Şimdi Ara

Sınıfta dalga geçiliyorum (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
6
Favori
10.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim sınıfta da birkaç arkadaşım var asosyal olduğu için dalga geçiliyor.Hem de çocuğun sevilesi sempati duyulası bir tarafı yok hangi yönden bakarsan sorunlu sen de öyleysen o yüzden dalga geçiyor olabilirler.Benimle de dalga geçiyorlardı.Liseye ilk geçtiğimde fakat sınıflar değişince falan beni tanımayan insanların saygısını kazandım.Sen de seneye sınıf değiştirebilirsin zaten bir ay bir şey kaldı.Seni tanımayanların saygısını kazanmak daha kolay oluyor.Hem lisede herkes ergen , benimde yakın arkadaşlarım falan olsa bile futbol , spor muhabbeti sıkıyor.Sinemadan klasik müzikten falan konuşabileceğim insan yok sınıftan.Fakat ben kabullendim bunu.Metallica'nın en iyi müzik grubu olduğunu sanan ergenlerle dolu bizim sınıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Herkese merhabalar öncelikle arkadaşlar size bi sorunumu anlatmak istiyorum

Başlıktada belirttiğim gibi nerdeyse tüm sınıf tarafından dalga geçilen biriyim.Ciddi olsam bile(genellikle ciddiyimdir zaten) hep dalga geçerler benle.Fakat hallerini görseniz 5 yaşında çocuk gibiler içler acısı halleri.Sınıfta hoplar zıplarlar sürekli küfrederler ve konuştukları tek şey futbol muhabbetidir.Ya ben çok olgunum yada onlar çok çocuksu.Her zaman yalnızım bu arada kendim doğru dürüst arkadaş bulamadım eziğim çünkü gözlerinde.Felsefi ve siyasi konularla çok ilgilenirim yaşın küçük demeyin bir an önce büyümek istiyorum zaten bunun için çünkü rahatça tartışamıyorum.Belkide o yüzden dışlıyorlar beni

Fakat benim en zoruma giden sırf egosunu tatmin etmek için dalga geçiyor olmaları.Kızlara kendilerini göstermek için benle dalga geçiyorlar ve halleri içler acısı.Bu sorunumdan nasıl kurtulabilirim sizce?

birini döversen hiçbiri bir şey diyemez bir daha
  • Hatta bi çocuk var sınıfta ali babanın çiftlıgını soyluyodu video çektim youtubeye atayımda izleyın lise1 çocuğu ilkokul ç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cengiz sen misin ?
  • quote:

Herkese merhabalar öncelikle arkadaşlar size bi sorunumu anlatmak istiyorum

Başlıktada belirttiğim gibi nerdeyse tüm sınıf tarafından dalga geçilen biriyim.Ciddi olsam bile(genellikle ciddiyimdir zaten) hep dalga geçerler benle.Fakat hallerini görseniz 5 yaşında çocuk gibiler içler acısı halleri.Sınıfta hoplar zıplarlar sürekli küfrederler ve konuştukları tek şey futbol muhabbetidir.Ya ben çok olgunum yada onlar çok çocuksu.Her zaman yalnızım bu arada kendim doğru dürüst arkadaş bulamadım eziğim çünkü gözlerinde.Felsefi ve siyasi konularla çok ilgilenirim yaşın küçük demeyin bir an önce büyümek istiyorum zaten bunun için çünkü rahatça tartışamıyorum.Belkide o yüzden dışlıyorlar beni

Fakat benim en zoruma giden sırf egosunu tatmin etmek için dalga geçiyor olmaları.Kızlara kendilerini göstermek için benle dalga geçiyorlar ve halleri içler acısı.Bu sorunumdan nasıl kurtulabilirim sizce?

Bi an kendimi gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_U -- 13 Mayıs 2013; 18:59:52 >
  • Cengiz kim

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Only Paranoia

Sevgilin falan var mı ?

