşük olduğu :)

1 kez gittim bir işim vardı o tarafa aman aman çok gezmedim orayı ama etrafında 1-2 park var güzel yeşilliği seversen town park ve punggol park

eğer alış merkezi tarzında bir yere gitmek istersen yakınlarda tampinese gidebilirsin bi kaç alış merkezi var orda.

Ama zaten singapur küçücük bir yer bi başından bi başına 1 saatte gidersin bilemedin 1 buçuk saate

taksiye atlayıp east cost tarafına gidip ordaki sahilde takılabilirsin 10 15 kilometrelik deniz kenarı sahil yolu koşu yolu , bisiklet yolu çok hoş bir yer

• Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Orada mı yaşıyorsunuz? :)
  • Evet kız arkadaşım burda çalışıyor bende yıllardır yanına geliyordum.Türkiyede işten falan ayrılıp geldim buraya.Birazda kaçtım türkiyeden açıkcası.1 buçuk sene kadar burdayım kısmetse ondan sonra başka ülke planlarımız var :)
  • 2 kişilik turistik ziyaret amacıyla, 1 haftalık yeme-içme-konaklama-ulaşım vs için ne kadar para gerekir? Nereler gezilmeli? Nerde kalınmalı? Nelere dikkat edilmeli?
  • Woodlands civarlarında gezilecek yerler nereleridir?
    Cosplay kostümleri satın alabileceğimiz mağazalar var mı? Varsa adres verebilir misiniz?
    Batılılara ve Türk'lere olan bakış açıları nasıl? Bir Türk, bayanlar tarafından direkt önyargı ile mi karşılanıyor?
    Singapur şarkılarından en çok beğenilenleri hangileridir?
    Orada işletme açmanın prosedürleri nelerdir? Meblağ hakkında bir bilginiz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanada vizesi hakkında!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

2 kişilik turistik ziyaret amacıyla, 1 haftalık yeme-içme-konaklama-ulaşım vs için ne kadar para gerekir? Nereler gezilmeli? Nerde kalınmalı? Nelere dikkat edilmeli?

Merhaba

Şöyle cevaplayabilirim sorduklarınızı.Vizeyi girişti basıyorlar zaten 1 aylık siz uçak biletini alıp geliceksiniz sadece.
    Uçak biletini skyscaner dan alın malezya ve singapur hava yolları en uygun olanları.Ne kadar önce alırsanız okadar uygun oluyor
    Uçak biletlerini tek kişi için 1000 tl deseniz iki kişiye 2000 o tutucaktır.
    Otelleri booking.com dan bakın zaten otellerin hemen hepsi merkezde otel fiyatlarından pek bir bilgim yok.

Burda yaşayan için hakkaten çok pahalı bir ülke ama turistler için sorun yok taksiler yemekler ucuz aman aman bi paraya ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum:kendi fikrimi söylemiyorum çünkü ben yurt dışına herzaman fazla parayla çıkarım

Gezilicek yerleri şöyle sıralayabilirim zoo (hayvanat bahçesi) bu hayvanat bahçesinde gece safarisi turları oluyor gerçekten hoş bir yer

başka bir gün sentoza island a gidilebilir gerçekten güzel bir ada arabayla yada telefelik ile geçiliyor sabahdan gidip havanın kararmasına yakın dönülebilir

1 buçuk sene önce universal studio açıldı sentoza adasında mutlaka ama mutlaka gidilmeli girişler 100 singapur doları

inanılmaz bir sahil var yaklaşık 15 kilometreden uzun burda koşu yolları yürüyüş yolları restorantlar herkes koşuyor herkes bisiklete biniyor çok güzel :)

Bizim bağdat caddesi gibi burdada orchard road var gidilip görülmesi gereken yerlerden biri

Bir gece Clarke ye gidilmeli gece hayatı burda mevcut fazlasıyla bar,pub,club,restorantlar hepsi burda fazlasıyla nehir manzarası eşliğinde var

