Şimdi Ara

Singapur hakkında tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağustos ayında en az 1 hafta en fazla 1 ay Singapurda kalacağım. Daha önce gidenler varsa nerelere gidilir ne yapılır? Muhakkak yap dediğiniz şeyler var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam gecen yyl bir de bu yyl 2 kez gittim. Geçen yyl gittim ancak çok kalamady?ym için ve e?imle çok be?endi?imiz için bu yyl biraz daha fazla kalalym dedik. Zaten internette ara?tyrynca genelde ayny yerler çykar. Botanik bahçesi, marina bay sands Hotel'i (ki seyir terasyna mutlaka çyk ak?am üzeri), hayvanat bahçesi, sentosa adasy ki buraya en az bir gün ayyr ve teleferikle adaya geç çok keyifli.hatta sentosa Adasy'nyn içerisinde universal studios var orasy bile 1 tam gününü alyr biraz pahalydyr biletler ama de?er. Her yere metroyla git çok basit ve pratik ula?ymy vardyr taksiye binmene gerek yok. Ayryca qlarke quay bölgesinde merlion heykellerini de görürsün zaten. 2.gidi?imde orchard road üzerinde Mandarin ORiantal Hotel'de kalmy?tym pahalyydy yeri çok merkeziydi ama gidince gördüm Hotel'in tam kar?ysynda holiday inn var eminim daha uygundur fiyaty orada da kalabilirsin. Son olarak Singapur Asya nyn en pahaly ülkesidir ben çok sevmi?tim sen de seversin. ?imdiden iyi yolculuklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzen Larry Balki -- 20 Nisan 2014; 8:43:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.