Şimdi Ara

sınıf ortamı kulüpler etkinlikler vsvs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sırf tanidigimiz olsun ilerde işe yarar diye bu ortamlara girmek mantikli mi. Dersten derse gidip gelen biri degilimdir ama toplu etkinlikler (organizasyon) hiç bana gore degil. Sevmiyom yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olur olur hocam kovalamaya devam

• Merhaba Hocam ben Meslek Lisesi Öğrencisyim Böyle etkinlikler Genelde sözde Olur Meslek Liselerinde çiğeri 5 para etmez İnsanlar katılır hep içlerinde 1 Düzgün Kişi Olur Sonradan tam o gün iptal Olur  

• Cevap çok belli.

• Topluluklar çok boş.

2 sene 1 aylık üniversite hayatım boyunca katıldığım toplulukları göre yorumlarım şunlar.

Fantastik kurgu topluluğu: npc, ucube tipler var 2. Toplantıdan sonra gitmedim.

Sinema kulübü: kız bulmak için ilk senemde katılmıştım, buldum birini ve çıktım.

IEEE: iq/eq dengesizliği yaşayan mühendislerin olduğu topluluk, boş.

mec: IQ’su düşük ben ceo olcam diyen tiplerin olduğu topluluk

edebiyat topluluğu: buna da kız bulmak için girdim, bulamadım çıktım.

Benim deneyimlerim bunlardan ibaret. Topluluklar sosyalleşmek açısından mantıklı değil, zaten gruplaşma var içlerinde de.

tdp’ye sosyalleşme ve kız bulmak için katılacaktım ama saldım o işleri derslere önem veriyorum vakit yok.

• Sizin IEEE taa 2022de bilkentte şirket konuşması ayarlamıştı bilkent odtü Hacettepeden başvuru alıyorlardı güzeldi o ya

Bence bu kulüplere üye olarak girilir ama yönetim kurulu olacam diye çabalanmaz orası ayrı bir yük ve stres.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Öyle şeyler sürekli oluyor da ben gitmeye üşeniyorum ya.

Uzaktan yararlı etkinliklere katılıp işine gücüne bakmak lazım. Kulüpler. Tamamen vakit kaybı hele dediğin gibi yk veya başkan olmaya çalışmak tamamen amelelik.

sosyalleşme acısından da pek yararı olmuyor bence ama kutu oyunu grubuna katılmıştım ilk sene, kardeş bu ne diyen 3-5 kişi ile grup kurduk sabahçı kahvesine gidip okey (vizyonumu sevim) oynuyorduk. Sarıyordu da şimdi vakit yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YTÜ kulüpleri hiçbir işe yaramıyor. Ama köle fantezin falan varsa kesinlikle öneririm. Aklımda bir kulüp kurma fikri var. Eğer kulüp yönetimi için 20 öğrenci ve 1 akademisyen bulursam bu iş tamamdır. Seni de yönetim kadrosuna katılmaya davet ediyorum. Hem CVnde yönetim deneyimi ile ilgili bir şeyler yazar. Tanıdıksın sonuçta

• Evet üstte yazıldığı gibi faaliyetlerden beğendiğine katılmak ve izleyici olmak iyi fikir ama bundan fazlasına emek harcamak kötü
    Kulüpçülük büyük ihtimalle boş iş

• FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt

Hocam top tier okullarda kariyer kulüplerinde görev almak vs. CV için bayağı faydalı oluyor diyenler var. Ne diyorsunuz?

• Sehoka kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dediğim boş emekle alakalı, evet.
    Ama şu da açık, bu eleştirdiğimiz kadronun tamamı kendi stajını buluyor, işine girerken bahsedeceği şeyler olmuş oluyor

Sanki hepimiz ilk işimiz için uğraşıyoruz gibi geliyor, sonrası için değil gibi...

Öte yandan tanıştığım ik çalışanlarının bir çoğu üniversite,faaliyet, kendini geliştirme damgasının 20 sene sonra bile pozisyon değiştirirken geçerli olacağından bahsediyorlar.

• Sehoka kullanıcısına yanıt
    Abi elbetteki geçmişin etkisi her zaman olacak. Ama geçmişin etkisi en çok ilk işte olacak ve geçmişini iş değiştirdikçe telafi edebileceksin. Okul hayatın yerine çalışma hayatını öne koyabileceksin geçmişini sunarken.
    Ama ilk iş öyle değil. Elde senin hakkında tek veri var, okulu okurken neler yaptığın.
    O yüzden evet, sadece stajlar ve ilk işimiz için uğraşıyoruz.
    Sonra zaten piyasada ortalanıyoruz veya sivriliyoruz vs

• Hobilere gir kariyerlere girme

• imlosingmysanity kullanıcısına yanıt

Aynı durumdan muzdaribim hocam. Yine hukukta ortam vardır. Sigara alanlarında falan kaynaşmaya çalış. Bizde o da yok bölümün yarısı npc. Kulüpler desen boş. Farklı bölümlerden ders almayı düşüyüroum econ math falan.

• imlosingmysanity kullanıcısına yanıt
    Kendi bölümünden tanısan yeter bence, ben bunu kulüpler aracılığıyla falan yapıyordum, tabi ki sadece üye olarak

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

kanka sen hiç xx kromozomlu insan kovalamıyor musun?

KOÜ de adamakıllı kulüp sayısı maksimum 3 tanedir . İşe yarayanlar da mülakat yapıyordu sanki

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    Doğru cevap. Koüde konuda üstte yazdığım şekilde, kulüpçülük oynamak daha yaygın. Ama işe yararlar var ve mülakatla alıyor.
    Mülakatla alanlara girmek zor değil, aksine nerede konumlanacağın en başından daha belirli. İki taraf için de güzel

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.