Bildirim
Single Player oyun önerin ...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oynamalısın -
peki warband mı fire and sword mu ? -
Warbandquote:
Orijinalden alıntı: Bide on Hush
peki warband mı fire and sword mu ? -
Tamamdır saolasın -
-
far cry 4'ü yeni bitirdim ve çok beğendim. kyrat witcher 3'den sonra gördüğüm en güzel açık dünyalardan biri . onun dışında fena olmayan da bir hikayesi var. ( aslında çok düz hikaye ama notları falan okuyunca duygusal biraz iyi yani) grafikler zaten çok iyi. oyna bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 10 Ekim 2019; 21:38:37 > -
wolfenstein ve doom -
A Plague Tale: Innocence -
Oynicaksan empire oynama. O kadar kanserki savas sistemi. Diğerlerini bilmiyorum. Warband da aynı şekilde. Senin askerlerim gerizekalı otistik oluyor karşı taraf 1.90 kaslı sarışın mavi erkek ordusu. Ama saatlerimi aldı mı ? Aldı. Pişman mıyım? Tabiiki de değilim. Düşük pc icin galiba muhteşem bir oyun. -
Remnant from the ashes
Bitirdim ben bu oyunu ama cidden zor Allah sabır versin. -
Mass Effect 1-2-3 -
Seirous sam hd first encounter -
Senin seçimlerine göre hikayenin şekillendiği oyunları çok seviyorum bir dene. The Walking Dead Serisi (Telltale Games), The Wolf Among Us, Life is Strange, Late Shift, Tales From The Borderlands -
Gta 5 -
God of War 4 oyna hocam. Ben baya bekledim ama sonunda ps4 alıp bitirdim, çok güzeldi cidden. -
Tomb raider -
Sistem özelliklerin iyi mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X