Dikkat edilmesi gereken şeyler gelirken karton sigara getirmeyin ülkeye girişte alırlar elinizden.Bide yere sigara çöp falan atmıyıcaksın cezası var onun dışında it kopup yok bu ülkede herkes son derece kurallara uyuyor hatta dünyada kurallara burda uyulduğu kadar başka yerde uyulmuyor bu konuda şaka gibi bir yer

Aklınıza başka birşey gelirse sorarsınz

• Aklıma gelenleri yukarıda sormuştum. :)
  • quote:

Aklıma gelenleri yukarıda sormuştum. :)

Hocam beşiktaş maçını seyrediyorum bitsin cevap vericem :)
  • quote:

Woodlands civarlarında gezilecek yerler nereleridir?
    Cosplay kostümleri satın alabileceğimiz mağazalar var mı? Varsa adres verebilir misiniz?
    Batılılara ve Türk'lere olan bakış açıları nasıl? Bir Türk, bayanlar tarafından direkt önyargı ile mi karşılanıyor?
    Orada işletme açmanın prosedürleri nelerdir? Meblağ hakkında bir bilginiz var mı?

önce punggol şimdi woodlands hayırdır tanıdıkmı var buralarda yoksa google map den mi bakıp soruyorsunuz :)

cosplay kömtümlerinin ne olduğunu malesef bilmiyor

Batılılara karşı veya türklere karşı bir ön yargı yok zaten ülkede çok fazla yabancı var çalışıyorlar burda ama şöyle birşey var ülkede zengin çok singapore halkı ciddi derecede zengin bundan kaynaklı biraz burunları havada

Singapur şarkılarımı? hiç bir hikrim yok

Burada işletme kurmak için burdan bir ortağınız olması lazım yani bazı kağıtların altına onun imzaları gerekiyor başka şekilde imkansız.Belli bir memlağ söz konusu diğil önce burdaki ortak yada buralı eşiniz falan olucak

• Bizim emmioğlu orada oturuyor.

İşin şakası bir yana Singapur'un kuzey kesimleri pek ön planda olmadığı için merak ettim ve sordum.
  • quote:

Bizim emmioğlu orada oturuyor.

İşin şakası bir yana Singapur'un kuzey kesimleri pek ön planda olmadığı için merak ettim ve sordum.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 4 Ekim 2012; 17:32:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

quote:

2 kişilik turistik ziyaret amacıyla, 1 haftalık yeme-içme-konaklama-ulaşım vs için ne kadar para gerekir? Nereler gezilmeli? Nerde kalınmalı? Nelere dikkat edilmeli?

Merhaba

Şöyle cevaplayabilirim sorduklarınızı.Vizeyi girişti basıyorlar zaten 1 aylık siz uçak biletini alıp geliceksiniz sadece.
    Uçak biletini skyscaner dan alın malezya ve singapur hava yolları en uygun olanları.Ne kadar önce alırsanız okadar uygun oluyor
    Otelleri booking.com dan bakın zaten otellerin hemen hepsi merkezde otel fiyatlarından pek bir bilgim yok.

Burda yaşayan için hakkaten çok pahalı bir ülke ama turistler için sorun yok taksiler yemekler ucuz aman aman bi paraya ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum:kendi fikrimi söylemiyorum çünkü ben yurt dışına herzaman fazla parayla çıkarım

Gezilicek yerleri şöyle sıralayabilirim zoo (hayvanat bahçesi) bu hayvanat bahçesinde gece safarisi turları oluyor gerçekten hoş bir yer

başka bir gün sentoza island a gidilebilir gerçekten güzel bir ada arabayla yada telefelik ile geçiliyor sabahdan gidip havanın kararmasına yakın dönülebilir

1 buçuk sene önce universal studio açıldı sentoza adasında mutlaka ama mutlaka gidilmeli girişler 100 singapur doları

inanılmaz bir sahil var yaklaşık 15 kilometreden uzun burda koşu yolları yürüyüş yolları restorantlar herkes koşuyor herkes bisiklete biniyor çok güzel :)

