Bildirim
Singapur post ile takip edilemeyen ürün
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Takipsiz yollanmış ürününüz yani sadece yurtdışında takip edilebilir. Ülkemize girince takip edilemez bu Takipli kpdlar genelde R ile başlar ve sonu ülke koduyla biter mesela çinden gelirse RXxxxxxxxxxCN Singapurdan gelirse RXxxxxxxxxxSG
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
xxxxxxxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 4 Mayıs 2020; 21:55:4 > -
tesekkür ederim off o kadar da söyledim gelmez bu sanmıyorum. peki gelmezse nasıl ispat edeceğim gelmediğini -
tesekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: sevilefemir
tesekkür ederim off o kadar da söyledim gelmez bu sanmıyorum. peki gelmezse nasıl ispat edeceğim gelmediğini
Çalınma olmazsa %99 elinize ulaşır merak etmeyin. Ulaşmazsa da satıcı adamda ulaştırıldığını teyit edemez zaten ondan dispute açar para iadesi alırsınız ya da tekrar yollanır ürün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 15 Ocak 2021; 16:42:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X