Şimdi Ara

Kulüplerin vazgeçilmezi ilk boş sohbetler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi yarışma olursa gireyim diye girdiğim kulüpte 2. Seçenek olarak reklam ekibi falan seçmiştim (neden bilmiyorum) 5 saatte 1100 mesaj yazmışlar çoğu da boş mesaj. Hangi ara bu kadar samimi oldunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 10 Ekim 2023; 0:19:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• leopard ve kulüp maceraları vol 121531

• Neredeyse her kulübün ilk ve temel amacı sosyalleşmektir. Sen de eğlenmene bak, zaten çalışkan ve hırslı bir insansın görebildiğim kadarıyla, illa iyi yerlere gelirsin bence.

• 0 topluluk üyeliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacettepe cs 1. ligini salma hocam kulüp ayağına aman  

• phosphophyllite kullanıcısına yanıt
    Valla hocam dersi ne yapacaz sınavı ne yapacaz vs diye düşünmekten eğlenmeye zaman kalmıyor, şu an lisenin tekrarını görüp geliyoruz çok boş hissediyorum günleri, zaten sırf o yüzden (bir de cv doldururum diye) katılıyorum bu kulüplere

• Hocam o iş biraz yaş olacak gibi 2. Haftadan gözüm korktu
    A alalım yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Herkesin ortak kaderi kardesim   Bir de bunun çift anadal yan dal versiyonu var  

• Hocam bugünkü ACM teknik toplantısına geldin mi ?

• Beni daha teknik grubuna bile almadılar
    Bugün yarın alırlar zaten tekniği seçtiğimi bilen var da bugün toplantı olduğunu bile bilmiyordum

Sal şu kulüpleri ortalama kas.

sana hiçbir faydası olmayacak ha amacın karı kız düşürmekse bilemem yorumlardan anladığım kadarı ile böyle bir niyet de yok.

bir arkadaşım kulüp belası yüzünden ortalamasını mundar etmişti yöneticilik bilmem ne derken

• Başvurmuş olduğu kulüpler Teknofest tarzı yerlere katılım gösteriyorsa çok işe yarar.Sadece toplantı düzenleyen kulüpler bir işe yaramaz zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sacrifice003 S kullanıcısına yanıt
    Teknofest değil de yurt dışındaki bir yarışmaya Remote olarak katılmıştık, bu yıl da aslında toplulukla çok işim yok da programlama yarışmaları, sektörden kişileri dinlemek için katıldım, acm ve ieee iyi yapıyor bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 11 Ekim 2023; 22:36:7 >
  • Sanmıyorum ama önemli bir şey dediler mi hocam katıldıysan

Hocam çok önemli bir şey yoktu etkinliklerden , yarışmalardan bahsedildi bir de tanışma yaptık tek tek .
    İlk tercihin teknik miydi hocam ? öyle olup da almamışlarsa ilginç olmuş , baya da kalabalıktı farklı bölümlerden kişiler vardı bence karışıklık olmuştur yöneticilere ulaşırsan seni tekniğe geçirirler bence .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7311B0634 -- 11 Ekim 2023; 23:1:19 >
  • Acm kadar itici bir topluluk yok koskoca grubu çocuk oyuncağı yaptılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elimdeki son as değil kullanıcısına yanıt
    İlk başlarda aşırı samimiyetsiz hissettiriyor. Yarışmaları daha bilmiyorum ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.