Bizim bağdat caddesi gibi burdada orchard road var gidilip görülmesi gereken yerlerden biri

Bir gece Clarke ye gidilmeli gece hayatı burda mevcut fazlasıyla bar,pub,club,restorantlar hepsi burda fazlasıyla nehir manzarası eşliğinde var

Dikkat edilmesi gereken şeyler gelirken karton sigara getirmeyin ülkeye girişte alırlar elinizden.Bide yere sigara çöp falan atmıyıcaksın cezası var onun dışında it kopup yok bu ülkede herkes son derece kurallara uyuyor hatta dünyada kurallara burda uyulduğu kadar başka yerde uyulmuyor bu konuda şaka gibi bir yer

Yukarıdaki bilgi için çok teşekkürler.. Son sorum olarak, uçak biletini aldım, otel rezervasyonumu yaptım, onun dışında 2 kişi için 1 haftalık Singapur tatili için ne kadar nakit almam lazım yanıma? işte yeme içme, ulaşım vs falan fistan.. kaça patlar bana bu tatil uçak ve otel hariç??

• quote:

quote:

quote:

Merhaba

Yukarıdaki bilgi için çok teşekkürler.. Son sorum olarak, uçak biletini aldım, otel rezervasyonumu yaptım, onun dışında 2 kişi için 1 haftalık Singapur tatili için ne kadar nakit almam lazım yanıma? işte yeme içme, ulaşım vs falan fistan.. kaça patlar bana bu tatil uçak ve otel hariç??

Hocam istanbulda farzet eşinle 1 hafta izinlisin hergün dışarda takılıcaksınız yemek alışveriş falan ne kadara ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan okadar burdada yeticektir extradan yanında 1 kredi kartı bulundurursan hiç sorun çıkmıyıcaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: melo199

quote:

Bizim emmioğlu orada oturuyor.

razer sen daha once gıtmıstın sanırım sıngapura.yanılmıyorsam tabı
    doyamadın sanırım bır daha mı gıdeceksın ?bu sefer arastırmaları tum ulke capında yapıyorsun gormedıgın karışı kalmıcak sanırım sıngapurun

Üslubunuzun biraz farklı olduğunu belirtmek isterim.

Sorunuza gelecek olursak eğer, yanılmadığını söylemek isterim. Daha önce orada bulundum fakat dediğiniz gibi her yerini görmedim. Eğer yolum düşerse, kısa bir süre daha kalarak görmediğim yerlerini de görmeyi planlıyorum. Bundan ötürü soruyorum.

Zaten yukarıda bana cevap yazan arkadaşa da bu ülkeye gitmediğimi belirten herhangi bir ifade kullanmadım.

• quote:

Evet kız arkadaşım burda çalışıyor bende yıllardır yanına geliyordum.Türkiyede işten falan ayrılıp geldim buraya.Birazda kaçtım türkiyeden açıkcası.1 buçuk sene kadar burdayım kısmetse ondan sonra başka ülke planlarımız var :)

1.5 sene nasıl kalacaksın Singapurda? Yani ne vizesi ile?
  • quote:

Singapurda vize alip işletme/şirket açabilmen için öncelikle en az 50.000 SGD sermayeniz ve detaylı iş planınız olması gerek.

"Singapore Entrepreneur Visa" diye aratırsan daha detaylı bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trineux

quote:

Evet kız arkadaşım burda çalışıyor bende yıllardır yanına geliyordum.Türkiyede işten falan ayrılıp geldim buraya.Birazda kaçtım türkiyeden açıkcası.1 buçuk sene kadar burdayım kısmetse ondan sonra başka ülke planlarımız var :)

1.5 sene nasıl kalacaksın Singapurda? Yani ne vizesi ile?

Çalışarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: trineux

quote:

Singapurda vize alip işletme/şirket açabilmen için öncelikle en az 50.000 SGD sermayeniz ve detaylı iş planınız olması gerek.

"Singapore Entrepreneur Visa" diye aratırsan daha detaylı bulabilirsin.

Teşekkür ederim hocam.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.