Şimdi Ara

Sınıf Kontrol Programı Lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarda ders veriyorum ve öğrencilerin bilgisayarlarına bakabileceğim ve kontrol edebileceğim basit bir program lazım ücretsiz kurulumu kolay ve hızlı olması lazım çok teferruata gerek yok.

bir kaç program denedim ama her zaman bir sorunla karşılaştım bu programlar radmin-labcontrol-italc bunların dışında basit dediğim gibi bir program varsa adını yazabilirseniz sevinirim.

• TeamViewer tam istediğin proğram.
  • ondan başka bildiğin varmı daha doğrusu bu program 20 pcde kullanıla bilirmi 1 server gerisi Client olacak o şekilde bir program lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonVito58 -- 5 Mart 2011; 0:47:59 >
  • teamviewer cok saglam program tam olarak kullanabilirseniz, onun dısında cafe takip programı daha kullanıslı olur sanırım sizin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

teamviewer cok saglam program tam olarak kullanabilirseniz, onun dısında cafe takip programı daha kullanıslı olur sanırım sizin için.

yaa bu program iyide şu ıd olayı kötü bu id yerine isim felan yazamıyozmu birde cafe takip programlar biraz sorun çıkarıyor ya ünivrsitedeylen bir program vardı iyi bir programdı adını hatırlayamıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.