Sınıfta olması imkansız zaten çok çocukça buluyorum bu yaşta

git siyasete atıl o zaman.kendini çok olgun görüyorsun haliyle diğerlerine küçük görmeye başlamışsın sana ne yapsalar azdır.önce karşıdakine saygı duy sonra saygı bekle

Yaşıtım biri benden küçük gibi biri gibi davranıyorsa kendimi olgun görürüm tabiki.
  • sallamamak en büyük erdemdir kardeşim.
  • Direk tersle kardesim benle biri dalga geçince kalbini kırıyorum yüzüne bütün hatalarını mallıklarını söylüyorum rezil ediyorum sonra ya kavga ediyoruz ya da gidiyorlar.. Sende böyle yap korkma ağzın laf yapıyorsa tabi laf yapamıyorsan üstüne daha çok rezil olursun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nabıcaz Be Kamil?

Bi tane gecir suratlarina, hayatinindayagini yesen bile bi daha yapamazlar bisey

Hocam profil resmindeki herifin ismi neydi serkan gibi bir şeydi galiba söylermisin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jahorick

quote:

Bi tane gecir suratlarina, hayatinindayagini yesen bile bi daha yapamazlar bisey

Hocam profil resmindeki herifin ismi neydi serkan gibi bir şeydi galiba söylermisin .

Morkafa diye geciyodu gercek ismini bilmiyorum

• Yarın git sınıfa senle ilk dalga geçenler den gözüne kestirdiğin bir tanesine vur yumruğu sağlam bir rezil et muhtemelen bir daha da laf atmaz kimse.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jahorick

quote:

Morkafa diye geciyodu gercek ismini bilmiyorum

Valla eyvallah şimdi 118 80 şeyini izledim koptum yine
  • Lise ileriki hayatının nasıl olacağını belirleyeceğin yer genç . Hayatın boyun ezilmek istiyorsan aynen devam et . Bende lise zamanımda evdeyken mitolojik romanlar , siyasi makaleler okurdum ama okulda muhabbet ortamında bunlarla milletin kafasını ütülemezdim. Övünmek gibi olmasın baya popülerdim güzel kızlarla çıkardım liseyide sene 6. bitirdim vs. . Belki ön yargı ama kötü giyindiğini tahmin ediyorum . Kısacası yaşına göre davran , kendine çeki düzen ver hayatın birazda eglence tarafından bak .
  • Aynısı bende de oluyor durumumuz tamamen aynı.Çok kötü bir şey seni anlayabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gne

quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Futbol muhabbeti yapan insan bana dünyanın en gereksiz insan modeli gibi geliyor,vermişler eline oyuncağı onla oynuyor ve bu muhabbet olmuş bitmiş şeyler üstünden yapılıyor genelde,örnek veriyorum olm o adam ona pas ... ama o cahil beyninde bunun mümkün olabileceğini daha idrak edememiş,bulunduğum her ortamda bu gereksizlerden var kulllandığım sosyal ağlarda bile keşke orayada block tuşu gelse

sana göre ne muhabbeti yapılsın başka? merakımdan soruyorum cidden vallahi yanlış anlama

Oyun,siyaset,tarih,filmler,diziler,kitaplar...(simdi birisi kesin nerd diyecek bana ) edit:muzik gruplari(radiohead,muse falan) 2.edit:sazan gibi atlamisim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioheadTR -- 13 Mayıs 2013; 22:24:43 >
  • Dostum sana benim soyle bir onerim var dahil anlamindaki de da lari ayri yaz.

• gel bizim üniye takılalım ortamlara sokayım seni ablaların şefkat gösterirler sana
  • Sende onlarla dalga geç habire sürekli dalga geç bu kadar basit. Çok uğraşıyorlardı benle ilk dönem onlar benle uğraşmayı unutmuştur diyerek 2. döneme yeni sayfa açtım hep dalga geçtim her fırsatta e şuanda durum fena değil sende onlar gibi davran ama asla onlar gibi olma.

• Okulda ayrı evde ayrı ol genç üstte yazmışlar ben mesela evde belgesel izlerim film izlerim felsefi şeyler araştırırım okulda karı kız muhabbeti arkadaşlarım hep apaçi serseri diyeceğimiz insanlardan onlara benzemezsen soyutlanırsın yalnız kalırsın inan daha kötü oluyor.Yaşadım bu şeyleri
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.